Mannen og jeg skal ut å feire bursdagen min. Vi vil spise mange retter på en ålreit restaurant. Siden vi for en måned siden svidde av uanstendig mye penger på en restaurantmiddag, så forsøker vi nå å begrense oss til ca 1000 kroner pr pers (inkludert drikke).
Egentlig falt valget på Eik 2. etage, men de har innført flere serveringsrunder. Så vi må enten komme kl 17.30 eller kl 21.15. Det synes jeg ikke noe om. Skal vi bruke såpass mye penger så skal vi få komme når vi vil og sitte hvor lenge vi vil.
Jeg jobber rett ved siden av Vognmand Nilsen. Det er også en god restaurant, men siden jeg har vært der så mye (dog som regel til lunsj) så vil jeg prøve noe annet.
Kamskjell med blomkål
*
Torsk "STRØM" med jordskokk
*
Lam med fritert potet og spinat
*
Assorterte oster
**
Pasjonsfrukt mousse med karamelisert ananas
Kjelleren på Statholdergaarden, Krostua, er veldig bra. Jeg har vært på Cru og syntes det var ok, men ikke helt til forventningene. Den til Andreas Viestad i Theresesgate skal jeg også prøve en gang, St Lars heter den vel. Bare spist lunsj der og det var bra.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.