Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gordon Ramsay's eggerøre

#1

elli sa for siden:

Tidligere har jeg stekt eggerøre til noen gule harde klumper, men hadde nå i helgen lyst til å lage en fluffy og silkemyk eggerøre. Så da var det inn på youtube for å finne noen gode tips. Etter å ha sett videoen med Gordon Ramsay bestemte jeg meg for å teste ut hans versjon - og det med stort hell. Det er den beste eggerøren jeg noen gang har smakt... og det har blitt eggerøre til frokost hver dag...

Det var så fantastisk godt at jeg må dele denne fremgangsmåten med dere - og anbefaler alle å prøve den om du ikke gjør det på denne måten allerede. Brukte selvsagt ordentlig smør (jepp, har fått tak i smør)!

www.youtube.com/watch?v=NwhbQ7RJup4


#2

Tallulah sa for siden:

Faktisk så går det an å lage hverdagsrøre med olivenolje og denne fremgangsmåten også. Den blir blir like fluffy. Jeg bruker ikke like mye olivenolje som han bruker smør da.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.