Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fornøyd med vinterdressen?

#1

Nessie sa for siden:

Da er vinteren (snart) over for denne gang.

Hvilken dress valgte du til barnet (barna?) dine? Og ble du fornøyd?

:confused:


#2

Nessie sa for siden:

Jeg valgte denne til snuppa mi :

Name it.

Jeg er veldig fornøyd. Hun har holdt seg både varm og tørr hele vinteren. Og den har vært veldig grei å ha på. Samt at hun har god bevegelsesfrihet synes jeg.

Eneste minuset er at jeg synes den nå er litt kort i armene? Men det kan jo også være at snuppa mi er lang i armene som sin mor :knegg:.

Men alt i alt veldig fornøyd!
Man ser ikke på den at den er brukt heller nesten.


#3

Olympia sa for siden:

Jeg kjøpte en brukt HH dress og en Lindexdress som ekstradress (+ vårdress, ettersom den har avtagbart fôr). Er overhodet ikke like fornøyd med HH som jeg var med Reimatec. Så i høst blir det to Reimatec igjen, da trenger jeg heller ingen ekstradress. :sur:


#4

carolin sa for siden:

Vi har brukt Reimatec todelt dress og er kjempefornøyd. Lillesøster har ikke vært våt eller kald en eneste gang.


#5

Olympia sa for siden:

Jeg har prøvd å få tak i Name It dress, men det var selvsagt utsolgt overalt, og de skulle ikke få inn flere når jeg spurte.


#6

Nessie sa for siden:

Har hatt en reimatecdress som vi har brukt i høst - og når det nå var litt vår en stund, og den er vi veldig fornøyd med. Den er ganske tynn da (vår/sommerdress), og en arvedress fra mitt tantebarn. Men den holder iallefall ut vann godt!

Så jeg skal også ha Reima til høsten/vinteren tenker jeg.


#7

Che sa for siden:

Jeg har en name-itdress i str 86 som jeg skal selge nå - kanskje du vil kjøpe og ha til neste vinter? - Den er brukt lite, ser ubrukt ut og er i millitærgrønn.

Jeg er delvis fornøyd med dressen - prinsen er såpass spinkel at ballongformen på en dress blir litt dum i forhold til bevegelsesfrihet. (Han var jo så treg med å lære seg å gå i tillegg) - Neste år tror jeg at vi går for trolldress pga dette - men altså: Name-it er god den altså. Gutten har vært god, varm og tørr. - Og den er relativt god og myk.

Jeg burde vel heller kjøpt den i 80 istedetfor 86 - han blir jo to år om en mnd men er enn å ikke 86 cm han...


#8

Nessie sa for siden:

Hannah sin er også i str 86.
Hun er såpass rundt at sånn "ballongfasong" passer henne ypperlig ;)

Skal dog ikke selge min, var taktisk nok og kjøpte brun - sånn at evt nestemann kan arve selv om det blir gutt...


#9

Mei sa for siden:

Vi har hatt to vinterdresser. En brukt Reima i babymodellen, med pute i rumpa og en ny Reflex med uttagbart ullfor.

Dommen er som følger:

Reima: :hjerter: :hjerter: Trodde disse dressene var oppskrytt. Det er de ikke. Vi skal ha samme modell neste vinter (De finnes i 98 sant? ). Dette er også den dressen barnehagen liker best. Vi startet opp med Reflexdressen i barnehagen, siden den var ny, men da barnehagen fikk se Reimaen bønnfalt de oss omtrent om å få bruke den i stedet. Ztjerna har brukt den tøft, krøpet på barmark, klatret og herjet. Den er ikke mer synlig slitt enn da vi kjøpte den. Og fullstendig vanntett. Har brukt den som regntøy også når det har vært kaldt.

Reflex: Ullforet har vi brukt mye. Dressen ikke fullt så mye. Hempa i glidelåsen gikk i stykker første måneden. Selv om dressen har vært lite brukt har den fått et hull i cordurastoffet, nede på foten. Barnehagen synes den har for trang passform.

Neste år tror jeg vi går for Reima og en ulldress utenom. Og eventuelt en uforet vår/høstdress i et billigmerke.


#10

Miss Norway sa for siden:

Ticket2Heaven i år som i fjor som i forfjor. Veldig fornøyd.


#11

Nessie sa for siden:

Jeg har kjøpt en brukt vinterdress (Reima) her inne som jeg skal ha som ekstradress tenker jeg. Så kjøper jeg en ny en i tillegg.
Har defintitvt gode erfaringer med Reima i bhg.


