Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Øyhopping med barn

#1

Mandarin sa for siden:

Lager en egen tråd om dette jeg.

Hvordan er det på båtene/ferjene fra Pireus med tanke på barn?
Vogner, komfort, mat osv?

Noen med erfaringer med dette?

Dette er det som virker mest "skremmende" for oss nå.
:knegg:
Vi føler oss helt crazy om vi får dette til !


#2

ingis sa for siden:

For 2 år siden, da minstemann var 1 år, var vi på tur til de greske øyer. Tok fly til Athen og hurtigbåt (Highspeed) til Paros. Hurtigbåten er grei, får fast plass, kan kjøpe mat, drikke og annet dill/dall ombord. I tillegg kommer du raskere fram :D . Minstemann som ikke kunne gå da, satt i en paraplytrille og det var ingen problem å trille rundt med den på båten eller andre steder.

God tur.


#3

Toffskij sa for siden:

Hurtigbåtene og Blue Star-ferjene er i hvert fall veldig romslige og komfortable. De har som regel en god del bagasjeplass nede på bildekket, og de største hurtigbåtene og alle Blue Star-ferjer har i tillegg heis som gjør at man kan få med seg vogna opp i båten også. De selger mat om bord, det går som regel i smørbrød/baguetter og noen ganger hamburgere/pizza. Bare unngå de gamle holkene, de er trange og ruskete og røykfylte og alltid forsinket (men vi har nå reist med dem også). Romilda og Panagia Tinou, f.eks.

Det er masse folk med småbarn på disse båtene, og det pleier å gå veldig bra.


#4

Mandarin sa for siden:

Vi som kjøpte oss bok (Greek Island Hopping 2007) og greier. Rett før vi bestilte fly. Så ble jeg gravid. LItt usikker mht form, bekken (som var crap sist), så vi utsetter dette til et annet år. :rolleyes:

Men jeg har virkelig lyst altså!
Antiparos og andre øyer frister.


#5

Toffskij sa for siden:

Ah, gammel tråd! Trodde du hadde ombestemt deg, jeg. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.