Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vakuumklesposer

#1

Obelix sa for siden:

Noen som vet hvor man kan få kjøpt slike poser man suger lufta ut av bortsett ifra på TV-shop?


#2

Marian sa for siden:

Hvorfor ikke handle på TV-shop? :undrer:

Jeg bruker de og er kjempefornøyd.


#3

Obelix sa for siden:

Vet ikke helt, men har litt sperre for akkurat det.


#4

Marian sa for siden:

Fordi? :undrer:

Det er vel akkurat som all annen nettshopping?


#5

Olympia sa for siden:

vakumposer? Noe jeg har gått glipp av? Link?


#6

Obelix sa for siden:

Det er helt sikkert det.
Hvis ikke jeg får tak i det andre steder ender jeg sikkert opp med å bestille derifra.

Hvis noen vet om butikker som selger, vil jeg veldig gjerne vite det.



#8

Irma sa for siden:

Jeg lurer også. Egentlig kunne jeg tenkt meg å finne en vanlig butikk som selger slike, slik at jeg kan velge størrelse og slikt selv. Synes dessuten det blir litt dyrt med frakt. Hadde ikke tv-shop en butikk i Oslo? Den ble kanskje lagt ned?



#10

Benzo sa for siden:

Jeg har hamstret fra TV-shop og er veldig fornøyd. Genialt når man f.eks. skal reise på fjellet med digre jakker, gensere, skitøy osv. Har også stablet bort en del gjestedyner, puter, pledd og sengetøy. :)




#13

Marian sa for siden:

De sender bare til USA og Canada.


#14

Irma sa for siden:

Jeg har nå bestilt meg 15 stk fra ebay. Det er kun noen selgere der som sender til Norge. Betalte 350,- inklusiv frakt for 15 stk. På tv-shop koster det omtrent 400,- for 6 stk så vidt jeg husker.


#15

Marian sa for siden:

Hvis folk ikke vil handle via TVshop på nett ser jeg ikke helt for meg at de handler fra ebay :fnis:


#16

allium sa for siden:

Det gjør jeg. Min TVshop-sperre dreier seg ikke om netthandel, men om kvalitet. Sikkert bare fordommer, men jeg får litt "AS Select" følelse (eller AS Defekt som vi kalte det).

Irma, kan du rapportere om posene var bra når du får dem?


#17

Marian sa for siden:

Du får de samme posene på ebay som på TVShop tror du kvaliteten er annerledes av den grunn? ;) Men billigere kan det bli på ebay hvis du slipper unna moms og toll.


#18

Marian sa for siden:

Ellers er det viktig å sjekke opp at posene kan brukes også uten støvsuger eller andre duppeditter. For meg er iallefall det viktig som bruker de på reise og det er ikke alltid jeg har en støvsuger for hånden. :tips:


#19

allium sa for siden:

Ikke hvis det er de samme posene, selvfølgelig.

Men nå snakket jeg altså om mine egne personlige fordommer. TV-shop gir meg inntrykk av billig og dårlig (kanskje pga alle de elendige treningsapparatene, og ikke minst de elendige reklamene for dem). På ebay har jeg imidlertid handlet mye, og det har nesten alltid vært bra. Ebay er jo mange selgere, man må se an hva man kjøper, og hvem man kjøper av. Det var derfor jeg ba Irma om å fortelle hva hun syntes om posene.


#20

Irma sa for siden:

Jeg skal rapportere om posekvaliteten allium. I pakken jeg kjøpte var det tre "reiseposer" med enveisventil som kan brukes uten støvsuger. Jeg tror det skal dekke vårt behov. Det står detaljerte størrelser og funksjon i annonsene på ebay. Man får også pakker med 30 poser, men da kommer man over mva og tollgrensa.


#21

Irma sa for siden:

Jeg er litt sånn jeg også. Fordomsfull. Særlig ovenfor sånne overamerikanske reklamer, slik man ser på TV-shop. Eller ultrateite reklamer og brosjyrer som Jysk (og kanskje særlig tidligere Sengetøylageret) har. Da koster det litt mer å gå inn i deres butikk. sær


#22

Obelix sa for siden:

Noen som har lyst til å bestille fra ebay for meg, så overfører jeg penger.

Den pakka du har kjøpt Irma så bra ut. Dekker nok vårt behov også.

Ser man må være registrert og det gidder jeg ikke. Kommer helt sikkert ikke til å handle derifra igjen.

Kan bare skrive under på denne


#23

Marian sa for siden:

Kostet ikke de med 15 stk min 19£? Det er over mva og toll grensen det også vet du.


#24

Marian sa for siden:

For en gjeng dere er fulle av snobbefordommer :dåne:


#25

Irma sa for siden:

Nei, vi betalte 30,95 $, noe som skal tilsvare 188,- NOK i følge min valutakalkulator. De selges billigere også (som buy-now pris), men da må man sjekke med selgeren om han/hun kan sende til Norge. Det gadd jeg ikke.


#26

Fru Snurp sa for siden:

Dette er IKKE de samme posene! Har ikke prøvd Spacebag fra Ebay (som Irma viser til) men kjøpte Superpack fra TvShop. To forskjellige navn... Uansett, de fra TvShop funka greit i ca 10 sekunder. Låsen gikk istykker på noen av de, vakumet gikk ut lett og av de 4 posene jeg pakket ned med tøy, holdt kun en av dem seg flat. Jeg så noen i Australia som var veldig solide, så det var derfor jeg slo til og TvShoppet litt da jeg kom hjem. :mumle:


#27

Pamina sa for siden:

Irma -hvordan fungerer posene?


#28

Irma sa for siden:

Jeg skrev om posene i en annen tråd nylig, men de fungerte dessverre dårlig. Vacuumeffekten forsvant kjapt på de fleste posene, så nå er det ikke mye plass å spare lenger. :knegg: Vi har brukt de minste på feriereiser noen ganger, og da har det gått greit. F.eks komprimert en klesbag og hatt i sekken på flyet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.