Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lene V

#1

konemor sa for siden:

Kjøpte 3 topper på Lene V her for ei stund siden. De var sånn utrolig bra lengde på dem (kjedeligste som finnes er når mann kjøper en topp så er den for liten etter første vask). Liker ikke å gå med bar mage.
For å gjøre hisorien litt kort så viste det seg at alle 3 toppene hadde dårlige sømmer. Den ene bytta jeg, men viste seg at den også var dårlig sydd.Gikk opp i sømmene etter første gangs bruk alle sammen.
Er så utrolig kjedelig :gaah:

Så er saken den:
Skal jeg boikotte Lene V pga dårlig kvalitet på klærne?
Eller skal jeg våge å handle der flere ganger?
Hva er deres erfaring med Lene V?


#2

DM sa for siden:

Fikk du byttet dem da?


#3

MissS sa for siden:

Jeg har dessverre de samme erfaringene med klær fra LeneV. Dvs toppene. De mister formen i første vask. Jeg kjøper ikke flere topper der. :niks:


#4

konemor sa for siden:

Fikk byttet den ene, men skulle bytte de andre en annen plass en der de var kjøpt og det var ikke lett. Tok ikke vare på kvitteringen fordi jeg hadde jo ikke tenkt å bytte dem, og da viste det seg å være veldig vanskelig. Hadde vært greit at jeg ikke fikk byttet uten kvittering om de ikke passet eller lignende, men her var det jo feil på produktene.


#5

Nessie sa for siden:

Har ikke kjøpt klær på LeneV så ofte jeg, så jeg kan ikke si jeg har noen erfaringer. Men har erfart noe lignende med feks Popin :nemlig:


#6

Kaija sa for siden:

Jeg har fått mye klær med dårlig kvalitet på Lene V. Sømmer som går opp, stoff som revner, fasonger som blir ødelagte og klær som krymper for mye i vask. Men jeg har alltid fått god hjelp der, og det har vært greit å klage på klærne. Har fått bytte, prisreduksjon, tilgodelapper og levert til omsøm.


#7

Angelique sa for siden:

Jeg har aldri handlet der, men jentee har kjøpt noen topper der
Jeg må nok si meg enig i at kvaliteten dessverre er den samme som dere andre har erfart, veldig dårlig kvalitet.
Sømmer som rakner,fasong som endrer seg veldig i vask og i det hele tatt dårlig kvalitet


#8

007 sa for siden:

Jag handler mye på Lene V og har bare gode erfaringer. Toppene holder seg i fasong, det samme gjør jeans og gensere. Jeg har aldri hatt problemer dersom jeg har reklamert eller klaget av noe slag.

De siste årene har jeg kjøpt en del jakker på Lene V - Ok pris og greie jakker. Jeg er litt bruk og kast dame og synes det er OK å kjøpe relativt rimelige klær som jeg kaster når jeg er lei dem.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.