Maxine sa
for siden:
Apropos å finne mye av en ting i skapet:
Hva gjør jeg med 8 bokser champinjong?
Det pleier jeg kun bruke når jeg lager biffgryte og evnt pizza, og det lager jeg faktisk ikke sååå ofte tydeligvis.
Noen går til og med snart ut på dato :knegg:
Hva lager jeg??
Michelle sa
for siden:
Sier det samme. Kast dem. De er best "ferske" og ikke på boks.
Señora sa
for siden:
Jeg har en boks stående jeg også, jeg klarer ikke metallsmaken i de boksene. Bruker bare ferske.
Meissa sa
for siden:
Sjampinjong på boks? Fysj. Kast dem, smaker bare gummi uansett.
Maxine sa
for siden:
:knegg:
Jeg bruker som regel ferske, men ikke alltid.. Men vurderer å la noen av dem havne en viss plass, selv om jeg av prinsipp ikke kaster brukbar mat..
Lage en enorm stor biffgryte og fryse ned kanskje? :tiltak:
Chablis sa
for siden:
Legg de ut under gis bort på Finn. Trenger da ikke kaste noe som kan brukes.
lucifine sa
for siden:
Tenkte også på soppsuppe..
millact sa
for siden:
Ikke kast i hvertfall. Kanskje det evt finnes et slags suppekjøkken el som tar i mot hermetikk?
Mrs. Longbottom sa
for siden:
godt forslag. Jeg liker ikke å kaste brukbar mat jeg heller, men sopp på boks er siste sort, altså. urk!