På fredag skal vi på nissefest på låven på en gård i området her. Festen er for småskoletrinnene på skolen og både søsken og foreldre er invitert. Bortimot 100 personer kommer og jeg har stoooore forventninger om en flott og morsom kveld med nissejakt, aking og alt som hører til. Deriblant grøtspising. Siden vi har en som ikke kan spise vanlig risgrøt, må vi ha med vår egen grøt. Denne må da holdes varm i ca 1 til 1,5 time. Det er ingen muligheter til å varme opp grøten og kald grøt er jo ikke særlig fristende.
Hva kan vi pakke grøten i for å holde den varm i en drøy time? Vi har mattermos, men det funker jo ikke på grøt?
Jeg ser for meg at det blir vanskelig å få ut igjen? Mulig jeg tar feil, altså. Jeg har ikke prøvd. Jeg pleier å lage ganske tykk grøt, så jeg ser for meg at den nærmest må graves ut igjen?
Ja, det ordner seg sikkert. Det er jo ikke akkurat noe verdensproblem. Vi får teste ut mattermosen. Jeg kan jo forsøke å lage grøt som ikke er så tykk også.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.