... starter i dag hos oss.
Vi kjøpte oss ny gassgrill i januar og nå har jeg satt den sammen.
(setter heller sammen en grill en å legge inn tøyet som jeg må ta etterpå...)
Så i dag blir årest første grilling for oss.
Ungene vil gjerne spise ute, men det utgår for da blåser nok maten bort.
(i allefall er den iskald etter at man har fått i seg et par munnfuller.)
Så deilig. Vi bruker også grillen ute mye om sommeren. Så greit å lage maten der, selv om man spiser den inne.. Ihvertfall når man steker fisk.
Har veldig lyst på ny grill i år jeg å. Den er flere år gammel vår. Godt brukt også. Vil gjerne ha en STOR. Med plater så vi kan steke egg (og bacon), på morrakvisten..
Vi har grillet flere ganger vi også
Egentlig griller vi ute hele året, gassgrillen står alltid klar, og vi griller rett som det er litt av hvert ute
I det nye huset har vi både gassgrill, og utepei/grill
Bruker begge, men sånn i hverdagen etter jobb er gassgrill det enkleste. Blir jo varm med en gang
Ønsker meg ny grill, og sikler på diverse modeller fra Weber
Den er utrolig god. Kjøttet blir perfekt grillet. Så har den et litt kraftig spyd med motor (går rundt) slik at man kan grille større ting på spidd. Det beste lammelåret jeg har smakt ble grillet på denne i fjor. :uhemmet skryt:
Ja det har jeg litt lyst på, men det blir liksom ikke det samme. Jeg vil ha den ekte grillfølelsen med lukta av grillkull, det er jo det som er sommer. :mumle:
Dessuten skal grilling gjøres utendørs, ellers er det ikke "ordentlig". :nemlig:
Lukta av grillkull ellr lukta av tennvæske? :knegg:
Vi holder oss til gassgrill som kan tennes når du begynner å bli sulten, og ikke kullgrill som må tennes 1 time før man er sulten.
For ellers blir det som det alltid ble hos oss, når vi var ferdig med å spise var grillen perfekt.....
Vi har en diger Weber kulegrill, den skal snart frem igjen. Må bare beise plattingen først, og det bør jeg vel vente med til det er litt varmere? Beisen tørker vel ikke særlig fort i 5 grader, eller?
Jeg har kjempelyst på gassgrill, men mannen nekter, for han mener at hele vitsen med grilling blir borte om man ikke har lukten av kull og tennvæske.
Jeg bryr meg da vel ikke om lukten, jeg vil har rask og enkel grilling. :nemlig:
Pft! Det er lukta som er hele grilling-opplevelsen. Vil man ha rask mat får man la være å grille. Det er jo lukten og ventingen som er hele sjarmen. :nemlig:
Vi reiser endel på camping om sommeren og har da med antikviteten vår (les campingvogn fra 1976). I 16 tiden på ettermiddagen slr omtrent lukta av tennvæske mot deg når du beveger deg rundt på plassen.
Vi har en liten kulegrill vi drar med oss på camping, så jeg får både "gasset" og svidd mat i løpet av sommeren.
Liker best resultaten man får av mat som er "gasset", det er gjerne uten merker etter de høye flammene som gjerne komer med kullgrill.
Vi startet grillsesongen hos gubbens tante og onkel på fjellet påskeaften. De hadde forskjellige pølser, indrefilet av svin, lammelår i skiver, spareribs, ytrefilet av okse og kotletter... det var Virkelig digg :jupp:
Gleder meg til å ta ned gassgrillen... men nå er det jo akkurat snødd.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.