Hyacinth sa for siden:
Jepp, det lurer jeg på.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Hyacinth sa for siden:
Jepp, det lurer jeg på.
Tallulah sa for siden:
Ingrediensene. :knegg:
Palmen sa for siden:
Ingrediensene, ja. Litt forskjellige krydder, og jalfrezi er "tørrere" i konsistensen mens tikka masala har mye saus. TIkka masala sausen er tomat og fløtebasert, jalfrezi er såvidt jeg husker bare med krydder, olje og grønnsaker.
Tallulah sa for siden:
For å svare litt mer seriøst:
Jalfrezi er en annen saus, rett og slett.
Den er tykkere, og tørrere enn andre indiske sauser og inneholder følgende ingredienser:
2 cloves garlic (lasan) chopped
750 gms skinless chicken thigh fillets, cut in half
3 tsp ground turmeric
1 onion (pyaj) finely grated
1teaspoon red chilli (lal mirch) powder
1teaspoon salt (namak)
500 gms chopped tomatoes (tamatar)
30 gms ghee
3tsp ground cumin (jeera)
3 tsp ground coriander
2 tblsp grated fresh ginger (adrak)
30 gms fresh coriander leaves roughly chopped
oil (tel) for cooking
Tikka Masala:
1 cup yogurt
1 tablespoon lemon juice
2 teaspoons ground cumin
1 teaspoon ground cinnamon
2 teaspoons cayenne pepper
2 teaspoons freshly ground black pepper
1 tablespoon minced fresh ginger
4 teaspoons salt, or to taste
3 boneless skinless chicken breasts, cut into bite-size pieces
4 long skewers
1 tablespoon butter
1 clove garlic, minced
1 jalapeno pepper, finely chopped
2 teaspoons ground cumin
2 teaspoons paprika
3 teaspoons salt, or to taste
1 (8 ounce) can tomato sauce
1 cup heavy cream
1/4 cup chopped fresh cilantro
Hyacinth sa for siden:
:knegg: Hehe.
Men hva slags? Hvordan smaker de ulikt?
Hyacinth sa for siden:
Av, nå så jeg de siste svarene...
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.