Den skal stå i et høyskap, altså kan den være nærmest så dyp den vil. Jeg trenger ikke mange fancy funksjoner. Den må kunne tine og varme opp.
Er det mest praktisk med en av de svære som går langt innover, eller er de som også kan monteres i overskap store nok i praksis? Og funker de man får på ikea? :gruble: Erfaringer?
Vi har en fra Bosch i et høyskap. Den er 37 cm dyp. Vi bruker den nesten bare til tining av fisk, kjøtt og brød, og tinefunksjonen på den er veldig bra!
Whirlpool Ikea selger? Av det jeg har hørt, ikke god kvalitet. Vet ikke om det gjelder microbølgeovner. Vi har kjøpt Whirlpool for det. Hatt den ett år. Ikke den billigste (VT265), frittstående. Plass til stor tallerken. Fornøyd, den varmer drikke uten at det blir for varmt og man kan tine mat uten at deler av det blir kokt. Vi bruker micro lite og erfaringen fra før er fra Clas Ohlsson-ovner, så mulig vi er lette å please. :humre:
Hvis det er alt du skal bruke den til så vil jeg tro at du kan velge hvilken som helst.
Vi har en mer avansert en og er kjempefornøyd, men den ville jeg absolutt ikke kjøpt hvis jeg ikke trengte en ekstra stekeovn (noe som var kravet vårt). Den fungerer utrolig bra til alt vi har brukt den til, men som kun micro er den for dyr.
Mikrobølgeovner er ikke noe hokuspokus. Der ville jeg bare valgt den som hadde riktig dimensjon , riktig farge og som oppfyller spec-en.
Jeg har ikke grill og crisp (har hatt det før). Jeg har ikke kombo, har ikke savnet det, men hadde jeg hatt det så hadde det sikkert blitt brukt. Jeg vil ha max-styrke opp til 1000-1200 og bruker mye programmering ( ferdige programmer hvor du velger program pluss vekt, f.eks. hvis vi skal tine to boller så velger jeg program 3 for tining av brød/kaker og ca 0,2 kg).
Den kan brukse til det meste som en vanlig stekeovn kan og så har den mikrofunksjon i tillegg.
Den er mindre enn en vanlig stekeovn, men den kan brukes til det meste. Vi har stekt pizza, stek, fisk, pai osv i den. Vi syns det er utrolig kjekt med to stekeovner da vi er mange og vi liker å flere retter samtidig som trenger å stekes i ovnen. Ovnsbakte grønnsaker, poteter og fisk f.eks er en vanlig ovn for liten til siden vi er så mange. Stek og fløtegratinerte poteter er en annen ting som er kjekt å ha to ovner til.
Det er veldig mange ulike innstillinger på den. Den har innstillinger for de fleste kjøttslag, for grønnsaker og fisk osv, men vi bruker for det meste over og undervarme med de gradene vi ønsker når vi bruker den som ovn.
Godt spørsmål. Jeg syntes alle var dyre og dårlige, og endte med å beholde den jeg har inni et skap over stekeovnen. Billigere og bedre på alle måter (og SÅ pene er de jo ikke)