Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppbevaring av gulrotmuffins

#1

Bluen sa for siden:

Jeg vil tro at gulrotkake i seg selv godt kan oppbevares på benken over natta, men hva med glasuren? Den inneholder jo ost, så hvis jeg pynter gulrotmuffinsene halvveis ferdig nå, må de kanskje stå kaldt?


#2

Irma sa for siden:

Jeg ville ha muffinsene i kjøleskapet. Eller fryseren. Jeg lager sjelden gulrotkake med glasur, men jeg tror den tåler frysing?



#4

Bluen sa for siden:

I fryseren? Nei, det er vel ingen vits i - gulrotkake blir jo bedre av å stå et par dager, synes jeg, og de skal spises allerede i morgen. Det er nok best å vente med glasuren til i morgen, også fordi det lett blir mye klin, og vi har begrenset med kjøleplass.


#5

Irma sa for siden:

Hvis du setter dem i en boks, så kan du kanskje sette dem ut på terrassen?


#6

Candy Darling sa for siden:

Ja, det tar jo veldig kort tid å dra sammen den glasuren, da, det eneste er at smøret og osten bør være helt temperert. Hvis du skal ha den rett etter barnehagetid, hadde jeg faktisk målt opp det jeg skulle ha på morgenen og latt det stå ute til du kommer hjem.


#7

Bluen sa for siden:

... men da er vi vel like langt hva osten angår? :skeptisk: Smøret kan jo fint stå ute. Å sette dem ut i en boks var en god idé, Irma - med godt påsatt lokk; jeg tror søppelskjærene våre vil synes dette er tidenes festmåltid.



#9

Bergensis sa for siden:

Me oppbevarer kaker i kjellaren. Der er det rundt 10 grader. Ostekake, gulrotkake, sjokoladekake, eplekake etc. Einaste som som går i kjøleskapet er bløtkaka og Oreokaka.


#10

Maxine sa for siden:

Jeg pleier oppbevare gulrotkake i kaketine i garasjen. Perfekt temperatur, slik bortsett fra midtsommers og midtvinters :p


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.