Pelen sa for siden:
Det er jo ikke noe feil i det, men det er ikke noen tradisjon hos meg. Grøt er frokost eller mellommåltid (eller ev lunsj om vi får lyst på grøt).
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Pelen sa for siden:
Det er jo ikke noe feil i det, men det er ikke noen tradisjon hos meg. Grøt er frokost eller mellommåltid (eller ev lunsj om vi får lyst på grøt).
Tjorven sa for siden:
Grøt er ikke middag hos oss.
Derimot kan det være både frokost, lunsj, mellommåltid og kveldsmat. Fortrinnsvis ikke på samme dag. :knegg:
Niobe sa for siden:
Vi spiser risgrøt et par ganger i året, og da helst som lunsj eller kos i juletider.
Havregrøt lages av og til som kveldsmat.
Molly sa for siden:
Både mann og barn elsker risgrøt, så det hender at vi har det til middag. Jeg synes det er tøysemat, og blir sulten igjen etter mindre enn to timer. :mumle:
Nip sa for siden:
Aldri. Vetle er glad i risenrynsgrøt og får det innimellom til kveldsmat - med grønnsaker før/etter :)
Jeg har ikke lyst å spise meg mett på risenrynsgrøt :P
Embriksmamma sa for siden:
Ja, grøt spiser vi hver lørdag - har gjerne grøtmiddagen litt tidlig da og så spiser vi pizza eller annen "lørdagsmat" sent på ettermiddagen/tidlig på kvelden.
Morella sa for siden:
Risengrynsgrøt spises ganske sjelden her. Det er kun jeg og storesøster som liker det. Havregrynsgrøt derimot spises som frokost/kveldsmat regelmessig, men på denne bruker vi ikke noen form for søtning.
Crimina sa for siden:
Ja, en sjelden gang spiser vi grøt til middag. Det hender ungene bestemmer det. :) Så lenge barna liker det og synes det er greit, så synes jeg også det er ok å lage det. Men ordentlig middag synes jeg ikke det er
Røverdatter sa for siden:
Nei, aldri, men da jeg var liten var risengrynsgrøt til middag det beste jeg visste.
Skremmern sa for siden:
Ja, ungene elsker det, så vi har det til middag en dag i uka.
Blondie sa for siden:
Risgrøt har vi til middag iblant, men det er sjelden. Barna elsker det. Havregrøt har vi ofte til frokost eller lunsj, aldri middag.
star sa for siden:
Grøt er middag ja. Men vi spiser det ikke så ofte siden eldste ikke er så veldig glad i det. Må bli en dag vi har fri da, ellers rekker jeg det ikke.
Lille julaften er det obligatorisk :)
Smash sa for siden:
Vi har det stort sett hver lørdag. Både mannen og jeg er oppvokst med det, så det hører liksom med for oss begge. Men jeg må ha fenalår eller spekeskinke sammen med grøten. :nam:
Flubby sa for siden:
I desember spiser jeg grøt til det tyter ut av ørene :hjerter: Grøtfest med venninner, grøt på lillejulaften, grøt i kantina på jobb... Mannen liker ikke grøt, så hjemme lager vi det aldri til middag.
Lillejulaften rånes grøten dessuten opp med spekemat som tilbehør, og det smaker aldeles fortreffelig.
Nextlife sa for siden:
Tøysemat :dulte:
Mannen og jentene liker det, så vi spiser det en gang i året, i forbindelse med jul.
Da serverer vi flatbrød og spekefat til.
Rug sa for siden:
Risgrøt så godt som hver lørdag, men det er mer som et lunsjmåltid. Vi har alltid et varmt måltid senere. Havregrøt til kvelds innimellom (eller til frokost når hu mor har glemt å ta opp brød).
Dansma sa for siden:
Nei, grøt er ikke middag her hjemme.
Det kan være lunsj eller kvelds, det holder for min del
Honda sa for siden:
Vi spiser nesten aldri grøt her hjemme. Verken frokost, middag eller kvelds
Snoopy spiser av og til grøt i bhg, og ellers spiser ungene av og til risengryns grøt til "middag" på lørdag hos svigermor.
