Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Grillsesongen ...

#1

Mams sa for siden:

... starter i dag hos oss.
Vi kjøpte oss ny gassgrill i januar og nå har jeg satt den sammen.
(setter heller sammen en grill en å legge inn tøyet som jeg må ta etterpå...)
Så i dag blir årest første grilling for oss.
Ungene vil gjerne spise ute, men det utgår for da blåser nok maten bort.
(i allefall er den iskald etter at man har fått i seg et par munnfuller.)


#2

cilen sa for siden:

Så deilig. Vi bruker også grillen ute mye om sommeren. Så greit å lage maten der, selv om man spiser den inne.. Ihvertfall når man steker fisk.
Har veldig lyst på ny grill i år jeg å. Den er flere år gammel vår. Godt brukt også. Vil gjerne ha en STOR. Med plater så vi kan steke egg (og bacon), på morrakvisten..


#3

Nessie sa for siden:

Herlig! :D

Vi grillet i forrige uke, to ganger ute.
Denne uka har vi snøstorm :himle:.

Vi har lyst på en utegrill/peis til sommeren vi.. men har ikke helt klart å bestemme oss :vetikke:.

Kanskje det blir gassgril?


#4

Tinka sa for siden:

Deilig, kos dere og nyt grillmaten.


#5

malena sa for siden:

Vi har allerede grillet flere ganger denne våren. I dag skal jeg marinere et lammelår som skal grilles på spidd på lørdag. :cool:


#6

Chanett sa for siden:

Treiginger. Vi startet grillsesongen forrige helg. Foreløpig kun kalkunpølser, men vi har planer om litt mer bare været stabiliserer seg.


#7

Angelique sa for siden:

Vi har grillet flere ganger vi også
Egentlig griller vi ute hele året, gassgrillen står alltid klar, og vi griller rett som det er litt av hvert ute

I det nye huset har vi både gassgrill, og utepei/grill
Bruker begge, men sånn i hverdagen etter jobb er gassgrill det enkleste. Blir jo varm med en gang

Ønsker meg ny grill, og sikler på diverse modeller fra Weber


#8

vimjer sa for siden:

Vi har ikke startet grillsesongen enda. Her har vi hatt ei uke med snøvær, og det innbyr ikke akkurat til den slags aktiviteter.

Jeg har klokketro på at våren og grillsesongen kommer fra den 16 april.
Da er jeg ferdigreist for en stakket stund, og skal nyte våren her hjemme.


#9

malena sa for siden:

Vi har denne:

Den er utrolig god. Kjøttet blir perfekt grillet. Så har den et litt kraftig spyd med motor (går rundt) slik at man kan grille større ting på spidd. Det beste lammelåret jeg har smakt ble grillet på denne i fjor. :uhemmet skryt:


#10

Elis sa for siden:

Jeg elsker grillmat. :) Vi begynte grillsesongen i februar.


#11

Chanett sa for siden:

Om noen måneder komme jeg nok til å mase om gassgriller. Foreløpig griller vi på gruve, men med naturgass inn i huset må man jo ha gassgrill.


#12

Camomilla sa for siden:

Vi har ennå ikke startet sesongen ennå, men er vel ikke lenge til nå.


#13

Honda sa for siden:

heldig dere.

Her venter vi et par mnd før vi griller hehe


#14

Susse sa for siden:

Vi begynte for ca 14 dager siden og har grillet mange ganger :D


#15

Dixie Diner sa for siden:

Grill? Hva er det? Noe folk med hage kan gjøre? :sur:


#16

Honda sa for siden:

Ja ,tror det. Og de som ikke har fått 1 meter nysnø :sur:


#17

Dixie Diner sa for siden:

Og de som har terrasse eller lignende. :bor i blokkhelvete: :mumle:


#18

Nessie sa for siden:

Bordgrill? :blond:


#19

Dixie Diner sa for siden:

Ja det har jeg litt lyst på, men det blir liksom ikke det samme. Jeg vil ha den ekte grillfølelsen med lukta av grillkull, det er jo det som er sommer. :mumle:

Dessuten skal grilling gjøres utendørs, ellers er det ikke "ordentlig". :nemlig:


#20

Mams sa for siden:

Lukta av grillkull ellr lukta av tennvæske? :knegg:
Vi holder oss til gassgrill som kan tennes når du begynner å bli sulten, og ikke kullgrill som må tennes 1 time før man er sulten.
For ellers blir det som det alltid ble hos oss, når vi var ferdig med å spise var grillen perfekt.....


#21

Solen sa for siden:

Grillsesongen startet i påsken for oss. Griller ute, spiser inne...


#22

safran sa for siden:

Vi har en diger Weber kulegrill, den skal snart frem igjen. Må bare beise plattingen først, og det bør jeg vel vente med til det er litt varmere? Beisen tørker vel ikke særlig fort i 5 grader, eller?


#23

Dixie Diner sa for siden:

Tennvæske er det nok. :knegg: Jeg elsker den lukta, det er det som ER grill, sol og sommer.


#24

safran sa for siden:

Ja! :elsker:


#25

carolin sa for siden:

Jeg har kjempelyst på gassgrill, men mannen nekter, for han mener at hele vitsen med grilling blir borte om man ikke har lukten av kull og tennvæske.
Jeg bryr meg da vel ikke om lukten, jeg vil har rask og enkel grilling. :nemlig:


#26

Dixie Diner sa for siden:

Pft! Det er lukta som er hele grilling-opplevelsen. Vil man ha rask mat får man la være å grille. Det er jo lukten og ventingen som er hele sjarmen. :nemlig:


#27

malena sa for siden:

Det sier alle som ikke har skikkelig gassgrill. :knegg:


#28

Mams sa for siden:

Vi reiser endel på camping om sommeren og har da med antikviteten vår (les campingvogn fra 1976). I 16 tiden på ettermiddagen slr omtrent lukta av tennvæske mot deg når du beveger deg rundt på plassen.
Vi har en liten kulegrill vi drar med oss på camping, så jeg får både "gasset" og svidd mat i løpet av sommeren.
Liker best resultaten man får av mat som er "gasset", det er gjerne uten merker etter de høye flammene som gjerne komer med kullgrill.


#29

livit sa for siden:

Jeg elsker også grillmat :nam:

Vi startet grillsesongen hos gubbens tante og onkel på fjellet påskeaften. De hadde forskjellige pølser, indrefilet av svin, lammelår i skiver, spareribs, ytrefilet av okse og kotletter... det var Virkelig digg :jupp:

Gleder meg til å ta ned gassgrillen... men nå er det jo akkurat snødd.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.