#12

Olympia sa for siden:

Bruker forresten Reima-fleecedress under dressen til minsten, og en ullheldress under vinterdressen til storesøster. Det er jeg veldig fornøyd med, særlig siden hverken HH eller Lindexdressen var 100% snøtette.


#13

Che sa for siden:

Om ting går som vi planlegger, vil nestemann være annen alder om vinteren enn Prinsen er, så derfor er det like greit å selge den tenker jeg....


#14

Harriet Vane sa for siden:

Valgte en EXIT-dress i år. Er veldig fornøyd. Alle detaljer har holdt fint, glidelåser, borrelåser, strikker og knapper er på plass etter 5-6 timers daglig bruk siden oktober og 7-8 vasker. Vi har impregnert den med tekstil-spray-impregnering et par ganger. Den kostet 7-800 kroner eller noe sånt.

Denne dressen var ikke foret, men vi har brukt ullbukse (den stripete fra Nøstebarn) og tykk/tynn ullgenser under etter behov. Under har hun alltid ullundertøy.


#15

Nessie sa for siden:

Det vil nr 2 være hos oss også, om det går som planlagt.. men det vet vi ikke enda :blunke:. Så da får vi se det an litt.


#16

Apple sa for siden:

Vi har hatt Troll-dress, og er superfonøyde! Den har god passform og gir god bevegelighet. Alltid tørr og varm, og siden det er to dresser i den, har vi kun hatt denne både høst, vinter og vår.

Den ser nesten ubrukt ut.


#17

Tussa sa for siden:

StoreL har hatt Troll og eg kjem neppe til å kjøpe anna dress framover. Ullforet held han varm og dressen er super til sunnmørsveret!

LilleL har hatt dress frå Mikkline. Den har også vore god, men ho har ikkje vore all verda ute sida ho søve gjennom utetida i bhg.

Til hausten blir det NameIt på LilleL som eg har liggande frå StoreL. Trolldressen held en sesong til trur eg.


#18

Chanett sa for siden:

Reima med avtagbart for til minsten. Veldig fornøyd.


#19

Acsa sa for siden:

Leketøy sin med uttagbart for. Elsker den, hvert år.


#20

Molly sa for siden:

Snuppa har brukt en Mikklinedress. Hun har vært varm og tørr i hele vinter. Veldig fornøyd!


#21

polarjenta sa for siden:

Sånn reimatec med pute i baken har lille hatt i år. Jeg er fornøyd med dressen, den holder ham varm og tørr og det er jo det viktigste i tillegg til god bevegesesfrihet.

MEn tiltross for at jeg jobber i barnehage så er jeg ikke en svoren fan av Reima, så om det blir reima til neste år vet jeg ikke enda.


#22

LilleT sa for siden:

Av ulike grunner endte fireåringen opp med tre dresser denne vinteren.

  • Helly Hansen med utagbart fór
  • Troll med ullfleecedress
  • ReimatecDet er den tredje Reimatecdressen hun har. Vi er veldig fornøyd med de dressene. Det har vært lite snø her denne vinteren, og jeg er litt redd for de to sistnevnte dressene på bart føre. Hun har stort sett brukt den veldig slitesterke Helly Hansen-dressen i barnehagen. Denne dressen er den barnehagepersonalet hos oss foretrekker. Jeg synes den er tung og gir lite bevegelsesfrihet. Troll-dressen er bra, men litt vrien å ta av og på, i alle fall om ullfleecedressen er i. Det enkleste er i så fall å ta på ullfleecedressen først og deretter ytterdressen. Ullfleecedressen er forresten nesten uunnværlig. Fireåringen har brukt sin masse under regntøy eller alene, f.eks. til lengre bilturer. Hun har også brukt ullfleecedressen til Troll under Reimatecdressen på ekstra kalde dager. Men sånn alt i alt er jeg en stor Reimatec-fan pga av vekta, bevegelsesfriheten denne dressen gir og de små finessene ved disse dressene. Reimatecdressen er såpass stor at den muligens kan brukes neste vinter også. Vi kommer antakelig til å kjøpe ny tradisjonell Helly Hansen-dress eller en rimeligere variant av denne i tillegg.

#23

MokkMokk sa for siden:

Storesøster hadde Trolldress med uttagbart ullfor, tvillingene hadde Reimatec. Dressene til ungene er brukte (ene er arv etter storesøster, den andre er kjøpt brukt) og har holdt seg veldig fint. Trolldressen var ny og veldig bra - god og varm og sånn, men spjæret så det sang etter da storesøster (jfr. en ansatt i bhg) hang fast ermet da hun klatret på et gjerde. Siden lappeteknikken min ikke er til å skryte av ble det nok en ny dress på henne. Kjøpte Reimatec da, og håper den kan brukes litt utover høsten igjen. :tvitvi:


#24

linka-mor sa for siden:

Vi har reimatec og er veldig fornøyd. Så har vi en to delt en fra Cubus til ekstra skift.


