Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Cocosa, helsekostfett og delfiafett

#1

arrow sa for siden:

Jeg har lurt litt på å prøve cocosafettet på glass til delfiakake, vil det være noe forskjell? Jeg har prøvd å finne ut forskjellen på defiafett og cocosa, men har ikke funnet noe håndfast. Delfiafett smaker i hvert fall ingenting. Jeg prøver å fiffe litt på den originale delfiakakeoppskriften siden jeg synes den er litt vel fettete og noen i familien insisterer på den til jul. Er cocosa verd pengene?


#2

kamp sa for siden:

Jeg har brukt cocosa. Er mye bedre :)


#3

arrow sa for siden:

Bruker du jomfruvarianten eller den andre? Er litt usikker på hva som passer best.
Hva skal jeg gå for?


#4

Lavender sa for siden:

Jeg bruker den andre når jeg ikke ønsker kokos smak på maten. Kakene bli gode. Jeg erstattet alt margarin i Toros Brownies med Cocosa, kjempegodt. Litt dyrt, men i dette tilfellet litt vegan vennlig.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.