Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bruke en "dårlig" rødvin

#1

lilium3 sa for siden:

Hmmm - hva kan jeg bruke en rødvin til, er ikke all verdens kvalitet så tror ikke jeg har lyst å drikke den...

Saus, ja. Noe annet?


#2

Candy Darling sa for siden:

Gryteretter og alskens slikt som skal ha litt ekstra smak? Jeg pleier å fryse det ned i isterninger (men merk at de ikke fryser bunnsolid, så det er viktig å ha en ekstra pose utenpå isbitposen - ellers ser det ut som en massakre i fryseren).




#5

Harriet Vane sa for siden:

Gjør somCandy sier, eller sjekk hva fjortisene i nabolaget er villig til å by. :slem:


#6

Flubby sa for siden:

Spar den til desember, og bland i julegløggen :jupp:


#7

veobra sa for siden:

Det kan brukes i marinade også.


#8

Veronal sa for siden:

I matretter eller, såfremt den ikke er oksidert, som drylevin.


#9

torsk sa for siden:

Bokstøttte.

Fnis.


#10

Esme sa for siden:

Smoothie!

(Er ikke det standardsvaret nå for tiden? :knegg:)


#11

lilium3 sa for siden:

He-he - mange gode forslag her :fnise:

Både julegløgg og Boeuf bourguignon kan gå. Smoothie drikker jeg hver morgen men kanskje litt dristig å kjøre etter en rødvins-smoothie... :rolleyes:


#12

løve70 sa for siden:

pføy. Det hørtes ikke mye godt ut.

Gløgg, marinade, sauser og gryteretter er ellers greie måter å bli kvitt dårlig rødvin på.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.