Retz sa for siden:
Går det greit å lage denne dagen før den skal fortæres?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Retz sa for siden:
Går det greit å lage denne dagen før den skal fortæres?
venla sa for siden:
Du kan lage klar kremen på forhånd. Kjeksene blir fort veldig fuktige om de står over natta, men smaken holder seg uansett.
Fakse sa for siden:
Jeg synes det er bare godt om kjeksene blir fuktige, men da må man passe på å ikke dynke for mye slik at det blir helt suppe. Har flere ganger laget tiramisu dagen før, og synes det gjør seg veldig godt at smakene får satt seg litt.
lucaus sa for siden:
Jeg er italiener, og lager ofte tiramisu, uten mikser;-)
Det går an å fryse den, og den kan oppbevares i kjøleskap i flere dager. Egentlig smaker tiramisuen bedre du dager etterpå, når mascarpnekremen og kafféen har blandet seg i kjeksene. Bruk gjerne litt likør, selv jeg lager den uten.
Retz sa for siden:
Da lager jeg den dagen før og er litt forsiktig med å soake kjeksene. Tusen takk for svar! Har investert i en Tia maria i dag.
celebelen sa for siden:
Jeg fikk en oppskrift på Tiramisu i går, der kjeksene bare skal dyppes i kaffe og likør, ikke legges i bløt. Den skal lages dagen før.
Filifjonka sa for siden:
Jeg syns også den er veldig god dagen etter. Har aldri lagt kjeksene i bløt, de skal bare dyppes. Og de skal jo ikke være sprø.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.