Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Espressomaskinhjelp!

#1

safran sa for siden:

Det står en espressomaskin her som jeg får til å virke sånn ca annenhver gang. Hva i all veden gjør jeg galt? Jeg trykker på knappen for å varme opp, og venter til det lyser grønt (har fått bruksanvisning pr telefon). Så trykker jeg på knappen nedenfor og da skal det liksom komme deilig, tykt espressoskum ned i koppen. Det gjør det ikke. Igår trodde jeg jeg fant ut at jeg bare måtte vente litt lenger. Det hjalp ikke idag. :gaah: Jeg skjønner jo at det er forskjell på maskiner, men hjelp?!


#2

Benzo sa for siden:

Hva slags maskin er det? Fyller du i fersk espressokaffe, eller er det ampuller?


#3

safran sa for siden:

Den heter Saeco magic cappuchino og jeg fyller i fersk espresso. Nå har jeg imidlertid fått den til å virke, men det skal da ikke ta en halvtime å varme den opp?


#4

Benzo sa for siden:

Nei, en halvtime høres voldsomt ut. Vår bruker et par minutter (Nespresso) og den forrige kanskje 5 min (vanlig espressomaskin). Vår gamle virket ikke hvis kaffen var for hardstappet nedi beholderen.


#5

safran sa for siden:

Jeg tror ikke jeg stappet for hardt, for den skal stappes litt, ikke sant? Jeg tok også ut filteret og sjekket, men det hadde ikke kommet en dråpe vann oppi kaffen så da kan det vel ikke være stappingen som er feil?


#6

Benzo sa for siden:

Ja, den skal stappes litt.
Kanskje det er litt dårlig kontakt, eller lyser den hele tiden?


#7

safran sa for siden:

Den lyser hele tiden. Jeg skjønner ingenting. Det tar lenger og lenger tid for hver gang jeg bruker den.


#8

Benzo sa for siden:

Så kjedelig, håper du finner ut av det.


#9

Candy Darling sa for siden:

Høres ut som en reklamasjon, for å være helt ærlig. Dessverre.


#10

safran sa for siden:

Jeg har aldri brukt en sånn før, jeg da. Bare drukket mye. :D Og nå fikk jeg den til å virke på første forsøk. Det er svigers' sin maskin, så de får slite med den når jeg har reist.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.