Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Smaker man forskjell på bakst med Bremykt og smør?

#1

Ine sa for siden:

Vurderer om jeg skal orke å gå på butikken, de har fått inn Smør, men jeg har 2 Bremykt (70% smør og 30%planteolje) i kjøleskapet.


#2

oslo78 sa for siden:

Jeg hadde ikke smakt forskjell.


#3

Karamell sa for siden:

Se? Smakt, vel. Nei, jeg tror ikke du smaker forskjell der, men om det var margarin som var alternativet, hadde jeg smakt forskjell.


#4

Madicken sa for siden:

Jeg bruker glatt smør og Bremykt om hverandre uten å være redd for store smaksforskjeller.


#5

meisje sa for siden:

Jeg bruker stort sett alltid olje istedenfor smør i oppskrifter, så jeg tror ikke det er stor krise om du bruker bremykt istedenfor smør.


#6

GinaK sa for siden:

Det er det jeg har måtte brukt til mine julekaker i år.
I dag fikk jeg faktisk også tak i en bordpakning med Tine Meierismør!! :)


#7

millact sa for siden:

Tja, vi diskuterte det å jobb i dag, for jeg bruker kun vanlig smør i julekaker, ingenting annet duger. Så ja, jeg synes det.


#8

M@M sa for siden:

Jeg bruker alltid Melange når jeg baker jeg...


#9

Lisa sa for siden:

Jeg kjenner forskjell men synes bakst med Bremykt er helt ok. Melange derimot :niks:


#10

Ine sa for siden:

Etter at jeg har prøvd Melange som grøtøye frister det ikke så mye å bruke det i bakst. Ble smør på meg da.


#11

millact sa for siden:

Jeg bruker bremykt ofte, i alle fall i vafler og pannekaker, men aldri i julekaker. Melange, huff.


#12

Stjerneskuddet sa for siden:

Tenkte på noe av det samme, i Sara Bernard, og mulig andre smørkremer står det nok smør, men jeg bruker soft jeg.... Eneste i smørkremen til Suksesskake jeg bruker meierismør. Man smaker kanskje forskjell? Men hva er alternativet nå liksom?


#13

Karamell sa for siden:

Jeg har laget Sarah Bernhardt med smør i dag.


#14

Stjerneskuddet sa for siden:

Sender du de hit, så slipper jeg bake?;) For jeg har ikke funnet smør i de butikkene jeg har vært i:rolleyes:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.