#25

Erica sa for siden:

Vi har hatt reima til lillegutt. Han ble 2 i november, og vi har str 92 til han. Perfekt størrelse hele vinteren. Den er brukt hver dag i hele vinter, og det syns nesten ikke at den er brukt. Littebitt slitasje på kne og rompe, men en må se godt etter for å se det.

Dressen er grå og detaljer i lime, veldig praktisk farge, møkk synes ikke særlig på den. Tenker å selge den, men kanskje vente til vinteren igjen, kanskje litt lettere å få solgt den da.

I tillegg har vi hatt en 2-delt dress fra POP. Boblebukse og jakke med fleecejakke inni. Var fornøyd med dette også, men syns jakka ble litt vel stiv med fleecejakken inni, så vi har brukt ullgenser i stedet. Fleecejakken har vært kjekk å ha til innejakke på kalde dager.

Har lagt ganske mye penger i vintertøy til poden, men alt i alt syns jeg det er verdt det. Gutten er veldig glad i å være ute, og med disse klærne har han holdt seg tørr og varm hele tiden.


#26

Isa sa for siden:

Ticket2Heaven dress her. Superfornøyd og barnehagen har skrytt veldig av den. Den er nå litt slitt på knærne, men det har vært lite snø denne vinteren og 4-åringen er høyt og lavt. Har heller ikke opplevd at han har blitt kald eller våt. Lett å ta på seg selv og fin å bevege seg i også.


#27

Elis sa for siden:

Minsten hadde Reimatec.(baymodellen)
Har vært veldig fornøyd med den. Han har holdt seg varm og tørr.
De voksne i barnehagen er superfornøyd med den også. :)


#28

Angelique sa for siden:

Trolldress fra Rampetroll serien
Superfornøyd

Hadde først den vanlige Troll med løst ullfor, men den ville ikke Oliver ha på
Ullforet hang igjen på klærne, og den var vanskelig å kle på selv


#29

apan sa for siden:

S på 2 år har hatt Trolldress. Den har vi vært kjempefornøyde med. Utrolig greit med vår/høst/vinterdress i ett for jeg synes vår/høst sesongen ellers er kort for egen dress. Dressen har vært lett å snøre inn slik at den har passet hele sesongen. I tillegg kommer den til å passe til høsten. Den har vært lett og fin å bevege seg, og det synes knapt at den er brukt. I tillegg har vi brukt det løse ullfleeceforet masse alene, og det har vært utrolig greit ifm henting og levering med bil.
Nå på våren ble dressen litt våtere enn jeg hadde håpet, men da det viste seg at S mer eller mindre badet i de største dammene i barnehagen skjønner jeg at jeg ikke kan forvente noe annet.
Barnehagen har vært veldig fornøyd med dressen og sier den er en av dem som blir våt sist :knegg: .


#30

Tallulah sa for siden:

Samme erfaringen hadde vi. Med ullgenser under ullforet ble den veldig "trå". Ellers superfornøyd med dressen og savner å kunne bruke både dress og ullforet hver for seg.

Så i vinter fikk Lille B en Reima og jeg er superfornøyd. Den har tålt det meste, selv en til tider snøfattig vinter, lett å vaske og lett å bevege seg i. I tillegg har den snøring i livet slik at den kan "heises" opp. Det blir nok Reima heretter, supplert med nøstebarnull.


#31

apan sa for siden:

Vi kler på foret først og så ytterdressen. Synes det er vrient også for voksne å gjøre det sammen jeg :sparke: .
Det kan nok hende det blir Reima på oss når S etterhvert vil ordne det selv, men vi prøver Troll litt til.


#32

mumrik sa for siden:

Guttungen har hatt Reimadress. Valgte den på grunn av sitteplate i rumpa. Det er den kroppsdelen som stort sett berører bakken for hans del. Dressen har holdt ham varm og tørr, men jeg er ikke imponert over bevegelsesfriheten.

Jentungen har hatt Trolldress i år som i fjor. Jeg er veldig fornøyd med dem, og synes det er godt å slippe å tenke på at hun trenger en tynnere vårdress. Ekstradress har vi heller ikke hatt bruk for.


