Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

[Julemat] Dine beste oppskrifter på tilbehør til julemiddagen

#1

Flubby sa for siden:

Jeg skal lage julemiddagen(e) selv i år for første gang, og da trenger jeg oppskrifter som er velprøvde og populære på tilbehør til både ribbe, pinnekjøtt og kalkun. Sauser, surkål, kålrabistappe, stuffing, alt! :vilha:


#2

kokosbolle sa for siden:

Brunede kartofler er virkelig smaskens sammen med ribbe og brun saus. Burde prøves ut. :jupp: Kan lages med små, faste skrellede og kokte poteter, det må ikke være poteter på glass.


#3

Bluen sa for siden:

Ja, dette burde vel være noe for meg også. :knegg: Merk burde.


#4

Marit K sa for siden:

Min far serverte oss noe utrolig godt ved siden av ribba ett år. De hadde laget likør på stenfrie kirsebær. Når de hadde silt av bærene moste han de med stavmixer, og serverte det som syltetøy til kjøttet. En variasjon fra tyttebærene mange bruker, og jammen var det knallgodt også.


#5

Nessie sa for siden:

Poteter på glass? :gruble:


#6

Hot Lips sa for siden:

Og de skal lages med Lurpak-smør. Sånn flaks! :hyper:
Jeg forbinder sånne poteter med and. And, glasterte poteter og rødkål. :nam:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.