Ettåringen er en kresen kar. Så kresen at han helst vil ha eggerøre, røykelaks og brie (med skorpa) til alle måltider. Leverpostei, prim, smøreoster og slikt er uaktuelt. Da spytter det. Mens får han en bit brie er han lik sin mor og namer og nyter.
Men så var det om dette er bra i store mengder for en ettåring. Osten er pastaurisert og er vel trygg, men røykelaks. Og hva med spekemat? Skal man vente med det? Noe sier meg at den unge mannen vil ha mest mulig smak på maten.
Røykelaks har så mye salt i seg at selv kattene her nekter å spise det.;)
Mannen min fisker villlaks og røyker den til jul. Han sier det er store mengder salt som brukes i fisken. Tror jeg ville begrenset spisingen av røykelaks til en ettåring.
Slik var min også. Jeg gav ikke røykelaks kjempeofte, men lette opp mat med smak og testet ut generelt. Sushi var en stor hit her, og er det fremdeles, selv om ingefæren aldri ble populær.