Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Funnet en stuffingoppskrift,men skjønner den ikke helt....

#1

MaxMillie sa for siden:

100 g bacon
250 sjampinjong
200 g brødterninger
1 SS hakket persille
4 SS rømme
1 ts basilikum
salt/pepper

Spm mitt er hva man gjør med brødterningene,er det snakk om å kutte noen skiver i terninger,skal de stekes eller??? argh... jeg er så elendig:mad:


#2

Beathe sa for siden:

I stuffing jeg har laget tidligere har jeg bare skåret brødet (loff) i terninger (uten skorpe) og blandet med resten av ingrediensene.


#3

MaxMillie sa for siden:

Tusen takk!!! hiver du det i når baconet er stekt eller samtidig?


#4

Beathe sa for siden:

Jeg husker jo ikke helt, men jeg tror jeg ville stekt bacon og sopp og når det er ferdig, puttet alt det andre oppi kjelen og varmet opp.


#5

Pelle sa for siden:

Jeg rister brødterningene i ovnen i forkant.


#6

Fakse sa for siden:

Jeg lager denne hvert år. Steker først bacon, blander så i sopp og steker til soppen er ferdig. Så har jeg i krydder, rømme og brødterninger. Gjør gjerne dette kvelden før jeg skal steke kalkun. Så har jeg stuffingen i kalkunen og lar den steke sammen med kalkunen.

Jeg bruker forresten som regel mye mer bacon enn det står i oppskrifta, synes det blir best da. Og har i rømme til stuffingen blir en klissete "deig".


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.