Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger en fantastisk oppskrift på kjeks med sjokoladebiter i

#1

Malus sa for siden:

En venninne har 5 kg (!) med sjokoladebiter for bakst, og har innkalt til bakedag.
Jeg har fått i oppdrag å finne oppskrift på nydelige kjeks med sjokoladebiter i. Tror hun tenker på noe ala Safari.

Så da er det jo bare å spørre her på FP :blafre:



#3

GinaK sa for siden:

Den oppskriften som har vært her etpar ganger og som visstnok er noe hemmelig, :p, den er veldig god. Nå har jeg bare prøvd versjonen uten nøtter men den er også seig og god.
Den oppskriften som står på disse Coockisene er også veldig god.


#4

Malus sa for siden:

Hemmelig oppskrift? Hmm.



#6

Fakse sa for siden:

Disse baker jeg hvert år til jul, og det er vel de julekakene som blir først oppspist.


#7

kokosbolle sa for siden:

Søk på cookies neiman marcus her i forumet, de er best!



#9

GinaK sa for siden:

:o Ja, disse var det visst jeg mente..



#11

Nessie sa for siden:

:vilha:


#12

Olivia81 sa for siden:

Jeg pleier å lage etter oppskrift herfra og de er gode :)


#13

Frøydis sa for siden:

Jeg har en nydelig oppskrift på Maryland cookies om du er interessert.


#14

Malus sa for siden:

Gjerne flere oppskrifter. 5 kg er mange sjokoladebiter å bruke opp, så det kan godt bli flere typer bakverk.


#15

Fakse sa for siden:

Om dere vil prøve noe annet enn kjeks kan jeg anbefale sjokoladehorn. Lag vanlig deig til søt gjærbakst, og bak horn med sjokolade inni "snurren". Pensle og strø med perlesukker. De er best varme, så jeg pleier å servere dem nystekte eller varme dem opp litt før jeg serverer dem.


#16

Fakse sa for siden:

Snublet i denne og kom til å tenke på deg, den ser god ut!


#17

Frøydis sa for siden:

Maryland Cookies

200g marg
150g farin
150g brunt sukker
2 egg
ca 5 dl hvetemel
1 ts bakepulver
50 g mandler (kan sløyfes)
1/2 pl sjokolade

Rør smør og sukker "hvitt". Rør inn ett egg om gangen, ha i resten. Sett kakene på plate med skje med god avstand mellom. Stekes lys brune v/180 grader i ca 7-8 min.

Disse spises fort opp :nam:


#18

Charlie sa for siden:

Bare sånn apropos:

Dere må ikke steke opp alt. Cookiedeig kan som regel helt fint fryses. Det enkleste er å lage deigen ferdig i ruller av passe størrelse som pakkes i plastfolie og fryses. Da kan man bare skjære halvtinte skiver og legge på stekebrettetnår man skal ha dem.

Jeg er ikke så glad i kliss, så jeg slenger deigen inn i plastfolie og former deigen til ruller gjennom folien ( ellers er det som for paideig lurt å la deigen stå på kjøl mellom å lage deigen og å "bake den ut", da blir den lettere å håndtere.)


#19

ltb sa for siden:

Her er det mye spennende :nikker: Mye som må prøves! Bør vel prøve over tid, så det ikke legger seg på hoftene ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.