Jeg liker ikke risengrynsgrøt. Og rømme grøt kan jeg ikke spise pga laktosen,har ikke prøvd å lage gra bunnen av med nye laktosefrir rømmen,men gidder ikke kjøre land og strand rundt for å finne den,for er ingen av mine vanlige butikker som har den inne med at de selgers en box i ny og ne :sur:
Havregrynsgrøt synnes jeg bare smaker vassent laget på vann.
Ungene er heller ikke noe grøt entustiast.
Bestemor brukte før å lage smørgrøt til meg :love: Men mine unger liker det ikke så gidder ikke lage det heller
mina sa for siden:
Vi spiser grøt så godt som hver lørdag. Semule-, ris- eller rømmegrøt. Med mør (morr) og/eller spekeskinke til.
Ellers spiser 3 av 5 i familien havregrøt til frokost, og av og til lager jeg fløyelsgrøt til kvelds til ungene.
Hannamoren sa for siden:
Minstejenten spiser havregrøt til frokost før hun går til skolen. Risgrøt blir det kanskje 2-3 ganger i året.
Carrera sa for siden:
Vi har risgrøt hver lørdag.
tiddelibom sa for siden:
Barna er veldig glade i risengrynsgrøt, lillebror er i tillegg glad i semulegrøt. Jeg er ikke så glad i det, men spiser det iblant. Ofte lager vi voknse en omelett e.l. om barna skal ha grøt, men jeg tipper at barna har grøt til middag nesten en gang i uka.
Rose sa for siden:
Ungene får grøt innimellom om fredagen, for da pleier vi å ha middag etter ungene er lagt. Da får ungene bestemme selv om de vil ha grøt eller noe annet. Og som oftest velger de grøt :)
Men vi har det veldig sjelden som en middag, jeg er ikke så glad i det. Blir så fort mett av grøt og fort sulten igjen.
Maxine sa for siden:
Havregrøt er frokost for vesla.
En sjelden gang har vi risgrøt eller rømmegrøt til middag.
Neket sa for siden:
Det skjer. Jeg vil helst ha grøt til middag på lørdager, for det har jeg vokst opp med. Mannen syns derimot ikke grøt er middag, så vi har det innimellom når han er bortreist.
Risgrøt eller rømmegrøt er middag, havregrøt er frokost.
Rabbit sa for siden:
Vi hadde faktisk grøt til middag en dag i forrige uke. Ungene elsker det,mens jeg ikke er veldig begeistret for det,så det pleier som regel å begrense seg til julaftens formiddag her i huset. Det var første gangen i år vi hadde det,faktisk.
Christa sa for siden:
Nei, grøt er ikke middag her hjemme.
Havregrøt er frokost og risgrøt kan serveres til lunsj eller kvelds en gang iblandt.
tante Veronica sa for siden:
Barna liker det, og blir kjempeglade når vi har det innimellom. Men jeg synes liksom ikke det er noe fullverdig middagsmåltid, så da serverer jeg spekeskinke eller -pølse til. Og håper noen proteiner gjør det litt bedre. Forøvrig er det den eneste middagstype det også serveres saft til, helst av typen rød eller blå.
Barna liker også stekt grøt. Så jeg koker allltid mye, slik at vi kan steke til frokost dagen etter. Strøes da også med sukker og kanel.
Ellers lager jeg ofte havregrynsgrøt til frokost eller kvelds. Gjerne med oppskåren frukt eller litt bær ved siden av.
kokosbolle sa for siden:
Vi har risgrøt til middag en sjelden gang. Ellers spiser vi det til lunsj i helg eller som juletradisjon.
tink sa for siden:
Gutta og jeg kan finne på å ta risgrøt til lørdagsmiddag, men da spiser vi voksne noe mer middagsaktig til kvelds. Den laktoseintolerante mannen står over grøtserveringen - det begrenser nok hyppigheten en del.
Selv velger jeg gjerne rømmegrøt om vi er ute et sted som serverer dette, og på dager da rømmegrøt hører til.
jane sa for siden:
Det er sjeldent vi har grøt til middag her i huset, men det skjer da innimellom. Og når det skjer, så skjer det helst på en lørdag.
Ellers enig med Neket i dette:
Drømmedama sa for siden:
Her spises det havregrøt til frokost hver dag, dvs det er alltid minst ett av barna som vil ha havregrøt, resten spiser brødmat. Storebror og vi voksne er ikke så glad i grøt til middag, mens de tre yngste elsker det, vi har det innimellom, kanskje en dag i måneden? I desember må vi selvsagt ha risengrynsgrøt, det smaker jul.
