Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Din beste helstekte kylling

#1

nolo sa for siden:

Hvordan tilbereder du den? Jeg trenger inspirasjon.


#2

allium sa for siden:

Stapper den full med hvitløk, plasserer den på rist over langpannen. I langpannen har jeg potetbåter og sjalottløk. Stekes ca. 1 time ved 225 grader for kylling på 1 kilo; lenger for større kylling, da må man kanskje vente litt med potetene.

Noen sitronbåter i kyllingen går også an.


#3

Harriet Vane sa for siden:

Jeg tar en kylling og stapper den full av hvitløksbåter, sitronbåter (øko), timiankvister og noen klatter med smør. Jeg legger den oppi en form fylt av poteter i båter, gulrotbiter, sellerirotbiter og kålrotbiter, rødløk i båter, salt og pepper. (Ta det du har), så steker jeg kyllingen på 200 C i ca en time, jeg pensler den innimellom med en blanding av rapsolje, smør og salt og pepper.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.