Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken stil har du?

#1

Trulte sa for siden:

Jeg er veldig glad i stilen som er nå. Utrolig glad i empireliv, smale bukser. Kjoler, strikke kjoler.
Det som har litt og ikke for mye puff på ermene.
OM tøy er en slager i denne heimen for tiden. Synes det er litt nostalgisk og nydelig. Feks den brune kjolen med underkjole minner mannen om Holly hobbit :confused: der de hadde gammeldagse klær.

Hjemme kan jeg godt gå med lerretsbukser, jeans og en hettegenser og joggesko når jeg leker med ungene i gata. Og på jobb så kan jeg kjøre klassisk med skjorte og penbukse.

Er nok også en litt impulskjøper, slik at garderoben min er langt ifra gjennomført. Og det gjør meg litt irritert.

Av sko så kan jeg ikke fordra flate siden jeg er lita. Må alltid ha litt hel.


#2

Muad'Dib sa for siden:

Jeg går vel mest for "pent casual". Har ingen kosedress o.l., og heller ikke så mye anledning til å bruke desiderte partyklær. Siden jeg jobber som underviser trenger jeg heller ikke noen "powerdress". Jeg kler meg veldig etter min kroppsfason (høy med lange tynne ben og stor overkropp): smale bukser, stort sett ingen belter bortsett fra når buksene skal holdes opp, gjerne tights, kjoler og skjørter skal være over knæet.

Jeg hater å stryke, derfor skal mine klær være så strykefrie som mulig.

Åh, hadde nesten glemt min støvlettfetisj. Jeg elsker "pent casual" støvletter og har mange av dem. De er i mange farger og alle med høye hæle. Hele 5 par har jeg kjøpt av Angelique, 1 par av Zip (de andre 10 par kjøpte jeg i butikk :D ).

Trulte: Holly Hobby var veldig inn på 70-tallet. Veldig "amerikansk nybyggerstil", tenk Lille Hus på Prærien. Det er vel riktig at mange OM-plagg er sådan - og det er ikke dem jeg går etter, nei.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg har ikke vært så veldig opptatt av klær før nå. Grunnen er rett og slett at jeg har vært så stor at jeg har måttet "ta det jeg fikk"..
Nå har jeg imidlertid gått ned endel og nå kan jeg endelig handle i vanlige butikker igjen.

På jobb går jeg mye i jeans og topper. Jeg liker veldig godt gensere som går ned over rumpen og som er smale oppe. (Må fremheve puppene og skjule magen)
Jeg liker også veldig godt dressbukser og tilhørende topper.
Gleder meg utrolig mye til det blir litt varmere i været, slik at jeg kan bruke alle de kule skjorte-toppene jeg har kjøpt i vår.

Jeg liker å gå i skjørt også, men mest på sommeren. Jeg er ikke spesielt glad i å shoppe sko, så jeg synes det er enklere å gå med skjørt til sandaler på sommeren.
Støvletter er upraktisk på jobben hos meg, så det bruker jeg ikke så ofte.

Jeg driver fortsatt og leter etter stilen "min" og tror nok den forandrer seg mye samtidig som kroppen min gjør det.
Jeg er ennå ikke fornøyd med resultatet, så jeg drøyer de helt store innkjøpene til jeg virkelig kan kose meg.

Jeg kjøpte forøvrig en kjole fra Madonna-kolleksjonen til HM og den kan jeg allerede spå at jeg kommer til å elske.
Den sitter perfekt og er akkurat passe nostalgisk. :glis:


#4

Bluen sa for siden:

Jeg liker best det litt bohem-aktige - klassisk stil er ikke noe for meg. Trives best i klær med litt detaljer, som blonder, bånd, blomster og røffe kanter. Det må imidlertid ikke bli for mye av det gode. Jeg bruker mye knelange, utskrådde skjørt, som jeg innbiller meg at jeg kler fordi de fremhever midjen og skjuler rumpe og skøyteløperlår :humre:. Topper skal helst være tettsittende, jeg hater vide klær og føler at jeg drukner, lita som jeg er. Favorittfargene er svart og alle tenkelige varianter av grønt, men jeg liker også mørkerødt. Jeg bruker knelange støvletter og elsker myke sko med litt hæl og rund tupp. Camper er en klar favoritt på skofronten. Av jakker kler jeg best den korte, innsvingte varianten. Jeg hater sportsklær.


