Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ghost Hunters

#1

Dixie Diner sa for siden:

www.scifi.com/ghosthunters/about/

Jeg tror det er den samme som i linken over. Min mor og lillebroren min har fulgt med i denne dokumentaren og sa de satt og nesten tisset i buksa av skrekk. Min bror er ikke verdens mest åpne person når det gjelder spøkelser, han er ikke den som tror på alt, men denne dokumentaren forandret hele synet hans, sier han. Det er skikkelig troverdig og spennende, og disse "forskerne" er veldig skeptiske selv.

Jeg laster ned de to første sesongene nå, har enda ikke fått sett det siden jeg ikke har Discovery Channel.

:hyper:


#2

turi sa for siden:

Gled deg!! Har sett flere episoder, + att vi har hatt noe besøk i heimen. Kan bli litt i meste laget innimellom!!


#3

Silence sa for siden:

Hørtes spennende ut, skulle ha fått lastet den ned. Men over 30 episoder så langt... Aner ikke når jeg skulle fått tid til å se alle.


#4

Inagh sa for siden:

Tør ikke se slikt noe, jeg... :sparke:


#5

Sulphur sa for siden:

Yay! Nå har jeg lastet ned første sesong. Dette er helt i min gate. Takk for tips, Iset.


#6

Esme sa for siden:

Ghost Hunters er en doku-såpe og er helt subjektiv. Det er ingen grunn til å endre mening om noe som helst utfra dette programmet, selv om man synes at det er morsom underholdning.


#7

Dixie Diner sa for siden:

Åh? Er det bare juks og fanteri? Jeg trodde det var noe lignende Åndenes Makt, og det tror jeg jo på. :plystre:

Uansett er jeg 100 % overbevist om at spøkelser finnes, så da blir jo dette litt ekstra spennende. :D


#8

Esme sa for siden:

Jeg oppfattet som at du mente at Ghost Hunters var en dokumentar, så bra at broren din holdt på å skifte mening angående det "overnaturlige". Var det feil?


#9

Dixie Diner sa for siden:

Nei du oppfattet det helt riktig. Jeg trodde også det var en dokumentar, at det var sant det de opplevde i Ghost Hunters og ikke iscenesatt. ER alt iscenesatt? Min bror ble helt satt ut av programmet og endret synet sitt på spøkelser, iallfall. Siden jeg allerede tror på spøkelser så endrer jeg jo ikke syn, men det blir jo ekstra spennende og nifst. Om ikke alt er iscenesatt da.


#10

Esme sa for siden:

Jeg tror ikke alt er iscenesatt. Kritikken går mer på at de ikke er flinke nok, de bruker tulleutstyr som EMF og sånt. De er litt for lettlurte faktisk. Men det er god underholdning. Dobbeltidentitetene "Rørlegger på dagen, spøkelsesjeger på natten" er utrolig søte synes jeg. :)


#11

linka-mor sa for siden:

Uhu ...Dette må være serien for meg. Bare elsker slike filmer/serier, og selv om de er over kanten mht. troverdighet så syns jeg slikt er godt underholdning. :cool:


#12

Dixie Diner sa for siden:

HJELP!! Dette er jo enda skumlere enn jeg trodde. Jeg er svært lite lettskremt når det gjelder grøssere og slikt, blir som regel veldig skuffet over at de IKKE gav meg hjerteinfarkt eller noe lignende, men siden jeg tror på spøkelser så satte dette meg helt ut. Jeg tror virkelig på dette, og det er jo helt utrolig nifst og spennende!

EVP er noe av det som skremmer meg aller mest. Det frister å prøve her i leiligheten, for hun som bodde her før oss døde på soverommet, akkurat der jeg ligger faktisk (angst), og det hadde vært litt "artig" og prøvd EVP, men hadde jeg hørt noe hadde jeg jo blitt innesperret på psykiatrisk, så det er kanskje ikke så lurt allikevel. :gal:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.