Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Crispy kylling?

#1

Veslemøya sa for siden:

Hva dypper man kyllingfiletene/ bitene i for å få dem crispy?


#2

Niobe sa for siden:

Først i mel, så i sammenvispet egg, og så i brødrasp, f eks.


#3

Veslemøya sa for siden:

Tusen takk for raskt svar! :-) Da prøver vi det til middag.


#4

Syrin sa for siden:

Supert med knust corn flakes også :) Knus det i ein pose og bland det med mjølet.


#5

Smash sa for siden:

Veldig godt med Ritzkjeks også. :)


#6

Meissa sa for siden:

Det er en oppskrift her inne der man ruller kyllingfiletene i egg og brødrasp blandet med parmesan. Det er også skrekkelig godt. :D

søk på parmesankylling så tror jeg det dukker opp.


#7

Elise sa for siden:

Man kjøper vel en pakke "crispy chicken" på butikken?

:knegg:

Hvorfor er jeg i oppskriftsforumet? :skremt: Toro er ikke her? :sniker:


#8

Tussa sa for siden:

Men korleis steike dei for å få dei crispy? Smult utgår.


#9

Benzo sa for siden:

Smør inn bitene med en blanding av majones og hvitløk, deretter i knust bacongull. Inni ovnen på 220 grader i ca 20 min. :nam:


#10

Syrin sa for siden:

Dei blir sprø. Eg brukar både parmesan og corn flakes i mine, og steiker i panne.

4 kyllingbryst
PANERING TØRR:
2 dl mjøl 1/2 ts salt1/4 ts pepper (om du vil )
1 ts kvitløkspulver (om du vil)1/2 dl. riven parmasan 3-4 nevar knust corn flakes (du knuser det i ein pose først).

PANERING VÅT:1 egg + 1 ss nøytral olje

Bank gjerne filetane flate i ein pose (bruk kjevle), men det er ikkje så viktig altså. Kutt i bitar ("nuggets"). Pisk saman det våte til panering i ei skål, og bland den tørre paneringa i ei anna. Dypp først i vått, og så i tørt.

Du kan med fordel sette dette i kjøleskapet i 10-15 minutt, men du MÅ ikkje. '

Steik i olje på panne. Ovn går nok også bra.


#11

Elise sa for siden:

Vi kjøpte sånn crispy chicken-sett på butikken her om dagen, de skulle stekes i stekeovn. :jupp: Sånn passe varmt i et kvarter eller noe sånt.


#12

millact sa for siden:

Pisk egg og smør inn kyllingen med og dypp så i corn flakes. Kjempegodt!


#13

amanas sa for siden:

Svigermor knuste mexican chips, blandet med revet ost, olje, salt og pepper i en pose. Så vendet hun kyllingfilet i blandingen og stekte ovnen. Det var utrolig godt.


#14

tante Veronica sa for siden:

Her var det mye spennende. Abbonerer på tråden :)


#15

Puslingen sa for siden:

Når eg lager fiskenuggets slår eg saman egg og chilisaus, og dypper i knust nachos. Steiker på panna med god olje. Fungerer finfint til kylling og. :jupp:


#16

Smoothie sa for siden:

Denne tror jeg vi må prøve i kveld! :jupp:

Hva er godt tilbehør? Ris, salat og noenslags dip-saus?


#17

Tjorven sa for siden:

Jeg pleier å blande brødrasp med revet parmesanost og sesamfrø (omtrent 1/3 av hver) samt litt salt og pepper. Og så vender jeg bare i egg og så denne blandingen. Jeg dropper mel først.

Det legges direkte på stekeplate og stekes i ovnen. Snu en gang underveis. Hvor lenge bitene må stekes avhenger av hvor store kyllingbitene er.

Dette liker både store og små hjemme hos oss.


#18

cecix sa for siden:

Dette hørtes spennnende ut. :nikker:


#19

konsulenten sa for siden:

Jeg bruker polenta. Det er oppmalt mais og blir vel noe lignende corn flakes. I en brødpose har jeg polenta, salt, pepper og revet parmesan. Jeg dypper kyllingbitene i pisket egg før jeg putter dem i posen med polenta. Rister posen til bitene er dekket på alle kanter. Steker dem i ovnen, 200 grader 20-25 min.


#20

Salt sa for siden:

Masse spennende tips her, ja!


#21

amanas sa for siden:

Hun serverte med ris, salat og en kyllingsaus.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.