Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Juletapas

#1

Heiko sa for siden:

Vi skal servere juletapas til 12 stk i helgen, og menyen er som følger:

Lutefisk med ertepurre og stekt chorizo/aprikos

Andebryst med Rødløkskompott

Salmalaks tartar på toast

Glasert kinesisk ribbe med søt chilisaus

Fiken og dadler surret i bacon

Marinert Scampi med grillet brød

Pinnekjøtt brandade

Foccacia

aioli

Oliven

Dessert: Sitronsorbe med champagne

Jeg måtte legge ved bilder, det ser jo så godt ut! :hyper:

Dette er mye kjøtt og fisk og lite "tilbehør", eller? Juste mener at "grønnsaker er for feiginger", når det er snakk om tapas, hva tenker dere? Og i så fall vil jeg veldig gjerne ha forslag til tilbehør.


#2

Benzo sa for siden:

Åh, nå ble jeg sulten! Trenger ikke grønnsaker til juletapas. :niks:


#3

Olivia81 sa for siden:

Jeg syns det ser utrolig godt ut! :nikker: Hva med rakfisk siden det er juletapas?
Jeg ville kanskje valgt en veldig enkel grønn salat eller ovnsstekte amandinepoteter som tilbehør?


#4

Pesten sa for siden:

Nam.


#5

tinkadott sa for siden:

Fy fader så godt det så ut! Lager du all maten selv?


#6

Elisabet sa for siden:

Så veldig godt ut. :nam: Ville hatt saltbakte små poteter med tynt skall ved siden av. Bare masse grovd havsalt i langpanna og grav ned Amadinepoteter så de har godt med salt både over og under og heller litt olje på toppen, og stek ca. 20-25 minutter i ovnen på 200 grader. Sjekk underveis. Steketiden kommer litt ann på størrelsen på potetene.


#7

GinaK sa for siden:

Ser lekkert ut. Blir nok knallbra. Kos dere.:)


#8

United sa for siden:

:nam: Er grønnsaksmenneske, men ville ikke savnet det her. Alt ser godt ut. Salmalaksen ville fått raske ben å gå på. Allergisk mot fiken (mulig det er uvanlig?), men elsker dadler, så avstand mellom de hadde jeg satt pris på.


#9

gnuri sa for siden:

Ååå det så utrolig godt ut :nam: Heldige gjester sier bare jeg.


#10

Heiko sa for siden:

Jepp, eller sammen med Juste. Vi er et supert matlagingsteam. :nemlig:

Kanskje poteter hadde vært lurt. :gruble:


#11

Toffskij sa for siden:

:dåne: Nam! Nammenam!!!


#12

mosol sa for siden:

Det ser helt fantastisk godt ut! :dåne:


#13

Elisabet sa for siden:

Det kommer garantert til å bli supert. Jeg pleier å ha saltbakte små poteter ved siden av vanlig tapas, men har ikke laget juletapas noen gang. Dette var litt over min målestokk. :humre: Men du har jo dressinger og sånt, så da er det godt med poteter i tillegg til foccacia. Og saltbakte små poteter smaker jo kjempegodt også, så får du litt i tillegg til all den nydelige julematen. Da blir det ikke bare pålegg. ;) Noe andre salatgreier synes jeg ikke du trenger ved siden av. Det blir ikke spist allikevel når det er så mye godt.


#14

Tallulah sa for siden:

Åh, NAM! :vann i munnen:


#15

Pamina sa for siden:

Tørre brødskiver til lunsj blir utrolig kjipt i forhold til dette. :sikle:


#16

Ru sa for siden:

Invitasjonen min har nok desverre kommet bort i posten. :sukk:


#17

Madicken sa for siden:

Jeg er lamslått, imponert og aldeles tom for forslag - :nam: og :dåne:!


#18

Señora sa for siden:

Nam, nam, nam, når skal jeg komme? :knegg:


#19

Heiko sa for siden:

Hva? Jeg trodde det var førjulstresset som gjorde at du ikke hadde svart på invitasjonen, og så var det posten, igjen. Makan! nå får du vel ikke bestilt deg flybiletter med så kort tidsfrist. :leppe:

Vi får kanskje heller prøve oss på en sommertapas? :nikker:


#20

Heiko sa for siden:

Så vi trenger ikke grønnsaker altså? Helt sikker?

Da har vel Juste rett da (igjen).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.