Har noen av dere gode tips til hva vi kan ha i grøten istedenfor mandel?
Vi har prøvd lakris et år, men det farget av i grøten! :rolleyes: Har lurt på en hvit legobrikke, men hva om noen ødelegger en tann eller faktisk setter denne fast i halsen?
Gode og mindre gode forslag mottas med takk!:tilber:
Vi har prøvd ut dette noen år, vi har prøvd følgende:
-Rosin- syntes alt for godt, og svelte forøvrig så mye at den ble helt myk og vanskelig å kjenne når man spiste.
Makaroni - blir også myk av fuktigheten og varmen fra grøten, fant ikke igjen den
Tørket frukt - ble også mykt og vanskelig å finne igjen
Minsten (som er allergisk) sa i fjor- jeg trenger ikke være med på den mandel i grøten-greia, for jeg kan ikke spise marsipan allikevel. Så da blir det slik.
Gutten min tåler ikke verken nøtter eller mandler. Hvis det er mandel i grøten kan han ikke spise den. Vi har derfor lagt den tradisjonen på hylla, men har brukt rosin et par ganger.