Fløyel sa for siden:
En litt uhøytidlig meningsmåling.
Vi har bestemt oss for å ha pinnekjøtt 1. dag jul.
Mannen vil ha røkt, jeg vil ha vanlig. Hva er best?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Fløyel sa for siden:
En litt uhøytidlig meningsmåling.
Vi har bestemt oss for å ha pinnekjøtt 1. dag jul.
Mannen vil ha røkt, jeg vil ha vanlig. Hva er best?
Tjorven sa for siden:
Helt definitivt vanlig.
Jeg liker vanligvis alt som er røkt, men det viste seg at det ble feil for meg når det gjelder pinnekjøtt.
Taien sa for siden:
Signerer Tjorven på det sterkeste. :nemlig:
Fløyel sa for siden:
:knegg: Dette starter bra! Tenk når jeg kan legge frem en rykende fersk meningsmåling til mannen, som viser at jeg har rett. :hjerter:
:trasser: ALLE andre sier at vanlig er best! :trasser:
Ina sa for siden:
Vanlig. Helt klart.
Interference sa for siden:
Vanlig, uten tvil. Røkt smaker høgg!
nolo sa for siden:
Pinnekjøttet skal være urøkt. :nemlig:
Honda sa for siden:
Det fra sau som har gått å spist ved havet, eks Lofoten, Finnmark,Helgelandkysten og helst "villsau" Sauen sør fra på kysten er sikkert og gode men har bare smakt på hjemmeprodusert pinnekjøtt av villsau fra en helgelands øy,Lofoten og fra en øy utfor Hammerfest.
Men om man må kjøpe det på butikken :knegg: så er urøkt best
Fløyel sa for siden:
:knegg: Jeg skal ikke nordover å slakte noe nei, så det blir en dagligvare-variant. Har smuglest i den andre pinnekjøtt tråden så jeg har notert meg noen merker
Honda sa for siden:
:eek: Ikke? Jaja ditt tap :fnis:
Men det på butikken er ok det og å spise:knegg:
Miss Norway sa for siden:
Nei takk. Pinnekjøtt! :skremt:
Nextlife sa for siden:
Pinnekjøtt skal ikke være røkt. :nemlig:
Hannah sa for siden:
Jeg vil helst ha røkt pinnekjøtt.
Chablis sa for siden:
Vanlig.:nikker:
Mikkeline sa for siden:
Definitivt røkt.
arrow sa for siden:
Røkt er absolutt akseptabelt etter min smak, men foretrekker urøkt. Noen ganger har vi hatt røkt, og kun noen i familien som synes det er dumt. Min onkel og hans familie koker to panner med pinnekjøtt, både røkt og urøkt. Noen der bare MÅ ha det røkt og noen ikke.
Acino sa for siden:
Vanlig :nemlig:
Skjønt jeg har hørt det i nødsfall kan funke med sånn hjemmerøkt i siste liten; neida det var ikke hos oss det tok fyr i trykk-kokeren, og det var iallfall ikke vi som skrubba panne og tørka pinnrkjøtt for sot 17.30 en julaften. Solide saker forresten, trykk-kokeren fungerte utmerket etterpå og fungerer fremdeles flere år senere ,har jeg hørt altså! :lyve:
Primrose sa for siden:
Røkt, definitivt! Er det virkelig flest som liker urøkt? :sjokk-og-vantro:
Dansma sa for siden:
Pinnekjøtt skal være røkt, da smaker de best! :nikker:
kokosbolle sa for siden:
Vi bomma et år og kjøpte en pakke røkt og en pakke urøkt og det ble vannet ut sammen. Da ble alt faktisk riktig så godt. :jupp:
Pasta sa for siden:
Vanlig.
ming sa for siden:
Røkt. Helt klart.
Fara sa for siden:
Pinnekjøttet må være røkt og helst fra andre produsenter enn gilde.
gnuri sa for siden:
Jeg liker begge deler enkel
Toffskij sa for siden:
Jeg synes begge deler er kjempegodt, jeg.
