Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøpe digitalt speilreflekskamera?

#1

cilen sa for siden:

Jeg har fått 5000,- (kan sikkert legge til litt..), og vil kjøpe meg et nytt kamera. Det er sikkert noen som har mye mer peiling, og erfaringer enn meg her. Hva ville dere anbefale? Dette koster litt under 7000,- Noe i denne duren tror jeg at jeg ville bli fornøyd med. Hva med å kjøpe brukt?
[img]http://multicom.no/di.ashx/10502822/170/150[/img]


#2

MokkMokk sa for siden:

Nå har jeg Olympus selv, så jeg kjenner ikke så godt til Canon-kameraene. Er det EOS400 du har bilde av her? Var det ikke noen her inne som nettopp hadde kjøpt 350 (forgjengeren), fordi de hadde blitt fortalt at det var vel så bra? :undrer: Uansett er jo disse kameraene hva "alle" kjøper om dagen, så de er sikkert å anbefale. :nikker: Jeg hadde ikke turt å kjøpe brukt, ihvertfall ikke om jeg hadde råd til å investere i et nytt. Man vet jo ikke hvordan det er blitt behandlet hos den tidligere eieren.


#3

Magica sa for siden:

Jeg anbefaler gjerne det du viser der. :)


#4

Koma sa for siden:

Jeg leste akkurat en test av digitale speilreflekskameraer i PC world, og der vant Nikon foran Canon for kameraer i den prisklassen. Jeg har dessverre ikke bladet her, så jeg kan ikke se hvilke modeller det gjaldt. Men det er en nesten tilsvarende test her fra i fjor.

Personlig har jeg ingen erfaring;)


#5

kisha sa for siden:

Jeg så nettopp tv2 hjelper deg, de testet zoom-kameraer. Nå har jeg nettopp kjøpt meg kamera, og angrer bittert på at jeg hikke heller kjøpte et canon powershot S3 IS. Her er testen.
www.dinside.no/php/art.php?id=376343

Det koster kr. 3.475,- på komplett.no.

Hvis det er et Canon Eos 400D, så sier gubben at det er et meget bra kamera. Da må du ha ekstra linser for zoom. Dette koster en del.


#6

LaLuna sa for siden:

Hvis jeg var deg, hadde jeg kjøpt Canon 350D istedet, nå koster det bare knapt 4800 kroner på Japan Photo. Det er et kjempebra kamera.


#7

cilen sa for siden:

Det var jo ikke så gal pris LaLuna. Har ikke fått kjøpt ennå så.. Men pengene er ihvertfall ikke brukt opp på mat, så det er ennå håp.. hihi


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.