Fikk hjemmelaget italiens salat i helgen, på varme rundstykker og med birkebeinerskinke på toppen. Og det var helt fantastisk godt!
Tenkte derfor jeg skulle lage det jeg også, men jeg har ingen oppskrift.
Søkte her inne, for det er jo garantert noen her som har en fantastisk oppskrift, ikke sant?
Og hvor fett er egentlig italiensk salat?
Er det greit å spise innimellom? :blånn:
Er jo egentlig på slankern så. :sparke:
Jeg har laget en etter oppskrift fra den nederste linken til Erica, bare at jeg laget den egg- og melkefri og tilsatte løk i tillegg. Kjempegodt. Det er så kjekt å lage sånne ting selv.
Den nederste var jo veldig enkel da, men den jeg fikk i helgen tror jeg var mer lik den første.
Tusen takk for link. :)
Kunne selvfølgelig ha søkt opp selv, men da hadde jeg jo ikke visst om den var god eller ikke. :nemlig:
Mamma raspet kål, gulrot og eple og blandet med majones. Blandingsforholdet tipper jeg varierte for hver gang. :knegg: Men, mest kål og minst eple. Jeg liker også å ha litt strimlet skinke oppi.
Eg har laga nokre gongar for nokre år sida og det var veldig enkelt. Kål, gulrot, majones, rømme, salt, pepper. Eg har vel også prøvd med litt sylteagurk i syns eg å huske. Eple er sikkert godt for dei som like det, men eg like ikkje frukt i mat. :sparke: