Nå har Storebror levd gluten og melkefritt siden februar. I høst har vi løsnet litt på det, så han får melk i mat etc.
Etter en lengre samtale med en overlege på BUP i går har vi bestemt oss for at nå må vi bare utsette han for gluten i en periode, og få tatt en skikkelig cøliakitest.
I dag har han fått vanlig spaghetti, og vi merker foreløpig ingen forskjell. Eneste "spesielle" var vel totalt hang up på "spise pølse sykehus" under legging. Men det er noe som skjer titt og ofte at det er hakk i plata.
Jeg er veldig spent på dette, og det føles fælt å utsette han for gluten når han har vært så fin på glutenfri kost nå, men dette må sjekkes ut, og det må også sjekkes ut om han får tilbakefall nå, eller hva som skjer.
I morgen skal jeg få tak i en bok, så vi får skrevet ned litt detaljert fra dag til dag, så får vi se.
Her har storebror gått på gluten og melkefritt siden 04.
Han har fått i seg litt mel hos avlastningen når de har gitt han feil mel men alt i alt så fungerer han best på denne dietten.
Lykke til med utprøvingen.
Jeg prøvde å gi han brødskive til kveldsmaten i går, men han nektet klart og tydelig, det spiste han ikke.
Så er ikke sikkert at han godtar å spise vanlig knekkebrød og brød heller nå. Men vi får se..
"Bolle? Er den god for meg? Kan jeg? Spise? Bolle?!" var reaksjonen når jeg sa at han fikk ta imot bolle på Meny av ei dame der.
"Deilig bolle. Jeg elske bolle!"
:knegg:
Vi merker ingenting enda. Annet enn at han skravler hull i hodet på oss, men det er egentlig det normale. Haha.
Husk at det kan ta 1-2 mnd før det virkelig kan gi utslag og dere merker forskjellen. Noen reagere veldig kjapt mens andre bruker lang tid på å reagere.