#5

Angelique sa for siden:

Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle stilen min jeg,men vil vel si den er røff men klassisk også
Liker ikke rysjer,blomster eller mye dingledangle på klærne mine
De skal være enkle, liker ikke lag på lag.

Buksene liker jeg smale hele veien
Bootcut har jeg aldri hatt

Jeg hater klær med logoer og svære merkelapper.
(helst ingen synlige merker i det hele tatt)

Liker noe OM, ikke alt da det blir for mye broderier og rysjer på en god del
Syntes rødt er nydelig på andre, men klarer ikke en rød søm engang på mine egne klær.

Veldig glad i vesker,boots og sko:p og spesielt Marc Jacobs
Enkelt, men stilig design


#6

Che sa for siden:

Jeg er sortkledd. Nesten bestandig. Det er bare blitt sånn, og jeg trives best slik. Jeg liker dressbukser, kjoler, støvletter og bling...

Dongeri liker jeg også - men pussig nok ender jeg som oftest opp med sort overdel med dongeri på...

Og jeg liker å ta igjen farger littegrann.

F.eks røde detaljer på en bukse og en rød topp under genseren/skjorta som vises iblandt...


#7

carolin sa for siden:

Samme her. Har mye fint i farger, men ender stort sett alltid opp i sort, men gjerne med en farget topp under.


#8

Anne sa for siden:

Jeg har nok en mer rocka stil, liker jeans, enten helt smale eller baggy, singleter, slim skjorter, Converse, hvite sneakers, skinnjakker, skjerf, tilbehør forøvrig.
Er glad i store vesker, ensfargede, slitte detaljer, gjerne retroklær, enten knallfarger eller bare sort.


#9

Tussa sa for siden:

Eg skille litt mellom årstidene eg da. Vinter/haust trivast eg best i hettegensera, jeans, kule joggesko og det litt meir røffe. Når våren og sommaren kjem er det meir fargar, meir romantisk, linbukser, småsko og krøllar i håret. :hjerter:


#10

Hasselnøtt sa for siden:

Jeg vet ikke om jeg har noen bestemt stil, egentlig. Jeg er vel generelt glad i klær som gjør at jeg ser høyere og slankere ut enn det nakne speilbildet tilsier. :humre: Det betyr gjerne sko med litt hæl, jakker, gensere eller topper som er litt lange og smale. Jeg liker godt fine jakker med en topp under (se for eksempel Angeliques NoaNoa jakke til salgs), men bruker det sjelden nå til dags fordi det er upraktisk på jobben. Jeg kan også godt ta på meg en smal bukse og litt lange tunikaer / "kjoler" over. Av farger er jeg altetende, men styrer nok unna de aller lyseste pastellene som jeg ikke kler særlig godt. Skjørt bruker jeg gjerne om sommeren, men det kan jeg ikke fordra på vinterstid. Jeg har strømpebukseallergi.


#11

Maverick sa for siden:

Jeg er oftest litt rocka, innimellom litt bohem og noen ganger utpreget klassisk. Alt ettersom hvilket humør jeg er i den dagen, og hva jeg skal. (klarer faktisk ikke sette meg å jobbe i baggy jeans, hjemmekontor eller ei.)

Jeg har nok til og med blitt observert i joggebukse. :erkjenner:

Vanligvis går jeg helst i jeans, litt halvbaggy innimellom. Svart kort skinnjakke er standard, og et stort svart hekleskjerf eller et lilla sjal.

I dag er jeg litt utenom standard og har kort rødt cordskjørt, svart strømpis og brune leggvarmere. Og skinnjakke, såklart. :nemlig:


#12

Enhjørning sa for siden:

:dåne:
Jeg har faktisk så mange forskjellige stiler at jeg tror ikke jeg klarer å beskrive det...

Jeg kan være 50-talls rockabilly en dag, med store skjørt, hestehale og bluse, neste gang hiver jeg på meg mine slitte jeans, band-t-skjorte, boots og skinnjakke.
Atter andre ganger kan jeg være "Barbie" i rosa minikjole og ditto pumps, eller jeg trives i klassiske, elegante kjoler.

Iblant tar jeg 80-talls-stilen, med stor pastellfarget genser innafor buksa, grorudpalme og blå og rosa øyenskygge og rosa leppestift.