Kirsebær sa for siden:
Jeg syns grøt er så utrolig kvalmende, uavhengig av type, så her blir det ikke noe grøt til middag. Det hender at Stesnuppa ordner grøt til seg og Poden til middag noen ganger i året, men ikke så ofte det heller.
Babe sa for siden:
Ungene elsker risgrøt og får det til middag innimellom. Jeg kan da ha rømmegrøt til middag, er ikke så glad i risgrøt.
Ellers bruker vi mest grøt til frokost - lunsj - kvelds, ja.
Husfruen sa for siden:
Veldig sjelden. Risengrynsgrøt til middag. Havregrynsgrøt til lunsj eller kvelds.
Syrin sa for siden:
Vi er glad i risengrynsgraut og har det av og til på lørdagane, litt sånn midt på dagen, og så har vi skikkelig middag seinare. Det blir ikkje rekna som eit fullgodt måltid hos oss, og er utfordrande for diabetikeren - altfor mykje karbohydrat kombinert med altfor lite fiber. Sikkert ikkje så mykje næring i det heller. Men som sagt - vi syns det er godt og serverer det gjerne :)
Havregraut brukte vi kvar dag i mange år når ungane var i barnehagealder. Det er sjeldnare nå, men det kan gjerne serverast til kveldsmat. Dette er sunn graut i mitt hovud, dvs. her er bra med fiber. Da får det så vere at det er mykje karbohydrat i; fiber gjer at blodsukkeret fordeler seg meir jevnt over mange timar.
ingling sa for siden:
Jeg er oppvokst med risengrynsgrøt hver lørdag, men da hadde vi jo middag på kvelden igjen - type pizza, etc. Vi har ikke hatt det så mye nå som vi har vært to voksne, men når nevøen vår har vært her på lørdager har vi lagd det som lunsj. Jeg kan ikke spise vanlig og må lage med annen type melk, så det hender at jeg bare lager havregrøt i stedet. Ellers er havregrøt frokost eller kvelds for meg.
Lille meg sa for siden:
Risengrynsgrøt til lørdagsmiddag er jo en tradisjon! Utrolig enkelt å lage. Man må bare huske på å få gryta på kok tidlig om morgenen, og så sette den inn i ovnen etter oppkok. La stå på 40-50 grader i noen timer. Enkelt!
Godt tips, det med spekemat til grøten. Det hadde jeg helt glemt. Må huskes på på lørdag. :notere:
(Jeg har forøvrig prøvd ovnsmetoden på flere typer grøtris. Mangler nå bare å prøve det på 5-minuttersris. Lurer på om det vil fungere? :gruble:)
Sure Eplet sa for siden:
En gang eller to i året har vi grøt til middag. Vi hadde det en gang i sommer etter en kjølig badetur, og :flau: guttungen skulle sette på skåler. Jammen valgte han ikke nisseserviset ...
Forresten lager jeg grøt en gang i måneden omtrent, bare for å mekke riskrem dagen etter.
Obelix sa for siden:
Det hender ja, og da risengrynsgrøt. Evt jeg tar rømmegrøt.
Havregrøt er frokost.
Og nå fikk jeg veldig lyst på Semulegrynsgrøt. Det er godt det :nemlig:
Selma sa for siden:
Samme her:dulte:
Vi spiste faktisk risgrøt til middag på mandag men ellers er det lenge mellom hver grøtmiddag hos oss også. Det hender at vi lager ris-eller rømmegrøt til lunsj på lørdager. På lillejulaften spiser vi alltid grøt og spekemat
Malama sa for siden:
Det hender vi har risengrynsgrøt til middag, men ikke regelmessig.
Om mannen og Knerten skal spise middag alene kan de finne på å spise rømmegrøt (som jeg altså ikke spiser)
Knerten får noen ganger havregrøt til kvelds, og ukentlig som lunsj i barnehagen.
Grøten sa for siden:
Det hender vi har risgrøt til middag, men det er ikke ofte.
Alle her liker det godt, så det blir et alternativ når man ikke vet hva annet man skal ha.
Og så er det fast middag lille julaften. :jupp:
Lille meg sa for siden:
Javeeel? Hm. Kanskje du burde skifte brukernavn snart da? :fnise:
Grøten sa for siden:
:knegg:
Regnet med den ville komme.
