Veslemøya sa for siden:
Hva dypper man kyllingfiletene/ bitene i for å få dem crispy?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Veslemøya sa for siden:
Hva dypper man kyllingfiletene/ bitene i for å få dem crispy?
Niobe sa for siden:
Først i mel, så i sammenvispet egg, og så i brødrasp, f eks.
Veslemøya sa for siden:
Tusen takk for raskt svar! :-) Da prøver vi det til middag.
Syrin sa for siden:
Supert med knust corn flakes også :) Knus det i ein pose og bland det med mjølet.
Smash sa for siden:
Veldig godt med Ritzkjeks også. :)
Meissa sa for siden:
Det er en oppskrift her inne der man ruller kyllingfiletene i egg og brødrasp blandet med parmesan. Det er også skrekkelig godt. :D
søk på parmesankylling så tror jeg det dukker opp.
Elise sa for siden:
Man kjøper vel en pakke "crispy chicken" på butikken?
:knegg:
Hvorfor er jeg i oppskriftsforumet? :skremt: Toro er ikke her? :sniker:
Tussa sa for siden:
Men korleis steike dei for å få dei crispy? Smult utgår.
Benzo sa for siden:
Smør inn bitene med en blanding av majones og hvitløk, deretter i knust bacongull. Inni ovnen på 220 grader i ca 20 min. :nam:
Syrin sa for siden:
Dei blir sprø. Eg brukar både parmesan og corn flakes i mine, og steiker i panne.
4 kyllingbryst
PANERING TØRR:
2 dl mjøl 1/2 ts salt1/4 ts pepper (om du vil )
1 ts kvitløkspulver (om du vil)1/2 dl. riven parmasan 3-4 nevar knust corn flakes (du knuser det i ein pose først).
PANERING VÅT:1 egg + 1 ss nøytral olje
Bank gjerne filetane flate i ein pose (bruk kjevle), men det er ikkje så viktig altså. Kutt i bitar ("nuggets"). Pisk saman det våte til panering i ei skål, og bland den tørre paneringa i ei anna. Dypp først i vått, og så i tørt.
Du kan med fordel sette dette i kjøleskapet i 10-15 minutt, men du MÅ ikkje. '
Steik i olje på panne. Ovn går nok også bra.
Elise sa for siden:
Vi kjøpte sånn crispy chicken-sett på butikken her om dagen, de skulle stekes i stekeovn. :jupp: Sånn passe varmt i et kvarter eller noe sånt.
millact sa for siden:
Pisk egg og smør inn kyllingen med og dypp så i corn flakes. Kjempegodt!
amanas sa for siden:
Svigermor knuste mexican chips, blandet med revet ost, olje, salt og pepper i en pose. Så vendet hun kyllingfilet i blandingen og stekte ovnen. Det var utrolig godt.
tante Veronica sa for siden:
Her var det mye spennende. Abbonerer på tråden :)
Puslingen sa for siden:
Når eg lager fiskenuggets slår eg saman egg og chilisaus, og dypper i knust nachos. Steiker på panna med god olje. Fungerer finfint til kylling og. :jupp:
Smoothie sa for siden:
Denne tror jeg vi må prøve i kveld! :jupp:
Hva er godt tilbehør? Ris, salat og noenslags dip-saus?
Tjorven sa for siden:
Jeg pleier å blande brødrasp med revet parmesanost og sesamfrø (omtrent 1/3 av hver) samt litt salt og pepper. Og så vender jeg bare i egg og så denne blandingen. Jeg dropper mel først.
Det legges direkte på stekeplate og stekes i ovnen. Snu en gang underveis. Hvor lenge bitene må stekes avhenger av hvor store kyllingbitene er.
Dette liker både store og små hjemme hos oss.
cecix sa for siden:
Dette hørtes spennnende ut. :nikker:
konsulenten sa for siden:
Jeg bruker polenta. Det er oppmalt mais og blir vel noe lignende corn flakes. I en brødpose har jeg polenta, salt, pepper og revet parmesan. Jeg dypper kyllingbitene i pisket egg før jeg putter dem i posen med polenta. Rister posen til bitene er dekket på alle kanter. Steker dem i ovnen, 200 grader 20-25 min.
Salt sa for siden:
Masse spennende tips her, ja!
amanas sa for siden:
Hun serverte med ris, salat og en kyllingsaus.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.