Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Avkjøle ribba?

#1

Hot Lips sa for siden:

Ribba er ferdig ca 14. Middagen er 17. Må den i kjøleskapet i mellomtiden?


#2

United sa for siden:

Nei, kjøleskap må du ikke finne på. Tre timer er lenge. Den må ikke bli helt kald og ikke tørr. Hva med å pakke den inn i aluminiumsfolie, men ikke på toppen? Så svoren holder seg sprø. På tynn is her, jeg, så lytt til bedre råd om det kommer noen.

Glemte legge til inni ovnen, på lav, lav varme.


#3

Hot Lips sa for siden:

Planen er å avkjøle, dele i biter og varme opp sammen med medisterkaker og pølser i langpanna før gjestene kommer. TV 2- Wenche sier det går bra. :svett: Ikke kjøleskap, altså.


#4

United sa for siden:

Aha! Da ville jeg avkjølt på benken før jeg skar opp. Du får sikkert lengre holdbarhet om du kjøler den, men ribbe blir tørr da. Min erfaring i hvert fall.


#5

Frøydis sa for siden:

La den stå på benken til du skal varme den opp igjen.


#6

Hot Lips sa for siden:

Takk for svar!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.