Akkurat nå er jeg litt post-punk, med svart hår og mye sminke

Men det som er "meg" til hverdags - det er den rocka 80-talls-Enhjørningen, i trange jeans, høye hæler og skinnjakke! :D


#13

Miss Norway sa for siden:

Hm... det varierer jo selvsagt mye. I hverdagen blir det ofte praktiske klær; særlig hvis jeg trener midt på dagen. Jeans el skjørt, topp, dressjakke eller trench med kule sko/veske er ganske uniform for meg. Må innrømme at det ofte tenker mer "kamuflasje" enn "mote" når det gjelder selve klesplaggene jeg bruker.

Men jeg elsker skjørt og kjoler og går nesten alltid med skjørt på jobb. Og alltid på fæst! Og skoene skal helst ha høye hæler, bortsett fra når jeg går med jeans. Fotball-legger krever sitt utstyr.

Farger: mye svart, elsker grått, og har så vidt klart å venne meg til mørkenbrune farger siste to årene. Men jeg ELSKER sterke farger og fikk nylig vite at det var nærmest trademarken min :stolt: For selv om jeg ofte går basic kledd, eller har på kamuflasje på fæst, så MÅ jeg synes også!

Går ikke av veien for litt bling bling heller da. Selv om det egentlig har vært vel mye av det siste årene og det nå er ut som fy, så har jeg en liten tinsel-tulle i meg!


#14

Hasselnøtt sa for siden:

Jeg irriterer meg for øvrig over at jeg jobber i et miljø som ikke egner seg for annet enn olabukse/jeans og ikke alt for fine sko eller gensere. Det blir bare ødelagt og skittent. :mumle:


#15

Nooria sa for siden:

Jeg liker veldig godt shabby chic... men dessverre er jeg ikke som en av disse "alvene" som jobber på Noa Noa, og jeg føler ikke at jeg kler det så godt.

Jeg har nok hatt en tendens til å kle meg klassisk... spesielt på jobb. Dvs pene bukser og sko/støvletter med en fin jakke og topp inni.

Jeg liker å bruke sko som gir meg en fin holdning, og har nok derfor ikke gått noe særlig i joggeskolignende sko tidligere.

For tiden har jeg dilla på bronsje, og jeg går våren i møte med bronsjefarget veske og 3 ulike typer gyldne/bronsjefargede sko :D... sneakers, ballerinasko og Mary Jane crocs.


#16

Fibi sa for siden:

Jeg måååå bare spørre... :flau: Hva er OM-tøy?


#17

Nooria sa for siden:

Odd Molly. Du finner kolleksjonen her www.oddmolly.com.

Grunnen til at man forkorter, er at merket har vært omtalt mye her inne på forumet (og kjøpt inn av mange :knegg: ).


#18

Nessie sa for siden:

Jeg har vel egentlig ikke noen "fast" stil jeg heller :himle:.

Men går stort sett i dongeribukse da. Til hverdags. Av og til med hettegenser, av og til med litt penere skjorter/bluser. Skal jeg jobbe på kontor/møter etc, så kan jeg ha på meg litt penere klær. Evt skjørt.

Men på avdeling i bhg er det dongeri og genser.

Når jeg skal bort bruker jeg nå ofte div tunikaer/kjoler. Det kler fasongen min godt. Smale bukser kan jeg bare glemme :snurt:.

Liker veldig godt de skjortene som er nå! Både de litt tøffe, og de romantiske :jupp:.


#19

Miss Norway sa for siden:

Glemte å si at hettegensere, "rap-stil" og t-skjorter med urolige prints på IKKE er å finne i min garderobe. Og så går jeg ikke med joggesko til hverdags.


#20

Fibi sa for siden:

Der var der faktisk et par topper/tunikaer som passet fint til min kroppsfasong. (Store pupper, og en mage som nekter å finne tilbake til sitt gamle selv etter svangerskap, valker, og svær rompe) Kan man bestille via nett? Dyrt?


#21

Nessie sa for siden:

Synes også deler av den kolleksjonen er fin.. :jupp:
Men jeg er nok litt for stor. Ser for meg at det kler best de tynne, for jeg ser nok fort gravid ut med høyt liv :himle:

De er ganske dyre ja.. :sparke:.


#22

Nooria sa for siden:

Nei det er ikke meg heller :knegg:.

Ja det er mange av "oss" som sikler på de klærne. Søk på Odd Molly her på forumet. Da vil du finne masse info. Det er tråder her om butikker som selger det, nettbutikker hvor du kan bestille det osv.


#23

007 sa for siden:

Jeg er dongerijente. Jeg går nesten alltid i jeans, og av og til i skjørt. Jeg liker tunika-moten, men ikke de brede beltene.

