Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

The 45 most powerful images of 2011

#1

Sundae sa for siden:

Sikkert flere enn meg som har bladd igjennom disse på Facebook, men jeg legger ut linken her. Kanskje noen andre liker å kikke igjennom dem like mye som jeg gjorde. Mange sterke, fine, vemodige bilder. Noen av dem gjør mine egne problemer ganske små.

Er det kanskje noe bilde dere husker fra i år som dere synes burde ha vært med?


#2

Tallulah sa for siden:

Jeg kjenner jeg blir litt sint jeg. En hel rekke med bare tragedie, også avslutter man med et et idiotisk propagandabilde for den amerikanske hæren. Og hvem sin liste er dette, buzz feed sin?


#3

Zulu sa for siden:

Det var ganske USA-tungt, dette, men det er vel ikke annet å vente. Mange sterke bilder med viktige budskap, jeg likte spesielt godt de kristne som slo ring rundt muslimer i bønn i Egypt, men så er jeg en sucker for forbrødring, da. :knegg:

Den kinesiske bruden som hang ut av vinduet traff meg også i magen. Også likte jeg kontrastene i bildet av bistandsarbeideren som tok bilde av dyreskrog på den afrikanske savannen med iPaden sin.


#4

Sundae sa for siden:

Ja, det siste der er jeg enig i. Å andre siden har det kanskje litt med hvilke briller man tar på seg. Vi kommer jo i årets siste måned å få se liknende bildeserier med mange andre vrier, det gode/vakre i 2011, de norske medienes vri osv osv. Jeg kjenner ikke til buzz, jeg forholdt meg bare til bildene og mine tankene rundt dem - selv om det ikke gjør meg helt ukritisk. :) Jeg likte denne bildeserien fordi den ga meg litt distanse til det faktum at min egen verden ramler i stykker for tiden.

#5

Tallulah sa for siden:

Neida, sundae, det var ikke ment som kritikk av deg altså. Og det var mange sterke bilder og mange flotte bilder. Jeg syns det bare er dumt med et så ensidig negtivt fokus. På slutten av året har jeg også behov for å se at det skjer mye fint i verden, ikke bare naturkatastrofer, sult, terror, død og pine.


#6

Input sa for siden:

Jeg synes det finnes veldig, veldig mange bilder relatert til 22/7 som heller burde vært med enn det som var der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.