Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Grunnkurs i scampi og kamskjell?

#1

Slettet bruker sa for siden:

Jeg liker reker, scampi og kamskjell.

Ikke nødvendigvis sammen heller.

Kan ikke dere fortelle meg hva jeg kan lage med feks kamskjell? Dere må forklare som om jeg er tre år og treg. Og si tilbehør og alt. Stektid og alle detaljer.

Også må det være lett å få til.

:flau:

Forresten, si gjerne en vin som passer til også. :nam:


#2

Pegasus sa for siden:

Ta ferske asparges, kutt av endene (ca 1 cm), damp eller kok dem litt myke, surr bacon rundt (fest med tannstikkere), stek i pannen.
Stek kamskjell i smør, ca 1/2-1 min på hver side.

NYT!


#3

Skremmern sa for siden:

Scampi er kjempegodt i wokken, jaffal. Bare husk å tin dem og tørk dem (med tørkepapir) før du bruker dem.


#4

Eia sa for siden:

Mariner kamskjell i litt olje, salt, pepper og presset lime i et par timer. Stek på noenlunde sterk varme i litt under et minutt på hver side, gjerne i litt smør. Legg ruccola på en tallerken, kamskjell oppå der, skjær et par tynne skiver av en god chevre og legg ved siden av kamskjellene og dryss litt knuste valnøtter på. Til sist heller du litt mild honning over kamskjell, chevre og valnøtter. Nammenam.

Vi serverte en champagne til, husker ikke hvilken.


#5

løve70 sa for siden:

Dette høres kjempegodt ut!! Må prøves.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.