Ellers, så er jeg en bruk og kast person og har lite dyre klær. I tillegg forandrer jeg smak i ny og ne, og synes det er bra å kunne bytte ut hele garderoben uten at lommeboken hyler ( i alle fall ikke så høyt).

Jeg går ofte i blått, svart og brunt, med du ser meg aldri i gult, hvitt og rosa.

Dressjakker og pene skjørt går jeg kun med i begravelser eller på representasjonsjobber, til daglig går jeg i jeans og topp/cardigan/bluse/genser. På føttene: støvletter (med eller uten høye hæler) eller typiske fritidssko (Puma, Adidas o.l).


#24

Nessie sa for siden:

Jeg kan like gjerne gå i sånn:

.. som sånn:


#25

AprilRyan sa for siden:

Jeg liker feminine klær, som er behagelige å gå i. Gjerne kjoler og skjørt. Klærne kan være romantiske eller typete med spesielle snitt og detaljer. Liker godt sterke farger siden det er det jeg passer best. Liker ikke klær som er "babete" og snobbete.


#26

Hasselnøtt sa for siden:

Det er jo noe med å kle seg etter hvor man skal også. Jeg har for eksempel en jobb der jeg til stadighet må bevege meg rundt i et ikke rent produksjonslokale. Jeg gjør ikke det i høye sko og dyre jakker, da er det jeans og joggesko som duger. Nest best etter arbeidsklær, tenker jeg. Så få vi ta den litt mer stylede varianten til andre anledninger.


#27

Gremli Skremli sa for siden:

Jeg er vel et sted mellom etnisk, rocka og urban. :undrer:


#28

Doxa sa for siden:

Jeg har mest klær med enkelt snitt. Kjøper heller litt dyrere, og sper på med sesongens mote som faller i smak og passer meg. Synes endel NoaNoa passer godt å kombinere med min stil uten at jeg trenger skifte ut garderoben fra sesong til sesong av den grunn.
Går for tiden mye i super trange jeans, tunikaer, enkle kjoler, strikkejakker, korte dressjakker etc
Kler meg veldig etter humøret og bikker nok ofte over i en litt "rocka" stil.
:)


#29

malena sa for siden:

Så den t-skjorta der er bare lånt for anledningen altså? :D


#30

Candy Darling sa for siden:

Jeg går for hvalstilen. Den er veeldig in i år. Gjerne iblandet litt blobb. :nemlig:


#31

Myggstukket sa for siden:

Ååå den stilen syns jeg er så fin ...

Jeg har mer utpålandet-stilen. Meget praktiske klær. Dvs. på vinteren tykk-kjeldress, og på sommeren tynn-kjeldress.
På helligdagene har jeg pen-kjeldressen.


#32

Virra sa for siden:

Kan man si at man har klassisk stil? Jeg tror jeg holder en stil som ofte duger år etter år.


#33

007 sa for siden:

Kjeledressbilde? :blafre: Synes spesielt pen-kjeledressen høres spennende ut.


#34

Nooria sa for siden:

Jeg kunne klart meg lenge på ulike variasjoner av disse.


#35

Fibi sa for siden:

Jeg kjører "husmoruniform" til daglig. Joggegenser, jeans, enkle bukser, enkle gensre. Er for det meste hjemmeværende, og bor temmelig øde, så jeg gidder ikke "kle meg opp" for kattene liksom. :knegg: Håret har jeg i en ball i bakhodet, og sminken dropper jeg.

Men når jeg skal kle meg opp litt, f.eks om jeg får til en handletur alene eller noe, så liker jeg skjørt og støvletter. Går mye i jordtoner her, brunt, "militær-grønt", offwhite, beige osv. Og litt sort og hvitt.


#36

Trulte sa for siden:

Nooria:
Jeg elsker tulipog tatamo :)
Da jeg bodde i Oslo bodde jeg i nabobygget, og siklet hver gang jeg gikk forbi butikken deres.


#37

Nessie sa for siden:

De er jo bare nyydelige! :hjerter:
Men ikke noe jeg ser for meg at jeg bruker til hverdags liksom.


#38

Nooria sa for siden:

Jo det kunne jeg godt... på vinteren hvertfall. Men jeg har en jobb hvor man gjerne kan kle seg litt fint (nå har vel jeg en tendens til å kle meg mer klassisk på jobb).


#39

Nabojenta sa for siden:

Jeg er akkurat som Liven!