#33

GinaK sa for siden:

Lillebror har Reimatec babymodell - den som har to glidelåser foran. Er superfornøyd. HAn har hatt strikket ulldress inni i vinter.
HAr hatt flere Reimadresser til storebror (92,98,110) men disse har vært sånn Buller&Bong dress, altså med løst teddyfor inni som også har fungert som vår/høstdress. Veldig fornøyd med de også. Lillebror skal arve disse fremover.
Barna har alltid bare hatt en dress så derfor kjøper jeg disse som jeg har vært fornøyd med. Har som regel kjøpt de på 30-50% salg også.
Sist kjøpte jeg en Trolldress til storebror (str. 122) og det blir den siste dressen til han.


#34

Skytte sa for siden:

Poden har hatt ReimaTec vår/høst-dress med Nøstebarn sin ulldress inni i vinter. Har vært veldig godt fornøyd og vi går nok for samme løsningen neste vinter. Har også hatt en LassieTec vinterdress som nr. 2 dress og det har fungert fint.


#35

apan sa for siden:

Vi har hatt en ekstradress også, en gammel MikkLine jeg kjøpte brukt, men det kommer jeg ikke til å kjøpe mer - ikke noe galt med MikkLinen, men vi har ikke trengt ekstradress. Trolldressen tørker kjempefort.


#36

Observatøren sa for siden:

Vi har hatt Reimatec - en babymodell kjøpt brukt, og en ny kjøpt av mormor. Veldig fornøyd.

Jeg har kjøpt en Ticket to Heaven på salg (50%) i str 98, og kommer til å bruke den og en brukt Reima til neste vinter.


#37

Misteri sa for siden:

Vi har ticket dress til alle sammen. De minse har heldressen, mens storebror har todelt dress,

Mellomste badet i bekken oppe på hytta, var overhodet ikke våt innenfor tøyet.


#38

Mandarin sa for siden:

Vi har hatt en finsk Bebito / Lassie dress til Lillemor . Den kjøpte vi i København. Den har vi vært strålende fornøyd med og barnahagepersonalet har kommentert den flere ganger. Men har ikke sett denne til salgs i NOrge. Mulig det blir reima neste år da.

Vimsen; du har forresten hatt en lignende dress til M i år. Den var jo å få kjøpt i Norge regner jeg med? Hvor?


#39

kris sa for siden:

MK (5) har hatt en super dress i år; Kids Comfort, som er utviklet og produsert for norske forhold (les; bergenske). Han har herjet rundt i den omtrent hver eneste dag siden august/september, og den er like fin og har ikke en eneste rift. Det er flere foreldre i barnehagen som har kommet og spurt meg om hvor jeg har kjøpt den, og jeg har sett at det har dukket opp flere slike på knaggene i barnehagen i det siste.

Den har avtagbar ulldress inni, er vanntett, vindtett og pustende, og er lett og god å bevege seg i. Og så har den brede reflekser og kontrastfarge, så man trenger faktisk ikke tenke på refleksvest eller noe. Han har hatt både Troll- og Reimadresser tidligere, og jeg synes den har vel så god kvalitet som noen av dem.

(Hadde det firmaet hatt markedsføringsbudsjettet til andre store produsenter, er jeg sikker på de hadde hatt en stor andel av markedet...)

home.broadpark.no/~bgullbra/kidscomfort/


#40

HP sa for siden:

Poden har brukt ReimaTecPluss-dressen fra i fjor i år også (kjøpte for stor tidlig på sesongen i fjor, ble litt knapp sent på sesongen i år), vi er kjempefornøyd. Etter 2 vintre er dressen fortsatt som ny! Vanntett og varm.


#41

Elisabet sa for siden:

Ungene mine har hatt Reimatec og P.O.P dresser i vinter. Reimatec dresser er og blir en snødress, men veldig fornøyd med den når det er snø. Den blir fort "slitt" på bar mark. Vi kjøpte P.O.P. dresser rett etter jul som har vært brukt mye. Den er mere solid og holdbar i forhold til bart underlag. Slitesterk. En dress jeg er veldig fornøyd med, men den er vanskelig for ungene å kle på seg selv pga. fleeceforet inni. Blir litt trå liksom. Reimatec dressen er jo superenkel for ungene å kle på seg selv i forhold.


#42

Leandra sa for siden:

I år har vi hatt Buller&Bang dressen til Reima til tvillingene .Har vært veldig fornøyd,har ikke hatt snø her,så de har brukt de til å ake på nesten bare bakker,og herjet vi bhg i hele vinter.Dressene er like hele.Er godt fornøyd,med tanke på at dette er "billige" dresser(499)


#43

Martis sa for siden:

Vi hadde Trolldress i vinter og jeg er i grunnen veldig godt fornøyd med den, men på de kaldeste dagene var han kald selv med to lag ull under. Derfor kjøpte jeg en brukt Reimatec som han kunne bruke når det var så kaldt.

