Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Påskekrimmen på NRK1 igår

#1

Filifjonka sa for siden:

Jeg var så trøtt at jeg orket ikke sitte oppe og se andre episode, siden ikke den første engasjerte meg så vedlig. Nå er jeg likevel irritert for at jeg ikke fikk med meg slutten. :knegg:

Tusen takk hvis noen gidder å gi meg en kort oppsummering. Det må jo ha vært ett eller annet overraskende, f.eks. at kjæresten til den drepte viste seg å være serievoldtektsmannen?


#2

Nenne sa for siden:

Vi orket heller ikke, men tok den opp siden det ikke er noen krim i kveld. Så hvis ingen andre forbarmer seg over deg skal jeg fortelle deg hvordan det gikk i kveld. :)


#3

Muad'Dib sa for siden:

Politiet finner en hovedmistenkt, og prøver å presse kjæresten til å identificere ham i en lineup. Men han insisterer på, at det ikke er ham.

På vei ut av identifikasjonen ser han, at broren til den hovedmistenkte kaster fra seg en bakke stekt kylling...

Kort tid etter, er politiet selv på sporet av broren, og de ta over for å arrestere ham

Desverre har kjæresten til Sarah (Milton) vært der i forkjøpet, og de finner den nye mistenkte i en blodpøl på gulvet, med Milton foran ham, en blodig kniv i hånden.

I retten er kjæresten til Roisin forsvarsadvokat for Milton, og han går virkelig etter henne, samt bruker opplysninger som hun har fortalt ham i fortrolighet. Da var det forhold slutt.

Milton vil ikke frikjennes, bare ha sannheten frem. Sier at han dro over til kjærestens drapsmann for å drepe ham. Han får livstid med alles store sympati.

Det var en fin dokumentar om Queen´s "A Night At the Opera" etterpå ! :nikker:


#4

Filifjonka sa for siden:

Takker så mye! :) (Syns jo egentlig min egen teori var litt mer fantasifull...)


#5

Muad'Dib sa for siden:

Jeg var også litt skuffet. Men fint med den ekstra menneskelige dimensjon !


#6

Camomilla sa for siden:

HAr tatt opp siste episode, skal se den i kveld.


#7

gullet sa for siden:

Jeg likte den best :tilber:


#8

kiddo sa for siden:

Jeg synes både Wallander og den første av BBC-krimmene var mer spennende enn den i går.

Men egentlig savner jeg de lange føljetongene som var da jeg var yngre. Da hele familien satt samlet på påskeaften og diskuterte hvem som var morderen :nemlig:


#9

Nessie sa for siden:

Jeg er veldig glad i Wallander jeg da :D

Og den som gikk i fjor? Arr i sjelen tror jeg den heter, har lest bøkene der og. Den likte jeg godt. Om den psykologen som hjelper politiet.


#10

Agent Scully sa for siden:

Men hvordan fant de den nye hovedmistenkte? Hva avslørte ham?


#11

Muad'Dib sa for siden:

De gjennomgikk bare navnelister, på familiemedlemmer til mistenkte. Broren til den opprinnelige mistenkte jobbet i kyllingkjappe. Det gikk litt tid før de fikk tak i ham fordi hans offisielle fornavn ikke var den samme som hans kallenavn.


#12

Camomilla sa for siden:

Nå fikk jeg sett den.
Spennende ja.


#13

Nenne sa for siden:

Var det forresten noen som la merke til at drittsekkadvokaten spilles av ingen ringere enn han som spilte erkeskurken Wickham i Pride & Predudice?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.