lilium3 sa for siden:
Hmmm - hva kan jeg bruke en rødvin til, er ikke all verdens kvalitet så tror ikke jeg har lyst å drikke den...
Saus, ja. Noe annet?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
lilium3 sa for siden:
Hmmm - hva kan jeg bruke en rødvin til, er ikke all verdens kvalitet så tror ikke jeg har lyst å drikke den...
Saus, ja. Noe annet?
Candy Darling sa for siden:
Gryteretter og alskens slikt som skal ha litt ekstra smak? Jeg pleier å fryse det ned i isterninger (men merk at de ikke fryser bunnsolid, så det er viktig å ha en ekstra pose utenpå isbitposen - ellers ser det ut som en massakre i fryseren).
mammaugla sa for siden:
Gryterett.
Candy Darling sa for siden:
Dette er jo en klassiker:
www.matnyttig.no/oppskrifter/boeuf-bourguignon-020102.html
Harriet Vane sa for siden:
Gjør somCandy sier, eller sjekk hva fjortisene i nabolaget er villig til å by. :slem:
Flubby sa for siden:
Spar den til desember, og bland i julegløggen :jupp:
veobra sa for siden:
Det kan brukes i marinade også.
Veronal sa for siden:
I matretter eller, såfremt den ikke er oksidert, som drylevin.
torsk sa for siden:
Bokstøttte.
Fnis.
Esme sa for siden:
Smoothie!
(Er ikke det standardsvaret nå for tiden? :knegg:)
lilium3 sa for siden:
He-he - mange gode forslag her :fnise:
Både julegløgg og Boeuf bourguignon kan gå. Smoothie drikker jeg hver morgen men kanskje litt dristig å kjøre etter en rødvins-smoothie... :rolleyes:
løve70 sa for siden:
pføy. Det hørtes ikke mye godt ut.
Gløgg, marinade, sauser og gryteretter er ellers greie måter å bli kvitt dårlig rødvin på.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.