Jeg syns han beveger seg bedre i Trolldressen, som er mykere og smalere og sitter bedre, så vi kommer nok til å fortsette med Troll.


#44

~TM~ sa for siden:

Poden har hatt en Reima Tec + dress og en fra Reflex. Begge har vært bra, men vi er likevel mest fornøyd med Reimadressen.


#45

Hasselnøtt sa for siden:

I barnehagen har hun brukt en Helly Hansen dress. Når sant skal sies vet jeg jo lite om hvordan den har fungert, den har jo hengt der hele tiden. Imidlertid tror jeg at den skal ja vært grei. Nå har jeg tatt ut det vatterte foret, og den brukes som vårdress.

Hjemme har vi hatt en rimeligere dress, men jeg husker ikke merket. Den har vært helt flott til våre relativt korte turer ute om vinteren.

Ingen store dresstanker fra denne kanten. Det blir nok anderledes når hun blir større og sliter mer på slike plagg.


#46

Bayone sa for siden:

Akkurat den samme erfaringen har vi. Kjøpte først Troll Classic men den ville ikke ungene bruke så vi solgte dem igjen. Kjøpte Rampetroll og Prinsessetroll og er superfornøyd med dem :nikker: Har kjøpt til Monika til neste år også på tilbud. Vet at mange ikke liker utseende på den, men jeg synes de er tøffe jeg :jupp:


#47

gurgle sa for siden:

Vi hadde ReimaTec. Godt fornøyd. :nikker:


#48

Pamina sa for siden:

Vi har brukt Name-it sin og vært strålende fornøyd. Snuppa har vært god og varm, og elsker å ha den på seg.

Den har holdt godt og barnehagen har vært godt fornøyd med å ta den av og på. God plass til ull under.


#49

Canisa sa for siden:

Snuppa hadde Reima tec både i fjor og i år, og vi er strålende fornøyd. Har i tillegg testet Troll, Reflex og Reima Buller & Bång, men ingen kommer opp mot Reima tec til de minste som sitter mye på rumpa. Reima tec holder rumpa varm og tørr!

De to eldste har også brukt Reima tec de første årene, og deretter gått over til Reima Samojed eller Buller & Bång når slitasje-alderen har meldt seg. De bruker nå todelt; bukser fra Reima tec og Skogstad og jakker fra Skogstad, HH, Bergans +++


#50

Karamell sa for siden:

Lillebror har brukt Reima-tec, fått her inne. Fornøyd!
Storebror har ny HH. Fornøyd med den også egentlig. Men har allerde kjøpt ny Reima-tecdress til ham til neste år - den var på salg ;)


#51

emm sa for siden:

Storesøster hadde Ticket to heaven dress, det velger vi garantert neste år også. Den har tålt absolutt alt av vær, vind og hard bruk. Hun går i en barnehage som er ute omtrent hele tiden.
Lillesøster hadde Reimatec, vi valgte den mye fordi den var polstret i baken og hun sitter endel i snøen enda. Var fornøyd med den også, men hun har vært litt mindre ute, så dressen har vel ikke vært gjennom de helt store påkjenningene.
Neste år blir det muligenst Ticketdress på henne også ettersom hun skal være mer ute.


#52

Anne sa for siden:

Vi kjøpte HH til kr 999,-
Ikke superfornøyd, den er ikke så vanntett som de lovet.
Blir nok Reima neste år.


#53

TGM sa for siden:

Det blir nok en Ticket-dress på storebror neste vinter. Har opplevd unger i barnehagen som har badet i vanndammer med den dressen uten å bli våt.
Lillebror kan bruke den Reimatecdresen storebror har hatt nå i vinter, men om noen snille bestemødre eller noe sånn vil spandere ny dress på han så sier jeg ikke nei.


#54

Michayla sa for siden:

Har hatt Bjørn Dælie dress som vi fikk på salg, en fra Smart Club, (500 kr) og en billig dress jeg ikke husker navnet på i farta, 100 kroner.
3 forskjellige dresser til 3 forskjellige barn.
Alle 3 er jeg like fornøyde med.
Like hele og pene, og guttene har vært varme og tørre hele vinteren.
Ikke trengt ekstra dresser, de har ligget i skapet hele vinteren.
Har alltid 2 av hvert.

Nå har jeg nettopp kjøpt HH vår/høst dress.
Skal taes i bruk fra imorgen av.
Så det kan jo bli spennende.
Coop tilbud på dem.


