Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Putti Plutti Pott i Grieghallen, Bergen

#1

Wix sa for siden:

Jeg er usedvanlig treg med å få ut fingeren og har nå reservert billetter til Putti Plutti Pot i Grieghallen nå til helga. Jeg valgte best tilgjengelig billett og da fikk jeg setene 37-40 på rad 31 i Grieghallen-amfi. Er det noen som vet om dette er greit nok eller om det er helt håpløse plasser? Jeg gidder liksom ikke bruke 1000 kr på det hvis ungene (som er 3 og 4 år) ikke får sett noe. Jeg skulle jo selvsagt ha bestilt dette mye før, men kom ikke på det før jeg så en reklame for det nå...



#3

Éowyn sa for siden:

Jeg kjøpte billetter i begynnelsen av september og da var mange billetter til lørdag kl 13 (så man rekker Lysfesten etterpå) allerede kjøpt! Jeg kommenterte det i luken og fikk da vite at billettene legges ut for salg i juli.

Er det en annen dato/klokkslett det er bedre ledige plasser på? Fredag ettermiddag er kanskje bedre?


#4

Wix sa for siden:

Det var jo veldig lurt å være tidlig ute og så kombinere det med lysfesten, men nå skal vi i et stort familieselskap lørdag på dagen og kvelden (med overnatting). Jeg har også prøvd å se på tilgjengelige billetter fredag og søndag, men det beste jeg får til hvis jeg deler oss opp i 2+2 er rad 25, og det er ikke så mye bedre.

Hvis jeg ikke vil ha billettene likevel bare lar jeg være å hente dem ikke sant? Eller kan jeg av-reservere dem på noe vis?


#5

Éowyn sa for siden:

Mulig du kan slette dem på billettservice.no? Ellers å går reservasjonen ut når fristdatoen er ute.


#6

Hjertensfryd sa for siden:

Me satt heilt oppe og bak for nokre år sidan. Det gjekk det og. Me og ungane fekk med oss det som skjedde der framme. I år sitt me på rad 6 eller 7. Så då får me nok med oss alt mulig.


#7

Wix sa for siden:

Det er jo sikkert en opplevelse bare det å være der, men når ungene knapt har vært på teater (utenom sånn knøtteteater hvor de får lov til å gå på scenen), så tror jeg vi dropper det i år. Men neste år! Da skal vi være tidlig ute! :)


#8

rine sa for siden:

Hvilken alder passer PPP for? :undrer:


#9

Éowyn sa for siden:

Fra 3 år og oppover, synes jeg. Og det er ingen øvre aldersgrense. Ser også tenåringer blant publikum.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.