Brukernavnet mitt kommer av at jeg sjeldent "Går rundt Grøten". ;)
Candy Darling sa for siden:
Havregrøt er hyppig måltid hos barna, men fortrinnsvis til frokost eller kvelds. Det hender imidlertid at det blir kvelds-når-vi-ikke-rakk-middag også.
En sjelden gang har vi semulegrynsgrøt (smilegrøt) eller risengrynsgrøt på lørdager, men da er det vanligvis en sen middag senere på dagen. I hvert fall til oss voksne.
maggypop sa for siden:
Det hender vi har risengrynsgrøt eller rømmegrøt til middag på lørdag. Men da har vi som regel noe mettende snacks senere på kvelden. Ikke full middag, dog.
Jeg liker grøt, vi pleier alltid å ha spekemat ved siden av.
Havregrøt hender det vi har til frokost eller kvelds.
Wix sa for siden:
Vi har det stort sett hver lørdag som en litt sen lunsj siden ungene elsker det og så spiser vi voksne pizza eller noe annet til kvelden igjen.
Filifjonka sa for siden:
Svært sjelden. Kanskje 2-3 ganger i året, mest som lørdagslunsj i førjulstiden kanskje. Det er jo ikke egentlig noen middag, man blir veldig fort mett og deretter kjempesulten etter kort tid.
Mrs. Longbottom sa for siden:
Havregrøt er frokost eller kveldsmat. Risengrynsgrøt eller rømmegrøt er grøtmåltid, rett og slett. Hverken lunsj eller middag. Spises tidligere enn middag, men senere enn lunsj. etterfølger vanligvis sen og litt stor frokost, og etterfølges av et middagsliknende måltid som er litt mindre og litt senere enn vanlig middag.
isola sa for siden:
Det tror jeg aldri vi har hatt. Lørdagsgrøt har jeg ikke noe forhold til, og jeg tror ikke mannen har det heller, han har ihvertfall ikke sagt noe om det. Jeg er ikke glad i grøt, og er egentlig ikke noen fan av riskrem heller..
Inagh sa for siden:
Jeg kan ikke fordra grøt, i noen form eller av noen smak - jeg klarer ikke presse ned mer enn ei skje eller to for høffelighets skyld. Av den grunn spiser vi ytterst sjeldent grøt til middag. Eller rettere - "vi" spiser aldri grøt til middag, men om jeg er borte en dag, hender det gubben og guttungen lager seg risgrøt, for det er de to glad i.
Primrose sa for siden:
Risengrynsgrøt og rømmegrøt spises en sjelden gang til middag. Havregrynsgrøt er frokost eller kvelds.
tjolahopp sa for siden:
Jeg er oppvokst med risengrynsgrøt på lørdager, men det er ikke noe jeg har fortsatt med. Nå har vi grøt til middag max ti ganger i året kan jeg tenke meg. Helst med spekemat til.
Filifjonka sa for siden:
Vi hadde lørdagsgrøt temmelig fast da jeg var barn, men det er ikke en tradisjon jeg har ført videre.
Fakse sa for siden:
Det hender vi har grøt på lørdagene. Da har vi som regel spekemat eller annen salt kjøttmat til. Dessuten spiser vi som regel noe middagsaktig til kvelds, siden man blir så fort sulten igjen etter risgrøt.
Darth sa for siden:
Det skjer, ikke hver uke, men kanskje rundt 1 gang i måneden ca. Jeg er vant med grøt hver lørdag, så jeg liker det veldig godt - bedre enn resten av familien :knegg:
Teofelia sa for siden:
Hver lille julaften. Ellers så godt som aldri.
Cuyahoga sa for siden:
Mannen liker ikke grøt, per definisjon og to av ungene tåler ikke risengrynsgrøt (eller de tåler ikke melk, og jeg ikke bare ikke prøve lage risengrynsgrøt med havremelk eller rismelk eller sånt.), så risengrynsgrøt har vi aldri. Jeg lager meg en sjelden gang rømmegrøt når jeg er alene hjemme.
Det hender jeg og ungene spiser havregrynsgrøt til middag, helst de dagene de har fått varmmat på SFO og i barnehagen.
Pingis sa for siden:
Vi har risengrynsgrøt sånn en gang i måneden, tenker jeg. Med grøtpinn til. Jeg synes det er skikkelig godt.