Hjertensfryd sa for siden:
Det skal vera røykt. Eldhus røykt. På delt førsteplass hjå oss kjem pinnekjøtt frå villsau.
silje sa for siden:
Sånn var det hos oss i oppveksten. Mine foreldre kjøpte noe av hver og blandet. De røkte stykkene hadde en dypere farge, så det var ikke vanskelig å finne "de gode stykkene" blandt de heller grå og smakløse urøkte:p.
Nå når jeg bestemmer selv kjøper jeg bare røkt.
Malama sa for siden:
Urøkt!
Puslingen sa for siden:
Eldhusrøyka pinnekjøtt frå Voss. :elsker:
Eg kjøper helst heile sider og sager opp sjølv, det er det beste pinnekjøttet. Men ender eg med ferdige pakker på butikken, vel eg urøykt. Røykt pinnekjøtt pakka i plast smaker ikkje spesielt godt.
Hjertensfryd sa for siden:
Det skal me ha i år Puslingen. Heng på jobben til mannen og venter på oss.
tink sa for siden:
Jeg liker begge deler, men må være mentalt forberedt på om det er røkt. Lurer på hvor sønnen har det fra at han må vite alt mulig på forhånd?
Foretrekker urøkt, men etter noen år i "roykeland" så er jeg altetende. Der inne var det forresten umulig å spore forståelse for at enkelte foretrekker pinnekjøttet urøkt.
Morella sa for siden:
Vanlig pinnekjøtt, er generelt ikke glad i røkt mat.
veobra sa for siden:
Jeg foretrekker røkt. Kjøper ofte begge deler og har sammen.
Fara sa for siden:
Vi bestiller også derfra:nam:
Sissel sa for siden:
Definitivt vanlig.
Robyn sa for siden:
Jeg foretrekker røkt pinnekjøtt. Har funnet ut at jeg tror Henriettes er det merket jeg foretrekker. (Er rimelig ny hva pinnekjøtt angår, men begynner å få litt preferanser tydeligvis.)
Rose sa for siden:
Vanlig, liker ikke røkt.
annemor sa for siden:
Røkt!
Molo sa for siden:
Vi gikk på en storsmell da vi ett år kjøpte røkt. Det kommer ikke til å skje igjen!
Fløyel sa for siden:
Jeg vurderer rett og slett å ha en prøvesmak på søndag. Det frister litt å blande røkt og vanlig - kanskje det blir akkurat passe?
Hondacrv sa for siden:
Vanlig= røkt. Det er altfor mange østlendinger som svarer i denne tråden. Selvsagt skal det være røkt!
Lykke83 sa for siden:
Vanlig er best synes jeg :)
Koma sa for siden:
Jeg spiser bare urøkt.
Interessant å se at jeg hadde den samme pollen for to år siden, hvor resultatet var omtrent det samme.
www.foreldreportalen.no/forum/showthread.php?t=3435&highlight=ur%F8kt
Chablis sa for siden:
Jeg er Sunnmøring å skal ikke ha det røkt. Det smaker ikke godt.
Acino sa for siden:
Jeg er også vestlending - det betyr likevel urøkt, "vanlig". Mest Hordaland som representerer den røkte delen av vestlandet, slik jeg har fått inntrykk av det iallfall.
Mandarin sa for siden:
Vi kjøper alltid halvparten av hver. :knegg: Helt sant.
Malama sa for siden:
Jeg er da vitterlig ikke østlending selv om jeg vil ha det urøkt. (Men selv om jeg bor i Bergen, så er jeg ikke egentlig helt herfra da.)
millact sa for siden:
Vi har ofte hatt en blanding, litt røkt og litt urøkt, fra Idsøe, selvsagt.
Babe sa for siden:
Vi har det alltid urøkt, er vokst opp med det og synes det er best.
Marit K sa for siden:
Vi bruker kun røkt pinnekjøtt.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.