Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiramisu og oppbevaring

#1

Retz sa for siden:

Går det greit å lage denne dagen før den skal fortæres?


#2

venla sa for siden:

Du kan lage klar kremen på forhånd. Kjeksene blir fort veldig fuktige om de står over natta, men smaken holder seg uansett.


#3

Fakse sa for siden:

Jeg synes det er bare godt om kjeksene blir fuktige, men da må man passe på å ikke dynke for mye slik at det blir helt suppe. Har flere ganger laget tiramisu dagen før, og synes det gjør seg veldig godt at smakene får satt seg litt.


#4

lucaus sa for siden:

Jeg er italiener, og lager ofte tiramisu, uten mikser;-)
Det går an å fryse den, og den kan oppbevares i kjøleskap i flere dager. Egentlig smaker tiramisuen bedre du dager etterpå, når mascarpnekremen og kafféen har blandet seg i kjeksene. Bruk gjerne litt likør, selv jeg lager den uten.


#5

Retz sa for siden:

Da lager jeg den dagen før og er litt forsiktig med å soake kjeksene. Tusen takk for svar! Har investert i en Tia maria i dag.


#6

celebelen sa for siden:

Jeg fikk en oppskrift på Tiramisu i går, der kjeksene bare skal dyppes i kaffe og likør, ikke legges i bløt. Den skal lages dagen før.


#7

Filifjonka sa for siden:

Jeg syns også den er veldig god dagen etter. Har aldri lagt kjeksene i bløt, de skal bare dyppes. Og de skal jo ikke være sprø.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.