Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor er kameraladeren min?

#1

jolie sa for siden:

Den er søkk borte, og jeg er tom for strøm. Trenger!

Noen ideer? Synes jeg har lett overalt.


#2

Azi sa for siden:

Under/bak sofaen?


#3

jolie sa for siden:

Niks :niks: Men det var jammen mye rart der; et uvisst antall sokker, en tøffel, en bit av puslematta, et par smokker og noen babyleker. En stund siden sist :flau:


#4

Sitron sa for siden:

I en av de nederste skuffene på kjøkkenet, evt oppi kjøkkenmaskinen.


#5

MokkMokk sa for siden:

:humre:

Har du sjekket alle kontaktene rundt om i alle rom? Kan jo hende du har brukt laderen et annet sted enn du vanligvis pleier, og glemt det etterpå? :erfart:


#6

MokkMokk sa for siden:

I en bag/ veske e.l., om du har hatt med deg laderen noe sted?


#7

Sitron sa for siden:

Dere kan forresten lete etter Emmas lader med det samme.


#8

jolie sa for siden:

Na-ah

Jepp, har sjekket alle.

Det er meget sannsynlig, men jeg har lett gjennom alle vesker/sekker/bag'er som har vært i bruk den siste måneder. Tror jeg. Var så skråsikker på at den lå i kofferten, så jeg lette der tre ganger på rappen før jeg bittert måtte erkjenne at den ikke var der likevel.

Frykter at jeg har lagt den igjen et sted.


#9

MokkMokk sa for siden:

Jøss, går hun på batterier?

:knegg:


#10

MokkMokk sa for siden:

Om du har en over middels interessert datamann som jeg, sjekk lageret hans av kabler/ ledninger etc. Blant slikt har jeg funnet både forsvunnede ladere, handsfree'er m.m. :nemlig:


#11

Sitron sa for siden:

I wish.


#12

jolie sa for siden:

Jeg pleier faktisk å ha mine ladere og overføringskabler etc i stæsjet hans - fordi JEG har funnet en genial måte å lagre det på. Og det var selvfølgelig det første stedet jeg sjekket.

Men jeg har funnet den! Den lå faktisk der den pleier å ligge (fordi jeg ikke gidder å ta den ut av veggen og legge den bort). Jeg bruker å lade fra stikkontakten bak TV-en, også ligger selve laderen oppå TV-bordet. Men nå hadde noen (sikkert meg) nappa ut kontakten og laderen hadde havna under TV-bordet. Sammen med flere sokker og biter av puslematta :knegg:

Takk for hjelpa! :blomst:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.