Dali sa for siden:
Rømmegrøt et par ganger i året. Ingen er glad i risgrøt hos oss.
polarjenta sa for siden:
Jeg er ikke så veldig glad i grøt, men risengrynsgrøt er favoritten til lillebror så det skjer at vi har det, ikke hver uke, men oftere enn en gang i mnd.
Polyanna sa for siden:
Lørdagsgrøt, ja! :jupp:
Men vi har lørdagspizza også, men det regner jeg som kveldsmaten, på en måte.
Velkommen til 70-tallet. :knegg:
Dragen sa for siden:
All mat er god mat - grøt er ikke mat. :nemlig:
Det hender de andre spiser det, når jeg er ute og reiser.
venla sa for siden:
Det hender vi lager risengryns- eller rømmegrøt til middag. Da med flatbrød og kjøttpålegg til. Mannen er ikke så glad i det, så det blir oftest når han ikke er hjemme. Lager det et par-tre ganger i året.
Nenne sa for siden:
Grøt til frokost.
Det eneste unntaket er når vi har spekemat, da hører rømmegrøten med og det er jo da vanligvis lunsj eller middagsmåltid.
LilleRosin sa for siden:
Vi spiser selvsagt risengrynsgrøt hver lørdag!
På kvelden er det lørdagskos med pizza. :tradisjonsbunden:
rine sa for siden:
Grøt kan være middag om lørdagen, men det er ikke så ofte vi har det. Det kan også være kveldsmat. Og havregrøt kan være frokost.
Snuppa sa for siden:
Grøt er middag på lørdager her. Da spiser vi gjerne noe god mat til kvelds.
Robyn sa for siden:
Nei, ikke som middag. Risgrøt kan lages som lunsj eller kveldskos en sjelden gang.
Havregrøt til frokost eller kvelds.
Fløyelsgrøt eller rømmegrøt havner også inn i kos-kategorien.
Pelen sa for siden:
Er det noen som vet hvor tradisjonen med lørdagsgrøt kom fra? Jeg har aldri hørt om det før i denne tråden. Det er ikke tradisjon i Sverige.
Luvi sa for siden:
Jeg vokste opp med risengrynsgrøt som middag (ukedag som helg), ikke som andre måltid, men jeg lager det aldri selv. Eneste grøten som blir servert her er havregrøt. Den kan vi bytte på om det er frokost, lunsj eller kveldsmat. Noen gang hender det den erstatter middagen også, om vi kommer hjem så sent at både middag og kveldsmat ikke er noe alternativ.
løve70 sa for siden:
Det hender vi har rømmegrøt til middag. Ellers spiser jeg havregrøt til frokost og LilleVenn spiser ofte risgrøt til kvelds.
Luvi sa for siden:
Hva er grøtpinn?
Stellebord sa for siden:
Mann og barn spiser ofte risgrøt om lørdagene. Jeg kan ikke fordra grøt, bortsett fra havregrøt med CC, valnøtter og bær.
LilleT sa for siden:
Det er lørdagsmiddag her i huset, men vi spiser ofte noe annet varmt på kveldene, da. Ungene elsker rigrøt. Det blir opprør hvis vi av en eller annen grunn ikke får hatt det en uke.
Frances sa for siden:
Vi har risgrøt så og si hver lørdag. Blir det noe igjen, spiser barna det som kveldsmat til uken. :)
Chablis sa for siden:
Tror aldri vi har hatt grøt til middag, poden liker ikke grøt å vi voksne er heller ikke så veldig glad i det.
vimjer sa for siden:
Meget sjelden. En gang i blant har vi pannekaker, grøt, klubb i fett og den slags søte middager.
Bille sa for siden:
Grøt er fast middag den dagen i året vi baker pepperkaker. :knegg:
Det hender barna spiser havregrøt til kvelds.
Barbarella sa for siden:
Vi har risgrøt til middag innimellom. Alle i familien liker det godt, men det blir gjerne ikke oftere enn en gang i måneden eller så.
Havregrøt spiser vi til frokost eller kveldsmat.
