Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva har jeg lyst på?

#1

rajraj sa for siden:

Jeg er fysen. Har lyst på noe godt. Noe varmt. Noe salt og fett. :nam: Forslag?



#3

rajraj sa for siden:

:gaah: Nei, for tenk!

:knegg:



#5

Joika sa for siden:

Potato skins.


#6

Enhjørning sa for siden:

Enkelt og godt, fett og salt: Spaghetti med bacon og parmesan. :glis:


#7

Bergensis sa for siden:

Sjokolade, sjølvsagt. Anytime.

Åkai, såg no du ville ha det salt og varmt, men altså, sjokolade duger uansett. Lovar.


#8

Ina sa for siden:

Nachos.


#9

Hannah sa for siden:

Bacondadler. :D


#10

Nextlife sa for siden:

Jeg har hatt venteboller i fantasisaus til middag og er også fysen. Nå har jeg en plan om potet/purreløksuppe (med masse fløte i), toppet med stekt bacon, løk og paprika.
Salt, fett og godt. :nemlig:


#11

M@M sa for siden:

Ååååhhhh!!!!
:lalala:


#12

Kitty Bastard sa for siden:

Nå har jeg lyst på potato skins. DAMN YOU Joika! :hytte med neven:



#14

Toffskij sa for siden:

Dekadent stavmiksersuppe med masse fløte i. Og trøffelolje.


#15

rajraj sa for siden:

Bøtt åff kårs! Bøtt åff kårs! Med et dryss av sprøstekt bacon over! :nam:



#17

Toffskij sa for siden:

Nå fikk jeg også lyst på. :nam:


#18

Pingis sa for siden:

Upraktisk med sånne tråder på kvelden. Hilsen sulten og trøtt. :sukk:


#19

celebelen sa for siden:

Jeg har nystekt skinkestek som er til pålegg og mauling - det funka bra. :p


#20

veobra sa for siden:

Ribbbe! Ferdigstekt fra butikken hvis du bare skal kose deg litt. :nam:


#21

Acino sa for siden:

Fett og salt? Masse sprøstekt bacon stekt i langpanna i ovnen, speilegg som er passe rennende og godt brød under. Uff, jeg burde ha lagt meg for lengst, ikke sitte her å la meg friste - jeg har til og med faktisk spist kvelds!


#22

Interference sa for siden:

Håkkei nå må jeg finne frem fenalåret.


#23

Vito sa for siden:

Du har selvsagt lyst på sjokolade, du bare vet det ikke selv. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.