Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor mange pysjamaser?

#1

DM sa for siden:

Hvor mange pysjamaser trenger man i hver størrelse? Sånn egentlig.


#2

Elisabet sa for siden:

Min erfaring er at vi i alle fall må ha en 6-7 stykker i hver størrelse. Jeg gidder ikke å vaske pysjer annenhver dag, og enkelte netter er kan det bli brukt 2-3 pysjer pga. gulp/bæsj. :)


#3

Alfa sa for siden:

Sånn egentlig? Ingen.
Lille A har stort sett sove i body og strømpebukse, ev.t-skjorte. Han har hatt mange pysjar også,men dei vert aldri brukte :nemlig:


#4

Observatøren sa for siden:

Vanlige eller ull?

Vi hadde 4-5 pysjer i bomull, og 2 i ull. Strengt tatt trengte vi bare 3 tilsammen, da vi aldri opplevde lekkasjer på natten.


#5

Olympia sa for siden:

:dulte:

Storesøster har alltid hatt ca. 3-4 pysjer i hver størrelse, de kan gjerne brukes flere netter på rad. Men nå for tiden er det visst mye mer stas å sove i strømpebukse og t-skjorte.

Lillebror har tre-fire han også, han tisser og bæsjer seg ikke ut om natten, og ikke gulper han heller. Derfor kan han bruke pysjen både tre og fire netter på rad.


#6

Hasselnøtt sa for siden:

4-5-6. i starten gikk det mange på grunn av gulp etc, nå er det bedre. Hun bruker en pysj i to, max tre netter.


#7

~TM~ sa for siden:

Tja... Poden blir fem til sommeren og har vel en 6 - 7 pysjer i bomull + noe ullundertøy som bare blir brukt som pysj. Han sover uten undertøy under og dermed må de jo vaskes ofte. Om sommeren sover han som regel bare i boxer og singlet.


#8

Manga sa for siden:

Akkurat nå har begge ungene 3 hver og det holder her.


#9

Bluen sa for siden:

I den alderen Liv er nå (5 1/2 måned) ville det holde lenge med 5 pysjer. Før hun ble 3 måneder sov hun bare i body og sokker, så vi hadde nesten ingen pysjer i de minste størrelsene. Vi bruker som regel pysjen i 2 netter, med mindre det blir bleielekkasjer eller mye gulping.


#10

Marian sa for siden:

Min 4 åring har vel en 12-13 stk tenker jeg, jeg prøver å kun vaske en gang i uka.


#11

Beckett sa for siden:

Ener´n (23 mnd.) har 2 pysjer - 1 i ull og 1 i bomull. Det er egentlig ikke nok. Han har en tendens til å bæsje en skikkelig ladning før han vekker oss om morgenen, og da siver det ut i kantene, gitt. Med flere pysjer i hus hadde jeg sluppet å vaske pysj hver dag.

Toer´n (12 uker) har 3 pysjer - 1 i ull og 2 i bomull. Med gulping og tisselekkasjer så holder dette allikevel, for rett som det er sover han i body og strømpebukse.


#12

gurgle sa for siden:

6-7 pysjer har min halvannetåring.


#13

apan sa for siden:

Da han var helt ny hadde vi 5-6 grunnet gulp etc. Så har vi i en periode bare hatt 2, en ullpysj og en annen, det holdt som oftest, i krisesituasjoner ble det body og strømpis. Nå har vi vel 4 grunnet en del lekkasjer den senere tid og mye pes med vasking. Vi bruker ullpysjen minst 1 uke hvis den ikke blir spesielt skitten.



#15

miamo sa for siden:

Min ikke-gulpende unge har klart seg med 2-3 stykker i hver størrelse. Om det skjer en ulykke i løpet av natten og ingen pysjer er rene så skal jeg alltids klare å rote frem et fungerende alternativ.

m.


#16

Mandarin sa for siden:

Kommer vel an på alderen tenker jeg.
Men her klarer vi oss med 4 nå tror jeg.


#17

lil'c sa for siden:

Kommer ann på ungen ja, min snuppe har alltid hatt 2-3 ullpysjer.
Og et godt utvalg strømpiser og bodyer i ull som supplement hvis de ble spydd ut.
Nå som hun ikke spyr så mye lenger har hun 2 ullpysjer bare, det holder faktisk nå.
Hun har jo ullundertøy også da, sånn hvisom atte, det bruker hun jo daglig uansett. Men ikke like mange sett ullbodyer/strømpiser nå som før.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.