Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan lage god dessertsaus av bærsaft?


#2

Erica sa for siden:

Nå pleier ikke jeg å bruke alle sortene med bær som du har, men bare bringebær. Jeg kjører bærene i foodprofessoren sammen med litt melis. Dett var dett, egentlig.


#3

ullmor sa for siden:

Koke opp med Maizenna slik at den blir ønsket tykk, eventuelt ha i søtning av et eller annet slag.


#4

Guttemammis sa for siden:

Pleier å lage av jordbær, saften av en lime og melis, kokes opp og så bruker jeg stavmikseren :nam:


#5

Syrinx sa for siden:

Arrester meg hvis jeg tar feil nå, men er det ikke sånn at potetmel er å foretrekke fremfor maizenna, da sistnevnte gjør sausen grå?

Kok opp fruktsaft og søtning, visp inn potetmeljevning. Kjapt og greit det iallfall, dersom det er den type saus du er ute etter.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.