Floksa sa for siden:
Det går fint ja?
Lavkarber med søtsug!
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Floksa sa for siden:
Det går fint ja?
Lavkarber med søtsug!
Anne C sa for siden:
Det er kvalmende som fy, men funker fint.
Floksa sa for siden:
Ikke mer kvalmende enn vanlig eggedosis vel?
Kvalmende er egentlig fint....
Polyanna sa for siden:
Mer kvalmende enn vanlig, ja.
Anne C sa for siden:
Sikkert ikke mer kvalmende enn vanlig, men det blir vel litt sjokk når man går på lavkarbo. Jeg spiste det når jeg gikk på ketolyse, og da ble det nesten ekkelt.
m^2 sa for siden:
Det går overhodet ikke an, det blir helt pyton!
Du kan evt. prøve å søte med litt ... hva heter den gule boksen igjen? Splenda?
Honda sa for siden:
Når jeg lager marengs med sukrin så bruker jeg sukrin melis. Leste det en plass var best for å få stiv eggedosis.
Synnes den smaker likens som vanlig eggedosis.Men jeg bruke bestandig bare halvparten av sukkeret med sukrin en vanlig.Ofte midre en halvparten og smakstilsetter med vanilje esens eller pulver
Har brukt med splenda og,men bruk mindre der og
Anne C sa for siden:
Forresten så brukte jeg vel splenda når jeg tenker meg om.
Floksa sa for siden:
Ok, har melis også.
Trenger noe annet enn krem....
:dårlig dag og spiste nesten nonstop:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.