Kims sa for siden:
Vi har risgrøt til middag ganske ofte. De siste månedene har vi hatt grøt til middag en dag i uka. Hadde det vært opp til 2-åringen hadde vi spist grøt hver dag. Når han hentes i barnehagen er det to ting han spør etter. Det ene er smokk og det andre er grøt. :knegg:
Kiwi sa for siden:
Ja, vi har innimellom risgrøt til middag på lørdager. Men det vil si at dette er tidlig middag, så mannen og jeg spiser da middag også etter at barna har lagt seg.
millact sa for siden:
Jeg er veldig glad i grøt selv, særlig risgrøt, men når jeg tenker meg om lager jeg det så og si aldri, dvs kanskje en til to ganger i året, til middag. Jeg kommer rett og slett ikke på å lage det.
ming sa for siden:
Samme her.
Appelsin sa for siden:
Risengrynsgrøt på lørdag. I hvert fall 3 av 4 lørdager.
Mjau sa for siden:
Vi spiser gjerne risgrøt på lørdager. Snuppa elsker det, og jeg er også glad i melkemat. Vi voksne spiser gjerne noe ekstra til kvelds da.
krystallklart sa for siden:
Jeg og gutten i midten spiser aldri grøt, mannen og eldste spiser svært sjeldent. Yngste spiser bare fra puppen.
Charlie sa for siden:
Det hender vi har grøt til middag, ja.
I så fall er det gjerne havregrøt på en dag med aktivitet nærmest rett etter at vi kommer hjem, det er et tidseffektivt alternativ når man vil ha varm mat. Havregrøt er også veldig næringsrikt. :ja:
Fløyel sa for siden:
Rømmegrøt og spekemat står ofte på menyen om sommeren.
Andre typer grøt tilhører skjeldenheten.
OlleVia sa for siden:
Spiser det ikke som middag, men lunch eller kvelds. Hos mine foreldre var det alltid grøt til middag om lørdagen, men da var det også middag senere på kvelden, som f.eks pizza.
Taien sa for siden:
Vi har grøt ganske ofte. Lørdag formiddag står det ofte risgrøt på lunchmenyen. Av og til en ukedag også.
Vi skal ha risgrøt i morgen, for jeg må koke risgrøt slik at det er igjen å lage riskrem av på fredag. Skal på vennejulebord og står for riskremen. :D
Hadde jeg laget risgrøt uten at unger og mann fikk, tror jeg det hadde blitt mytteri i heimen. Så jeg må lage risgrøt til en hel hær i morgen!
Maysen sa for siden:
Vi har tiltider rømmegrøt til middag, og ungene kan gjerne spise havregrøt.
Ofte er det ikke, men himla godt de gangene vi har det.
Risengrynsgrøt har jeg knapt nok spist i mitt voksne liv, siden dette var fast lørdagsmiddag i oppveksten og aldri en av mine topp 100 favoritter når det gjelder middag.
apan sa for siden:
Vi har det noen ganger fra starten av november og frem mot jul, da som middag. Ellers i året er det meget sjelden.
Rømmegrøt med spekeskinke til har vi kanskje en gang i løpet av sommeren.
Havregrøt har vi jevnlig, men det går i perioder. Da til kveldsmat stort sett.
Sure Eplet sa for siden:
Jeg har innbilt meg at det sitter igjen fra når grøt var hverdagsmat. Folk spiste grøt på vann til hverdags, og på melk til fest. Jeg mener at jeg leste noen spennende fakta om import og bruk av grøtris et-eller-annet sted en-eller-annen gang, men jeg husker verken hva eller hvor :undrer:
Pelen sa for siden:
Hva er grøtpinn?
Suppehue sa for siden:
Mmm..risengrynsgrøt... knerten på to spiser grøt til kvelds en gang i blandt.. Samboeren liker IKKE grøt. Kjøper meg noen ganger ferdig-grøt og varmer i mikroen.. For meg er det middag.
Stjerneskuddet sa for siden:
Nå fikk jeg lyst på grøt da....
Men vi har det noen ganger i vinterhalvåret, stort sett om mannen er bort. Blir risengrynsgrøt, noen ganger semulegrøt.
Polyanna sa for siden:
Jeg tror det er noe salt attåt grøten. Spekemat, en snabb spekepølse, eller lignende.
Filifjonka sa for siden:
Ja, det er akkurat det det er. :)
Ris, melk, sukker og smør som middag har vel falt ganske grundig på sunnhetsskalaen siden 70-tallet da "alle" hadde det en gang i uka.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.