Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er pizzasausen brukende?

#1

Frøy sa for siden:

Vi hadde pizza på fredag, hvor jeg laget pizzasaus med å blande en boks med slik pizzasaus fra peppes sammen med hermetiske tomater som ble knust med stavmikser, brukte bare halvparten og tømte resten tilbake på boksen fra Peppes og satt den i kjøleskapet.

Kan jeg bruke denne på pizzaen i dag eller må jeg lage ny saus?


#2

tink sa for siden:

Lukter den dårlig?
Har den mugg på seg?

Jeg ville brukt den om jeg kan svare nei på de spørsmålene. Men jeg er ei skikkelig sjuske.


#3

Ole Brumm sa for siden:

Jeg er like sjuskete som tink. :nemlig:


#4

tante Veronica sa for siden:

Teller etter dager her, og rister på hodet.
Ville laget ny.

(Men jeg er kanskje for nøye).


#5

Frøy sa for siden:

Den ser bra ut og lukter godt.

Hvorfor kaste tante Veronica?


#6

tante Veronica sa for siden:

Bare jeg som har en innebygd skepsis til slik mat som har stått mere enn 3-4 dager i boks i kjøleskap. Men som sagt, sikkert bare jeg som er for nøye.


#7

Malama sa for siden:

Jeg bruker glatt pizzasaus to lørdager på rad, sånn generelt sett. Så lenge den lukter fint og ser grei ut, og dessutne står det ofte p ådem at de holder ei lita uke i kjøleskap etter åpning, så da gjør jeg det. Peppes sin er jeg usikker på om har ortere holdbarhetsmerking, men der pleier jeg bruke hele boksen på en gang. Nå pleier jo ikke jeg å mikse tomater oppi der, det kan jo sikkert påvirke holdbarheten.

Men lukter fint, ser greit ut, stått der siden fredag, i dag er onsdag, jo, jeg hadde gjort det.


#8

allium sa for siden:

Peppes pizzasaus holder skummelt lenge i kjøleskap. Jeg snakker ganske mange uker, uten tegn til mugg, i åpnet boks.


#9

Frøy sa for siden:

Peppes sin var datostemplet 20.01 om det har betydning, tror jeg forsøker å bruke den jeg.

Mens jeg har dere her, kylling kan man legge rå på pizza, eller?


#10

Robyn sa for siden:

Jeg ville ikke lagt rå kylling på pizza, men akkurat kylling er jeg nazi på. Ellers er jeg ganske laid-back.


#11

Vito sa for siden:

Middagen er sikkert fortært nå.

Men det jeg ville ha vært skeptisk til er tomat i åpnet metallboks, om det er metallboks du helte den tilbake i? Tomat er fantastisk surt og eirer på det meste, så med ett følger det med stoffer i maten man ikke helt hadde tenkt å servere med. :sparke:
Bruk glass til tomat. :jupp:


#12

Malama sa for siden:

Peppes saus er på plastboks, og de fleste andre pizzasauser jeg har kjøpt er på glass. siden hun skriver det var tilbake i peppe's boksen var det altså en plastboks, ikke metall.


#13

Frøy sa for siden:

Det var plastboks ja. :nikker:

Ingen usmak av pizzaen overhode og det gikk fint å legge kyllingen rå på, jeg lager ganske tykk bunn så kyllingen ble helt gjennomstekt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.