Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Den fineste fotokalenderen

#1

kokosbolle sa for siden:

Hvor kjøper man det? Ønsker en enkel med hvit bakgrunn og kun bilde og måned for hver side. Noen som kan anbefale et bra sted.

Jeg har tidligere brukt allfoto, men i fjor tror jeg vi brukte fotoknuden, da hadde vi tre bilder per side og det er fint av og til, men ikke alltid.

Forslag?


#2

Pingis sa for siden:

Jeg pleier å bruke nfoto, den som heter stort bilde hvit på denne sida. Da kan du designe sjøl, sette inn flere bilder hvis du vil ha det, eller bare ha ett.


#3

Elisabet sa for siden:

Jeg liker best nfoto.no, for der lager jeg kalenderen akkurat som jeg vil. Da har jeg ett bilde noen måneder, mens andre måneder kan jeg ha ett bilde som bakgrunnsbilde og flere små oppå eller bare flere bilder. Det tar litt tid å lage den ordentlig, eller mest jobb er å få plukket ut bildene jeg skal bruke de forskjellige månedene egentlig.


#4

kokosbolle sa for siden:

Takk for tips, er det fotopapir eller vanlig papir?


#5

kokosbolle sa for siden:

Hva koster de fra Nfoto?


#6

Pingis sa for siden:

Jeg synes den er skikkelig fin. Nå er den på tilbud til 179 kroner, ser jeg. Jeg tror jeg må få ut fingeren og få ordna en sjøl også.


#7

Isa sa for siden:

Jupp, denne brukte jeg i år også. Jeg kjøpte den på salg når det var 40%.


#8

Februarmamsen sa for siden:

I år brukte jeg fotoknudsen. Der kan man velge kvaliteten, velge antall bilder på månedene og kan også bruke bilde som bakgrunnsbilde på enkelte måneder. Du kan også legge inn rammer, clipart osv.


#9

dharma sa for siden:

Fotoknudsen brukte nesten en måned på å levere kalendrene mine. Synes også det var dårligere kvalitet på kalendrene enn de hos Elkjøp som jeg har brukt før. Bildene ble for mørke.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.