#40

007 sa for siden:

Du och jag. :dulte:

#41

Nessie sa for siden:

Kan det jeg og, i visse sammenhenger.
Men sånn jevnt over med ei snuppe på 20 mnd :himle:


#42

Vanilja sa for siden:

Jeg har ingen spesiell stil. Men er veldig glad i å gå i skjørt. Skjørt i all slags vær. :o
Jeg har ingen føtter som passer i støvletter, så jeg går mye i joggesko.
Topper i alle fasoner, som kler meg da. Gjerne utringede.

Gleder meg til jeg får slanket meg såppas så jeg kan finne min egen stil. Nå bare kjøper jeg det som sitter fint på meg. :rolleyes:


#43

Myrsnipa sa for siden:

Går nesten utelukkende i jeans, og svært ofte i høye støvletter. Bruker endel kortermede skjorter/bluser, hettejakker, t-shirts med print og ellers søte topper. Går aldri i cardigans og svært lite i Noa Noa stil.
Trives best i Bergans-buksa og fjellsko, men det passer seg ikke på jobb.


#44

Nooria sa for siden:

Slike detaljer som små barn, amming og hvorvidt man kler det er jo selvsagt også en sak :rolleyes:.


#45

Pastill sa for siden:

Signerer denne. Er mest glad i litt "rocka" klær, men er også den som kan stille på fest i hvit sommerkjole. Skal jeg noe mer formelt så kler jeg meg også dertil.
Blir ofte tatt for å være yngre enn jeg er og tror nok klesstilen bidrar til det.

Går mye i skinnjakke, olabukse,olaskjørt, sneakers (overpronerer enormt, så må ha behagelige sko), støvletter osv. Pynter jeg meg så er det oftest bare å ta på en finere topp, litt "bling-bling" og mer sminke, så er jeg klar.


#46

Røverdatter sa for siden:

Jeg tror ikke jeg har noen enhetlig stil. Jeg liker skjørt, kjoler og jeans. Gjerne tunika eller kort kjole over smale jeans. Jeg liker å bruke belter og smykker. Kjenner jeg blir deppet over at smykke- og tilbehørsmoten er tonet ned.

Jeg liker også å ha et eller annet som flasher litt i antrekket. For eksempel storrutete skjørt, lilla strømpebukser, røde sko eller hva som helst som er litt annerledes. Gjerne kombinert med en helt plain genser eller jeans. Det beste er selvsagt hvis jeg kan ta opp en farge eller detalj på et klesplagg i øredobber, veske, belte, sko eller noe annet. Men ikke for mye altså.


#47

Agurke sa for siden:

Der har du meg også. I tillegg bruker jeg en del tunikaer og av og til skjørt/kjoler.


#48

Mandarin sa for siden:

Jeg har ikke huset-på-prærien-stil, ikke har jeg rocka-stil, lurer på hvilken stil jeg har? :confused: Jeg går aldri i koseklær forresten.

Liker støvletter, jeans, bluser/skjorter (gjerne kortermende med blomster), cardigans. Bla. Mango og Noa Noa klær kan jeg like.

Litt feminin-tøff-stil kanskje? :D


#49

Tallulah sa for siden:

Før jeg ble gravid var jeg nok litt mer rockabilly/sekstitalls enn nå. Mange høyhælte sko og trange skjørt har måttet vike plassen for mer komfortabelt leketøy. I tillegg er garderoben mer preget av å ha studentøkonomi enn før. Men det er fremdeles rock'n'roll, dvs. olajakke, skinnjakke, hodeskaller, jeans, converse, cowboystøvler og mye rødt og svart. Har som regel et eller annet rockabilly-element, enten et lite tørkle i halsen eller knallrød lebestift.

Er glad i skjørt og kjoler, gjerne svingskjørt eller trange kjoler (dog ikke så mye av det med post-gravidemage...).

Liker klær fra Rock Steady, Dress-o-Rama, Jenny Hellström og Stop Staring.


#50

Enhjørning sa for siden:

En jente etter mitt hjerte! :D
(Forresten er det dårlig gjort å legge ut slike linker når jeg er blakk. :snurt: )


#51

Nessie sa for siden:

Jeg BLIR seriøst blakk av å være på dette forumet jeg :nemlig:.


#52

Nooria sa for siden:

Hehe... sett sånt, og jeg som synes du er en av de sterkeste shoppe-drivkreftene her inne :p.


