Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Teaterspørsmål - hva betyr det når det er unummererte seter på Nationaltheateret?

#1

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg skulle kjøpe billetter til en teaterforestilling (Abigails party) på Hovedscenen på Nationaltheateret, men så så jeg at det var unummererte seter. Hva i alle dager betyr det? Vi er fire stykker som skal dra, og vil helst ha gode seter og sitte sammen. Det kan man jo ikke garantere når det er unummerert. Er dette vanlig? Jeg har aldri vært borti det før, så jeg ble skeptisk. Teaterforestillingen går også kun i knappe to uker, så jeg ble usikker på om dette er noe alternativt som jeg ikke egentlig vil på ... Noen teaterkjennere som kan opplyse meg?


#2

Sundae sa for siden:

Jeg har bare vært på unummererte seter på barneteater, og da blir det jo "først til mølla"-prinsippet når de åpner døren. Og køen til døren gjerne lang før de har åpnet den. Liker best når det er nummererte, jeg, mindre stress. :nemlig:

hilsen
ikke-teater-kjenner-akkurat


#3

Candy Darling sa for siden:

Er du sikker på at det er på Hovedscenen? Det har jeg aldri vært med på før. :skeptisk:


#4

Pepper Lemon sa for siden:

Helt sikkert! Trippelsjekket!


#5

nokon sa for siden:

Det betyr bare at du kan sitte der du vil. Det kan vere greit å vere tidleg ute, når det er unummerert.


#6

Pepper Lemon sa for siden:

:knegg: Jeg skjønte betydningen av unummerert altså. Det jeg ikke får taket på er om det er fordi det er noe sært over dette stykket, som gjør at det er så pussig ... uformelt, eller hva jeg skal kalle det. Det er jo helt håpløst å booke billetter til flere personer, og ikke vite om man kommer til å få sitte sammen, eller at man risikerer å få seter på kjipt sted i salen.


#7

Agent Scully sa for siden:

Sitte på stoler på orkestergraven :been at the opera done that: i så fall blir det ikke no drinker i baren, bare rett på plass.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.