Gutta boys har fisket til mor. :rørt: 20 makreller og 2 lyrer, og to råstolte gutter. Makrellene har vi snart tatt has på, men storebror (6) lurer sånn på når vi skal spise lyr.
Jeg har tatt opp en fra fryseren, den er vel snart tint. Men hva i alle dager gjør jeg nå? Det er dessverre ingen hit med tomatbaserte retter her i huset. Vanligvis bryr jeg meg ikke og serverer det som passer meg, men akkurat denne gang vil jeg gjerne at storebror skal synes at det i den minste ble en ok middag av arbeidet hans.
Hm, interessant! I dag strekker ikke tiden til noe rensing, men jeg tror ikke jeg må jobbe så veldig hardt for å selge inn stekt lyr hos gutta. Bare rug, salt og pepper, eller egg også?
Takk for all hjelp! Lyren hadde hatt en tur i frysen først, og jeg ville sikre meg at gutta synes det var OK når de hadde så store forventninger til maten de selv hadde skaffet. Det ble plukkfisk, med litt ekstra grønnsaker i sausen. Det gikk ned på høykant. Da kan jeg steke den neste, for da har de et positivt førsteinntrykk.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.