#55

Hermine sa for siden:

Minstemor ( 4 år) har hatt Reimatec dress i vinter. Vi er fornøyd med den, men det vises godt at den er brukt selv om vi har hatt snø hele tiden.

Neste vinter skal vi prøve Rasavil og Prinsessetroll. Håper de er mere slitesterke.


#56

lil'c sa for siden:

Snuppa her har hatt Reima Tec vinter dress, og høst/vår dressen har blitt brukt litt i den milde vinteren også.
Som i fjor og året før er jeg veldig fornøyd!
Sverger til de dressene, eneste som duger spør du meg.
De blir brukt som regntøy og, det er supert, for regntøy er jeg ikke så glad i, med disse er jo vanntette.
God fasong og form, veier ingenting, ser ikke litt slitt ut engang nå.
Ikke imprignert i det hele tatt etter kjøp, og vasket i maskin endel ganger.
Har faktisk hatt enda en Reima Tec vinterdress som ekstradress, men den er ubrukt.


#57

ElinM sa for siden:

Mellomsøster har brukt Ticket2Heaven. Det er vel tredje (eller fjerde?) sesongen hennes med den type dress. Lillesøster har også hatt samme type dress i vinter.Jeg kjøper samme type dresser til dem neste år også. Skjønt, Lillesøster kan antakelig bruke Mellomsøster sin gamle dress. Det skulle vel si sitt.

Storesøster har hatt Trolldress. Sin andre. Jeg har egentlig aldri likt dem så veldig godt, og skjønner ikke helt hvorfor jeg kjøpte det andre gangen til henne, når jeg var ganske misfornøyd med den første hun hadde. Jeg kjøper ikke Trolldress til henne neste gang.


#58

Obelix sa for siden:

Har hatt Bogerud sin. Om det er Beaver eller Boco husker jeg ikke i farta. er strålende fornøyd. Varm og tørr unge hele vinteren. Selv nå som det er småvått ute. Bruker den ennå, men uten for.
Har brukt denne typen i mange år, og aldri vært misfornøyd.


#59

Carrie sa for siden:

Reimatec vår/høst dress når det har vært bart. Ulldress fra Reflex eller todelt ulldress fra Nøstebarn under.

Reimatec vinterdress når det har vært snø.

Hun har vært tørr og varm i hele vinter.


#60

Ru sa for siden:

ReimaTec.
Passe nøgd, den har holdt bra når det har vært snøvær, men det har ikke vært så mye av den slags vær.
Regntøyet har dermed vært oftere i bruk, så hva det blir til neste år er jeg usikker på.
Vi har en Reflex vår/høst-dress, som jeg kjøpte i høst - den har holdt overraskende bra i forhold til mine forventninger. (Et halvt øye på dressen og jeg dømte den nord og ned i småyr. Den har holdt ham vel så tørr som annet.)


#61

Guava sa for siden:

Vi har hatt disse dressene i vinter:

Minstemann 2 år: En Exitdress som han har arvet etter storebror. Den har han brukt på de kaldeste dagene. Trass i at dressen er brukt til to barn ser den nesten ikke brukt ut. Hadde jeg sagt til noen at den var ny ville de trodd det. Dette er en Exitdress 2003-modell. Den holder ham tørr, er godt foret, er lett og han beveger seg godt i den.

Han har også en Trolldress. Den er grei når det er varmere enn minus 3. Jeg liker den ikke på veldig kalde dager. Den holder ham tørr og er lett. Jeg liker ulldressen inni. Jeg er ikke veldig imponert over slitestyrken til Troll, men den har holdt greit.

Storebror har hatt disse i vinter:

Reimatec vinterdress. Helt grei dress. Har holdt tørt i fuktig vær og har holdt ham varm. Den slites fort merker jeg og jeg er ikke imponert over slitestyrken.

Reima Buller og Bång vinterdress. Denne brukes på de kaldeste dagene. Denne brukes på 2de året. Den er utrolig slitesterk og det er en av de dressene vi har vært aller mest fornøyd med. Det er en "snødress", ikke en slapsedress.

På trolldressene har vi aldri satt fast foret i dressen. Storebror har brukt troll i snart 3 år og har ikke problemer med å ta på seg ulldressen først og deretter dressen.

Han har også hatt en Trolldress på milde dager. Denne blir brukt på 2 de året og den er lappet og sydd flere steder. Ikke veldig imponert over slitestyrken der heller.


#62

Michayla sa for siden:

Jeg har fått mye skryt av 6 åringen sin Reflex vår/høst dress i barnehage.
Bjørn Dælie dressen og. Aldri våt.
Nå har jeg kjøpt HH, så det kan jo bli spennende å se resultatet der.

