Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvem er sterkest av Superman og Wonder Woman?

#1

Agent Scully sa for siden:

Jeg trenger et kvalifisert svar, ikke bare synsing. :nemlig:

Jeg håper det er Wonder Woman, det er det jeg har hevdet innledningsvis, men jeg har ikke fakta på bordet for å underbygge påstanden.


#2

Balanse sa for siden:

Jeg er muligens bare såvidt over synsing, men basert på det jeg husker fra mange lange ettermiddager i tegneseriebibliotek; de er i utgangspunktet omtrent like sterke. Wonderwoman har imidlertid noen våpen som kan skade Supermann "bedre" enn han kan skade henne, så jeg ville si at hun antakelig vil vinne hvis hun kan bruke våpenene?


#3

Palmen sa for siden:

Det er visst noen på Internettet som har spurt om dette tidligere:
At the risk of sounding geeky, it depends. In sheer lifting and physical power, Wonder Woman has admitted Kal-El is stronger than she is, due to his nature. However, if it comes to a fight, please remember Wonder Woman is armed and created through magic. Unfortunately, that is Superman's other vulnerability besides kryptonite...so in Physical combat, it becomes an even dance floor with Wonder Woman might be having the win

.... og som stadig diskuterer: www.tv.com/shows/justice-league-unlimited/forums/superman-vs-wonder-woman-2815-1227953/

Jeg tror Wonderwoman vil vinne om de to sloss i dag.

Hvorfor diskuterer du dette? Eller skal jeg ikke spørre?


#4

Kitty Bastard sa for siden:

Spiller ingen rolle, egentlig, Diana hadde vunnet fordi hun er smartere. :glis:

Nå til dags er hun uansett en demigud og Superman er jo bare en stakkarslig alien.


#5

Balanse sa for siden:

Dette var forøvrig et uhorvelig interessant tema for seksåringen, som lurer på om noen vet hvem som er sterkest av Den Grønne Lanterne og Lynet? Disse kan jeg nesten ingenting om, men kanskje Kitty eller noen andre vet dette også?


#6

Kitty Bastard sa for siden:

Det er nesten umulig å si hvem som hadde vunnet en kamp, ikke minst fordi man må bestemme hvilken inkarnasjon av Flash det er, og hvilken av Green Laternene det er. Green Lantern er lettest ettersom de får evner og krefter fra ringen.
I en all out så setter jeg egentlig pengene mine på Green Lantern.
Hvis Flash har muligheten til å vente til ringen må recharges (tidligere varianter) eller er tom for power (nyere varianter) så vinner han klart. Da denger han jo bare en helt vanlig fyr, liksom. :knegg:

Ingen av de har supermenneskelig styrke, de er så sterke som de har tatt seg bryet til å trene seg til. Flash er jo veldig veltrent, mens Green Latern mistenker jeg har lett for å lene seg på ringen, siden alle krefter kommer fra den.


#7

Tjorven sa for siden:

Du har sikkert en sånn fancy sisteversjons Iphone. Kan du ikke bare spørre SIRI? Hun pleier jo å ha svar på det aller meste.


#8

Agent Scully sa for siden:

Supermann-glasset var i oppvaskmaskinen, og jeg var freidig nok til å gi 5-åringen Wonderwoman-glasset i stedet. Da jeg ble møtt med ville protester på dette, tok jeg en råsjans og proklamerte at WW var STERKERE enn Supermann. Men jeg kom til kort med bevisbyrden ...
Men det er greit, magi trumfer kryptonittallergi. :nemlig:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.