Jeg har eksperimentert litt med Delifiakaken i år, og bla byttet ut geletoppene med seigmenn-biter, og hatt appelsinskall + saft i sjokoladeblandingen. Dette tror jeg går greit.
Det jeg lurer på er av mer praktisk karakter. Jeg la jo biter av marsipan (kuttet opp marsipanstenger) og seigmenn neddi der. Og de ble jo ikke liggende jevnt sånn som kjeksen. Blir det vanskelig å skjære den opp tror dere, når det er rotete neddi der? :knegg:
Skal ikke kimse av brødkniver fra 90-tallet :niks: Min desidert beste kniv er en brødkniv kjøpt i en liten dagligvarebutikk på begynnelsen av 90-tallet. Ingen andre brødkniver er i nærheten så gode som den :hjerter: . Jeg elsker den kniven litt, tror jeg, men da jeg vurderte å kalle den "kniven i mitt hjerte" ble det litt feil :hehehe:
Delfiakake blir ikke vanskeligere å skjære av at det er "rotete" i den, men kan jo være vanskelig selv om den er ryddig. Flatt og godt underlag, f.eks. ei brødfjøl hjelper på. Og du kommer nok gjennom kaka med en av de knivene du har :nikker:
Vet ikke om brødkniven gjør seg på kakefatet? :humre: Men en vanlig kniv med egg, ala biffkniv eller noe er fint. Bare ikke utfordre gjestene dine med en vanlig kakespade!
Her er det også mye rart i Delfiakaka i år. Mariekjeks, Dotskjeks, masse geletopper, enda mer marsipan og en god del Troikasjokolader.
Pen ble den ikke, for en del av fyllet fløt opp. Men f... heller, den er sikkert god :D
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.