Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg HATER snø!

#1

Anne C sa for siden:

Jeg hater snø så intenst at jeg blir uvel av det. Det er blitt et problem for meg faktisk. For jeg blir i så utrolig dårlig humør av det, og det blir egentlig verre for hvert å som går. Jeg gruer meg til snøen som kommer helt fra skolestart i august. Jeg finner ikke noe glede i den snøen. Jeg hater at ting tar tid med snøen, at jeg må sitte i lange køer fordi folk ikke kan kjøre, at veier ikke er måket. Jeg ser ikke en eneste posistiv ting med snøen, jeg klarer ikke å se at det er pent lenger en gang, for jeg bare irriterer meg over det. Hadde jeg hatt muligheten til det så hadde jeg flyttet til Australia på flekken og aldri sett meg tilbake.


#2

Neket sa for siden:

Jeg elsker snø. :hjerter: :bidrar:


#3

Karamell sa for siden:

Jeg er ingen snøelsker, men liker at det blir lysere og barna blir mer aktive ute. :ser positivt på det:


#4

Husfruen sa for siden:

:knegg:

Jeg er ikke overvettes begeistret for snøen selv i år. Men har tidligere år vært veldig glad i den.
Nå er det bare et herk med den sørpa og den isen som garantert kommer. For ikke å glemme snøstorm (kanskje ikke direkte storm, men når snøen kommer fra alle steder så man ikke ser døyta, da er det snøstorm).
Vi har ikke bil heller, og lang vei å gå til skolen. Så derfor vil jeg ikke ha den i år. Men nå kom den i går da.. Heldigvis sent!

Eneste positive er at uteklærne til guttungen ikke trenger vask hver dag :knegg:

At det blir lyserer driter jeg loddredd i. Jeg liker mørket. Kanskje ikke så mye hvis jeg må ut på kvelden, men om morgenen er det veldig fint.

Jeg er ikke så negativ og klagende som det høres ut her. Snøen opptar ikke mye av tankene mine.


#5

Bomull sa for siden:

Jeg elsker snø!! :lykkelig:

Vinteren i fjor var fantastisk, selv om jeg innimellom forbanner snøen noe så inni granskauen også. Men hvit vinter, uten slaps og all en driten, det er jo bare herlig!! :jupp:


#6

Kitty Bastard sa for siden:

Jeg pleide å hate vinter, og særlig snø. Skikkelig avsky. Ikke noe "hat er slikt et sterkt ord", mer "det er pokker meg ikke sterkt nok!"
Det var slitsomt. Vi har mye vinter med alt som følger med. Så det er jeg ferdig med. :nemlig:


#7

Hyacinth sa for siden:

Kan vi bytte hus? Seriøst! Jeg bor i stavanger. Der trenger du ikke være redd for snø. Derimot holder jeg på å bli gal av mildvær og mangel på sol.

Jeg elsker snø.


#8

Chablis sa for siden:

Jeg elsker snø. :danse:


#9

Husfruen sa for siden:

Kunne snøen kommet og blitt liggende så hadde det vært greit. Hvis været holdt seg stabilt. Og uten den vinden.

Men her er det speilholke 90% av den tiden vi har "vinter". I tillegg til vinden blir det en veldig dårlig kombinasjon..


#10

Anne C sa for siden:

Jeg hater all vintersport og! Jeg vil SYKLE i skogen, ikke ha på noen drittplanker på beina.


#11

GinaK sa for siden:

:dakars:
Snø er toppers. Nå kan vi endelig gå på ski, slalom og leke i snøen.
Det er jo riktignok litt pes med måking og trange gater men når vinteren er snørik er det flott. :)


#12

Carrera sa for siden:

Helt greit med snø synes jeg. Mye bedre enn sørpe og skitt. Er det vinter, så er det vinter.

Kan irriterer meg litt når jeg er ute og måker, for så å oppdage at det snør igjen bak meg, men sånn er det nå bare.

I trafikken kan jeg banne litt, men stort sett gliser jeg bare når folk sliter, og er strålende fornøyd med å selv ha en ganske stor bil som trekker på alle fire hjul, og som er fantastisk på vinterføre.


#13

Divine sa for siden:

Jeg liker snø. MEN jeg liker IKKE det medfølgende gnålet om ski og skigåing. Jeg liker virkelig IKKE å gå på ski, men føler at jeg som småbarnsforelder bør og må ta med poden ut på ski i marka. Og det er virkelig, virkelig ikke moro. Men snøen i seg selv har jeg ikke noe i mot.


#14

Husfruen sa for siden:

Det maset om skiturer og faens oldemor misliker jeg også. Veldig sterkt!

Jeg har ikke ski selv, og jeg kommer aldri til å kjøpe meg ski. Jeg har ikke hatt ski på beina siden jeg var lita jente -og selv da hata jeg det som pesten. Jeg skal aldri mer ha ski på beina. Uansett. Sønnen min har ski hos pappan sin. Og det er et evig styr når de skal på skitur på skolen. For så klart når jeg hat balet meg (med buss x mange) fram og tilbake og fått dratt de hersens skiene med meg hjem (for vi har lang vei å gå også, der det ikke går buss), så kommer regnet og så blir det ingen skitur. Så er det samme greia på nytt for å få levert skiene til pappan. Og når det er gjort, så er det fint vær igjen og de skal på tur :dåne:

Kjøpe ski til å ha her er ikke et alternativ enda. Ikke før han er så stor at han kan styre med de selv. For jeg har null peil. Virkelig. Jeg har heller ikke råd til å drive å kjøpe nye ski og sko og alt mulig hele tiden heller.

Ikke er jeg glad i aking og sånt heller. Så det blir dårlig med sånt.. Jo, han har akebrett og kan leke ute her i området. Men å dra til de store bakkene der det virkelig er liv, det går ikke.. igjen mye fordi det ikke går buss dit og det ligger langt svarte uti hutiheita..


#15

Bluen sa for siden:

Akkurat i dag kjenner jeg litt på hatet, jeg også. 25 ekle centimeter i løpet av natta! :mumle: Jeg vil sykle til stasjonen! Det hjelper ikke på innstillingen at jeg selvfølgelig har med meg koffert akkurat i dag, og at brøytemannskapene allerede har gjenopptatt tradisjonen med å fylle opp fortauene med snø framfor å bryøte dem. :sur:


#16

Tallulah sa for siden:

Jeg var der inntil jeg fikk barn selv. Hans voldsomme glede over å base, ake, grave, lage spor og gå på skøyter smitter. Jeg gar på ski med ham kanskje en gang hver vinter, men vi aker desto mer. Man MÅ jo ikke gå på ski. Jeg melder ham på skiskole med AKS så får han seg en tur i uka.


#17

Retz sa for siden:

Jeg også! :lykkelig:


#18

Anne C sa for siden:

Gutta mine elsker snø, jeg holder meg inne. Jeg har ikke blitt smittet av de for å si det sånn. Jeg nekter å gå på ski eller slalom. Det er godt de har en pappa som kan ta de med på sånne ting.


#19

Anne C sa for siden:

Jeg fikk lyst på marsvin når jeg så avataren din. :D


#20

Tussa sa for siden:

Det er dette eg begynne sortere ut egentlig. For det er jo ikkje SNØEN eg ikkje likar nødvendigvis. Meir alt maset om at en må ut i den fine snøen og på med skia har fått meg til å hate den meir og meir.

Kanskje på tide å bli voksen og ta sine egne valg på kva vinter skal bety for meg? :humre:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.