Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips: barnestol på reise!

#1

Carpe Diem sa for siden:

Kjøpte "Sack and Seat" til vesla på ett år når vi dro på hytta nå i påsken. Fungerte kjempebra, vil derfor tipse dere om denne innretningen. Den tar så og si ingen plass, og kostet bare et par hundre kroner :ja:
Anbefales når man er på reise med de små. Det er jo ikke alltid det er barnestoler tilgjengelig :nemlig:


#2

Mei sa for siden:

Vi har også denne, den er smart! Ulempen er at barnet bør kunne sitte veldig stødig selv først, de sitter lavt i forhold til vanlige barnestoler, også er det lurt å dekke stoler med puter på til med et tykt håndkle.

For de som har MeiTai kan man visstnok bruke denne på samme måte som Sack'nSeat.


#3

Che sa for siden:

Jupp! - Skulle akkurat til å nevne det! - Funker som bare det med MeiTai altså!


#4

Bluen sa for siden:

Takk for et godt tips!

Når er det egentlig de kan begynne å sitte i barnestoler?


#5

Mei sa for siden:

Egentlig er det vel ikke før de setter seg opp selv? Vi satt ztjerna opp da han var rundt 5 måneder. Men bare i stol, og bare til måltidene -med masse støtte av puter og pledd rundt.


#6

MissS sa for siden:

Er det noen som har et bilde av MT i bruk som stol? Jeg har sett det IRL, men har glemt hvordan man knytter osv. Kjempekjekk sak!


#7

Kaija sa for siden:

Ønsker også bilde.


#8

Toffskij sa for siden:

Vi har også sånn (selv om den muligens heter noe annet). Det er veldig praktisk når man reiser med en ett–toåring, når de er ganske stødige i kroppen. Det er jo først og fremst en sele, ikke egentlig en "stol".


#9

Elisabet sa for siden:

Vi har en ganske lik som heter Baboz. Den synes jeg ungene sitter stødigere i enn Sack and Seat. Helt genialt å ha liggende i stelleveska på tur. :jupp:


#10

apan sa for siden:

Egentlig ikke før de setter seg opp selv, men for praktiske formål er det vanskelig å holde på det med mindre du har en som setter seg ekstremt tidlig opp selv. Vi begynte å sette opp i barnestol for kortere periode for grøtspising etc da han var 6-7 mnd, men han satte seg vel ikke opp selv før han var nærmere 10.


#11

Niobe sa for siden:

Vi har også denne, og har brukt den mye. Genial på reiser, ettersom det ikke alltid er barnestoler å oppdrive, og kjempegrei på besøk hos andre.


#12

lil'c sa for siden:

Jeg vil gjerne også se mei tai bilde!


#13

AvivA sa for siden:

Så hvor lenge kan de bruke den?
hvordan kan den festes til et annet sete?
hvor lenge kan et barn sitte i den?
tar den mye plass?
hvor kan man finne den billigste?
Og helt ærlig nå, hvike dårlige erfaringer har dere opplevd. For uansett hva slags ting man kjøper her så må det byttes eller repareres. det er helt sykt, men slik er det. så dårlige erfaringer ønskes, slik at man vet hva man kjøper.


#14

AvivA sa for siden:

Hvorfor kan ikke noen svare meg?


#15

Carpe Diem sa for siden:

Så hvor lenge kan de bruke den? Kan brukes av barn under 16 kg.
hvordan kan den festes til et annet sete? "Stoffstykket "tres over stolryggen på en vanlig stol.
hvor lenge kan et barn sitte i den? Etter min mening en kort stund i forbindelse med måltid etc. Små barn skal jo uansett ikke sitte lenge i denne alderen...
tar den mye plass? Nei. Sammenpakket er den ca 15 x 2o x 1 cm.
hvor kan man finne den billigste? Den er jo billig.... 198,-
Og helt ærlig nå, hvike dårlige erfaringer har dere opplevd. For uansett hva slags ting man kjøper her så må det byttes eller repareres. det er helt sykt, men slik er det. så dårlige erfaringer ønskes, slik at man vet hva man kjøper.Funket bra når vi var på hytta i påsken. Brukte den under måltidene til vesla på 1 år. Har ikke brukt den over tid. Den egner seg best på reise etc. Er ingen erstattning for Tripp Trapp stoler o.lign hjemme. (synes jeg)
:dulte:


#16

AvivA sa for siden:

takker for svar. har en kar på 1,5 år her og skal til syden i august og har en stor reise stol som tar for mye plass. men skal se om jeg kjøper denne. kansje han er stor nok til å sitte i ro og spise om 4 mnd (tviler litt) men håpet er jo der :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.