#53

Nessie sa for siden:

Det er jo så mange linker, hint, moter, trender, tråder og... :gaah:.
Man blir jo fristet :filer: :blånn:.

Har nå hatt lønn i 1 dag, og pga nettshopping + 1 dag på Stjørdal, er vel kvoten for denne mnd oppbrukt :knegg:.


#54

Nooria sa for siden:

Jada, det er så sant så sant :D.

Jeg hadde akkurat fått lønn nå og var rimelig klar for å svinge kortet i Oslo. På andre butikken nektet imidlertid maskinen å vedkjenne seg kortet mitt. Det viste seg at det har skjedd en liten, hva skal jeg kalle det, feil... så lånet var trukket fra min lønnskonto og den var helt tom :gaah:.

Jeg måtte derfor reise slukøret hjem.

Men jeg hadde nå rukket å kjøpe meg en tunika og en singlet likevel da :glis:.


#55

Nessie sa for siden:

Oh, så kjipt!! (og litt bra! :fnise: )

Synes vi bør få se bilde av tunika :blafre:

Jeg vedder på dere shopper LIKE mye som meg, bare at dere ikke legger UT alt :snurt:.


#56

Nooria sa for siden:

Ehh... :rødme: ja kanskje det.


#57

Selma sa for siden:

Kombinasjonen av vår, masse nytt og fint i butikkene og masse inspirasjon på disse sidene er ikke bra for bankkontoen nei :knegg: Særlig sko-interessen min har økt voldsomt i de siste.


#58

Alan sa for siden:

Jeg trives veldig godt i mørke bukser, helst smale. Sorte eller pene jeans.
Fungerer bra med ensfargede topper og en dressjakke utenpå.
Jeg har en god del skjørt og kjoler, og trives godt i en feminin stil. Bluser med puffermer er jeg veldig glad i!
Smykker eller skjerf har jeg alltid på meg!


#59

Nabbe sa for siden:

Stil? Nei, det har jeg ikke. :knegg:

Ute går det jo i det samme, hijab og "kåpe", men under kan jeg ha skjørt og genser, longs og kjole, pysjebukse og nattkjole... Alt ettersom hva jeg skal.


#60

Miss Norway sa for siden:

Jeg lurer på hva du skal når du har på deg nattkjolen under utendørs... :fnise:

Jaja, ikke for det. Jeg har kjørt mannen til flyplassen i pysj en gang jeg... Og angret da jeg måtte fylle spylevæske på tilbakeveien. :flau:


#61

Magica sa for siden:

Jeg gikk akkurat med søpla (i borettslag) med pysj(bukse).

Stilen min er... tja. Litt rocka stil, men jeg elsker også feminine klær. Er ikke noe typisk "drakt-dame", men liker heller det mer retro. Har et par ultrakule retrokjoler. Men i morgen tror jeg at jeg skal ha mitt oversøte gammelrosa skjørt med blonder fra Noa-Noa. :)


#62

Nabbe sa for siden:

Når jeg har nattkjole under, er det vel mere "hva jeg ikke skal" hehe.


#63

malena sa for siden:

Det er lov. Vi har borettslag på andre siden av veien og jeg synes det er så koselig når jeg ser folk komme tuslende i slåbrok og håret til værs for å hente avisa.


#64

Magica sa for siden:

Godt å høre. :)

Jeg er (dessverre) vokst opp med campingliv hver helg i barndommen, og på campingplasser går man i "hva som helst" både til og fra toalettene og ellers. Jeg er derfor ganske avslappet. :p


#65

Pebbles sa for siden:

Om jeg bare kunne hatt normal kroppsvekt (:( ), så skulle jeg jammen hatt en stil!
Sånn som det er nå, er jeg for tiden henvist til BiB-avdelingen ( :( :( ), og der er det ikke lett å finne noen stil ... Har mange ganger lurt på hvorfor klærne må ha så elendig snitt og tantete stil når en uheldigvis bikker over i størrelse 48 ...

Når kroppen passer inn i ordinære størrelser - og jeg kan kjøpe klær jeg liker og ikke bare de jeg er så heldig å passe - har jeg en enkel stil. Klassisk stil, med pent snitt ( bukser som er vide nederst, formsydde skjorter ) - men med litt edge. Noen trendy detaljer og litt freshe farger er ikke å forrakte - det enkle kan lett bli kjedelig og uniformert også.

Synes Dorthe Skappel har kul stil - selv om jeg kan styre meg for selve dama ... :cool:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.