Jeg spurte om de hadde erfaringer fra Reima, og de synes de var greie, men de var ikke like gode som de en gang var.
Men i år var det ingen barn på den avdelingen som hadde slik dress.

Men er det slik at Reima er blitt dårligere?
Hører flere og flere som klager på dem samtidig som flere prøver andre merker som er like gode?
Jeg selv har dårlig erfaring med ReimaTec og kommer ikke til å kjøpe det igjen pga det.


#63

Eria sa for siden:



#64

Pastill sa for siden:

Er enig. Men jeg er fornøyd. Har ingen som skal arve så det er ikke tema.


#65

Eria sa for siden:

Jeg vil jo helst slippe å bruke 10 000 kr i året på dresser, men begynner å innse at det blir sånn fremover.


#66

Tallulah sa for siden:

Jeg tror ikke Reima nødvendigvis har blitt dårligere, men andre dresser har blitt tilsvarende gode, vo har fått flere valgmuligheter. Grunnen til at det kanskje oppfattes sånn er vel mer fordi vi lever i en tidsalder hvor det er lettere å finne informasjon og lettere å spre informasjon. Dermed vil flere evt høre om de som er misfornøyd.

Til neste år, når lille B er 3 år kommer vi til å gå over til todelt dress. På den måten slipper vi å kjøpe helt ny hvis han blir lang i beina eller buksa blir utslitt. Det blir for dyrt med 2 dresser per sesong.


#67

Pastill sa for siden:

Det har jeg begynte å gjøre nå. Kjøpt todelt HH-dress. Man slipper jo unna med halve prisen hvis en del ryker. :nemlig:


#68

Camomilla sa for siden:

Vi har hatt ReimaTec vinterdress og har vært kjempefornøyd :ja:


#69

MsM sa for siden:

Reima Tec i år som i fjor, og er veldig fornøyd. Faktisk så fornøyd at vi også har kjøpt vår/høstdressen fra Reima. Syns den også er veldig bra.


#70

Penelope sa for siden:

TROLL med separat ulldress inni - har holdt i 2 vintre for samme barn så langt. Svært fornøyd.


#71

mehmet sa for siden:

Vi har P.o.P på andre året og er veldig fornøyde. Poden har ikke vært våt eller kald en eneste dag. :)


#72

MissS sa for siden:

Vi er veldig fornøyd med Trolldressene. Begge guttene har hatt det i år som i fjor. Det blir nok det neste år også.


#73

Trixie sa for siden:

ReimaTec til begge to, kjempefornøyd. Begge har Reima vårdresser nå. Her blir det Reima igjen, første dressen som har holdt 1 sesong på storebror.


#74

Pebbles sa for siden:

Samme her!
Troll-dressene er veldig dyre, men de er verdt hver krone. Jeg er veldig fornøyd med at innerdressen er av ull - og at den kan tas ut. Bevegelig, varm, tørr og anvendbar fra tidlig høst til sen vår. :)


#75

Frost sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med Reimas Buller og bång til 4 åringen. Den er rimelig og slitesterk. Den passer best til ordentlig vintervær, i sørpevær bruker han regntøy.


#76

petra sa for siden:

Reimatec dress! Og er veldig fornøyd med den, det er også de ansatte i barnehagen! Den blir i gjennomsnitt vasket 3 dager i uka, men har holdt seg like fin i hele vinter! Tror kanskje den passer til neste år også ellers så blir det ny REIMA dress!


#77

Lyppa sa for siden:

Heiser opp denne tråden jeg. Den er jo veldig aktuell nå.

Vi kommer til å kjøpe Reimatec tenker jeg. Vi har en ny Helly Hansen tech-dress, men har behov for en ekstra dress så vi slipper å huske på dressen etter barnehagen..
Reima er vi knallfornøyde med, eneste minuset er at jeg ikke har sett noen farger jeg liker i butikkene..



#79

Che sa for siden:

Bra at tråden ble tatt fram igjen! Jeg sliter med å bestemme meg og vet at jeg må kjøpe raskt, for alt blir jo utsolgt før jeg får sukket for meg.

Canisa har sagt seg villig til å kjøpe Reflex-dress til oss. Med sending blir den i en prisklasse at det kanskje er greit å kjøpe noe annet.

Noen har har prøvd ut MinyMo sin dress? Den er tilnærmet identisk med TTH, men mye billigere.

Og hvordan er Lassie-dressene? De selges på Cubus nå.


#80

apan sa for siden:

Synes denne så interessant ut, noen som har prøvd denne? (og evt kjenner til størrelsene?) Er foret fast her?


