Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mange bokser champignon!

#1

Maxine sa for siden:

Apropos å finne mye av en ting i skapet:

Hva gjør jeg med 8 bokser champinjong?

Det pleier jeg kun bruke når jeg lager biffgryte og evnt pizza, og det lager jeg faktisk ikke sååå ofte tydeligvis.

Noen går til og med snart ut på dato :knegg:

Hva lager jeg??


#2

Mei sa for siden:

Biffgryte. :nemlig:


#3

Retz sa for siden:

Æsj. Kast dem.


#4

Michelle sa for siden:

Sier det samme. Kast dem. De er best "ferske" og ikke på boks.


#5

Señora sa for siden:

Jeg har en boks stående jeg også, jeg klarer ikke metallsmaken i de boksene. Bruker bare ferske.


#6

Meissa sa for siden:

Sjampinjong på boks? Fysj. Kast dem, smaker bare gummi uansett.


#7

mkj sa for siden:

Kast, kast, kast!!!


#8

Maxine sa for siden:

:knegg:

Jeg bruker som regel ferske, men ikke alltid.. Men vurderer å la noen av dem havne en viss plass, selv om jeg av prinsipp ikke kaster brukbar mat..

Lage en enorm stor biffgryte og fryse ned kanskje? :tiltak:


#9

Chablis sa for siden:

Legg de ut under gis bort på Finn. Trenger da ikke kaste noe som kan brukes.


#10

Frøy sa for siden:

Soppsuppe?


#11

lucifine sa for siden:

Tenkte også på soppsuppe..


#12

millact sa for siden:

Ikke kast i hvertfall. Kanskje det evt finnes et slags suppekjøkken el som tar i mot hermetikk?


#13

Mrs. Longbottom sa for siden:

godt forslag. Jeg liker ikke å kaste brukbar mat jeg heller, men sopp på boks er siste sort, altså. urk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.