#81

Nessie sa for siden:

Jeg skal til Oslo neste uke. Onsdag-fredag.
Jeg kunne jo ha kjøpt? Om de har de i Oslo altså :undrer: (og jeg finner frem ;) )
Har et tantebarn på 6 som også skulle hatt Reflexdress.
:jupp:


#82

Nessie sa for siden:

Selv har jeg en ny Skogstaddress, en brukt Reimatec og en annen brukt arvedresss.


#83

Che sa for siden:

Guniss: Jeg skal tenke på det:) - sender mld om jeg bestemmer meg:)

Apan: gulikkdressen virker kjempegod. Myk som få, men ganske tynn (henger vel ofte sammen det da) det er to dresser ja - knappes fast tror jeg.


#84

Tallulah sa for siden:

Jeg har så lyst til å prøve deux par deux todelt dress i år, men aktive barn har desverre bare fjorårets modell, og den syns jeg ikke var så fin. Jeg syns årets var mye flottere. Også finner jeg ingen nettbutikker med vinterkolleksjonen deres.


#85

Noba sa for siden:

Vi kjøpte ny Reimadress, men ser nå at en del mener det er 4 års aldersgrense på den pga slitetsyrke, så det blir spennende å se om vi blir like fornøyd med denne som den forrige. Den holdt i 2 sesonger og er så fin at jeg har solgt den videre. Lillemor er på utegruppe i barnehagen annenhver uke så vi må nok ha en avlastningsdress i tillegg, får se om jeg finner en bruktdress eller en billigere dress som er bra, det er uaktuelt å kjøpe 2 dyre dresser.


#86

Fibi sa for siden:

I fjor hadde jeg en dress fra Ellos til Malin, og var kjempefornøyd. :) Den var både vannavstødende og vindtett, og holdt godt på varmen. Trengte ikke mer enn ullundertøy og fleece under. (Fleece-joggedresser er standard barnehageantrekk om vinteren uansett, så det ble ingen ekstra påkledning når hun skulle ut.)


#87

Aminta sa for siden:

Jeg har fått den anbefalt av en annen venninne som bruker den til sin sønn, skal høre med henne jeg.
Men hun er i hvertfall veldig fornøyd.


#88

Hasselnøtt sa for siden:

Kjekk tråd nå i starten av sesongen. Jeg tror jeg skal gå for en Troll og en Reima. Da har vi to vinterdresser samt en som også kan funke som høst/vår.

(Har for øvrig lett etter brukt Trolldress, men himmel, det går som varmt hvetebrød om dagen... )


#89

Chablis sa for siden:

Vi har kjøpt Reima og Troll. Reima har vi bpde høst og vinterdress. Er fornøyd med høstdressen hittil.


#90

Mamma Rosa sa for siden:

Sist vinter hadde småen ReimaTec og vi var veldig fornøyd.
I år skal han ha Lego, som skal være like bra, om ikke bedre. (fikk jeg beskjed om, den tåler vistnok mer slitasje)

Storesøsknene har Inmotion og ReimaTec vi kjøpte helt mot slutten av vinteren i år, så de skal brukes nå også.
Fornøyde med disse også.


#91

Pastill sa for siden:

Har lagt av en brun Reimadress på jobben. Er fornøyd med Reima etter å ha hatt tre stk og ingen hull. :stolt:


#92

Lyppa sa for siden:

Pastill: Er det en brun i stor størrelse? Hvordan synes du i såfall fargen er?


#93

Pastill sa for siden:

Ja jeg så de i går. Store i størrelsen ja. :jupp:
De er sånn "muldvarp" over nesten hele, også er det noe litt lysere brunt og hvitt på armene. Fargen var ikke SÅÅ fin som jeg trodde når jeg bestilte de. Det brune på armen er liksom en mye kaldere farge enn den som er på dressen. Ikke ton i ton.
Men jeg skal ha. Lei av mørk blå. He he.


#94

Lyppa sa for siden:

Vet du om det går an å se modellen på nettet? Og sender dere fra jobben din? Trenger str 122...


#95

Pastill sa for siden:

Tror nok ikke vi sender.. egentlig.
Ser ikke noe bilde av hele dressen på nett jeg heller. Utrolig dårlig webside.


#96

mimmo sa for siden:

Reimatec og alltid fornøyd:-)


#97

Lyppa sa for siden:

Trallalla- har funnet en butikk som får inn brun Reimatec+:D!


#98

MsM sa for siden:

Vi har brukt Reimatec og er kjempefornøyd. Mathias får ny i år igjen, men Hannah arver den første etter han. en er str. 80 og overhodet ikke slitt. De sliter jo ikke særlig på dresser når de er så små.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.